• HÄN ON SYNTYNYT! Äidin poika syntyi tänään, tässä hän on

  Poikien Äidit seuraavat yhden pojan elämää äidin masusta, aina aikuisuuteen asti. Äidin poika valittiin marraskuussa ja hänen syntymäpäiväänsä on arvailtu yhdessä Poikien Äitien facebookissa. Olemme myös nähneet suloiset ultrakuvat ja jännittäneet kuinka isoksi äidin poika mahtaa vielä kasvaa ennen syntymäänsä.
  Nyt se päivä on koittanut kun pääsemme ensimmäisen kerran tutustumaan Äidin Poikaan, joka syntyi tänään!

  Tässä hän on

  Hei kaikki, minä synnyin tänään! 10.12.2017 klo 02:49. Olen 3495g ja 50cm ???? Kukahan teistä Poikien Äideistä arvasi syntymäpäiväni oikein? Äiti ja minä voimme oikein hyvin. En minä niin isoksi ehtinytkään kasvaa, kuin mitä äiti pelkäsi. Äiti synnytti minua kokonaiset 14 tuntia, mutta loppu meni nopeasti ja tulin nopeasti ulos. Äiti synnytti minut alateitse. 
  Nyt olemme päässeet jo potilas hotelliin, koska voimme niin hyvin. Täällä onkin käynyt paljon sukulaisia minua katsomassa ja ihailemassa. Kaikista parasta minusta kuitenkin oli, kun isoveli piti minua sylissä ensimmäisen kerran. Olipa ihanaa tulla jouluksi maailmaan ja päästä viettämään sitä perheeni kanssa. Äitikin on todella onnellinen.”
  pikkuveli

  Äidin Poika
  Äidin Poika

  Lue myös:
  Mikä äidin poika?

  Neljä helppoa synnytystä

  Kommentit

  1. Ninni

   Onnea Äidin Pojalle sekä sille Äidille perheineen! Ihanaa, että voitte molemmat hyvin ja kiva päästä seuraamaan ”yhteisen” pojan taivalta.

  2. Nimetön

   Voi pojat ????

  Vastaa