• Treffit äidille ja isälle/Kauppahalli24

  Kaupallinen yhteistyö Kauppahalli24:n kanssa

  Testaajat: Ossian 11v, Oliver 9v, Oscar 7v ja Ollie 4v

  Kirjoittaja: Jonna

  Meillä ei ole juurikaan ollut Pekan kanssa yhteistä aikaa viimeiseen….en edes muista kuinka pitkään aikaan. Tämän ovat huomanneet pojatkin, koska kun vietimme juuri hääpäiväämme, (mitä emme mitenkään erityisesti viettäneet) kysyivät pojat, että miksi emme lähteneet treffeille? Eipä tässä arjessa paljoa treffeille ehdi tällä hetkellä, valitettavasti.

  Pojat olivat pohtineet hääpäivämme jälkeen, että haluaisivat järjestää meille yllätystreffit. Oi miten ihana ajatus pojilta ja olen vieläkin todella otettu tästä heidän tempauksestaan. Ihan keskenään he eivät sitä pystyneet toteuttamaan. En minä silti osannut arvata, mihin he ostoksia tarvitsivat, ennen kuin näin valmiin toteutuksen. Tämän yllätyksen järjesti poikien kanssa yhteistyössä Kauppahalli24.

  Hääpäivän jälkeisenä päivänä Oliver kysyi minulta, että voisivatko veljekset tilata vähän ruokaa Kauppahalli24 kautta. Pojat ovat nähneet kuinka helppoa sieltä on tilata ruokaa  suoraan kotiin. Yritin vähän udella, että mitä sieltä tarvitsevat, mutta minut ajettiin pontevasti pois häiritsemästä tilauksen tekemistä. Katsoin vain, ettei laskun loppusumma ollut aivan älytön ja sovin poikien kanssa, mikä päivä he ovat kotona vastaanottamassa toimitustaan.

   

  kauppahalli24
  Pojat napsivat hienoja kuviakin. Olisivat voineet kyllä jättää nuo likaiset sohvat kuvaamatta 🙂

   

  Toimituspäivän koitettua meidät vanhemmat ajettiin hetkeksi pois kotoa. Pojat saivat ystävältäni hieman apuja tilauksen vastaanottamiseen ja räpsivät hänen avullaan hienoja kuviakin. Selvästi homma hallussa.

  Koska meillä ei nyt vesivahingon vuoksi voi tehdä ruokaa täällä kotona, katosivat poikani ystäväni luokse naapuriin tekemään meille treffiruokaa. Pojat olivat tilanneet pizza-ainekset; valmispohjat ja päälliset. Hyvin tiesivät mistä äiti tykkää, päälle oli valittu tonnikalaa, fetaa, sipulia, paprikaa ja paljon juustoa sekä rucolaa.

  kauppahalli 24 ja ostokset

  Sitten vain pizza pöytään.

  Treffit

  Niin koitti treffit. Ne oli järjestetty meidän työmaalle. Luulimme menevämme näyttämään laajennuksen etenemistä ystävälleni, kun meidän suureksi yllätykseksi sinne oli katettu söpö ”pöytä”, jossa kaksi kynttilää ja meille pizza. Se oli ehkä herttaisin teko ikinä. Meidän pojat ovat kyllä loistavia.

  Siinä me sitten istuimme rauhallisen ja hiljaisen 30 minuuttisen, kaksin, meille katetun romanttisen ”pöydän” ääressä. Pojat kaatoivat vettä viinilaseihin ja kysyivät välillä, ”saako olla muuta?”. Minä olin pieruverkkareissa ja Pekka työhaalarissa, joten hyviä kuvia emme tästä tilanteesta nyt saaneet. Puitteet eivät olleet hääppöiset, mutta tulipahan korkattua samalla meidän uusi olohuone.

  Kiitos ihanasta yllätyksestä  pojat. Tästä tajusimme, että tarvitsemme todella ihan oikeatkin treffit. Nämä leikkitreffit olivat hyvä muistutus siitä, että kahdenkeskeistä aikaa tarvitsemme todella kipeästi.

  kauppahalli24

  kauppahalli24

  Mikä se on?

  Kauppahalli24 ei ole mikä tahansa nettiruokakauppa, vaan sieltä saa aina tuoretta ja laadukasta ruokaa suoraan kotiin kuljetettuna. Tuotteilla on tuoreustakuu ja se tarkoittaa sitä, että kuluttaja saa kaikki tuotteet aina tuoreina ja laadukkaina.

  Kauppahalli24 ajatuksena on, että me kaikki voisimme käyttää aikamme oikeasti tärkeisiin asioihin ja jättää kaupassa ravaamisen vähemmälle. Ostosten tekeminen netissä on myös ekologista, koska yksityisautoilu jää vähemmälle ja hävikki on vähäisempää. Ostosten tekeminen kotona mahdollistaa samaan aikaan tuotteiden tarpeen tarkistamisen kaapeista, eikä turhia ostoksia tule tehtyä.

  Tilaaminen on helppoa, johan sen todistaa sekin, että sen osasi pienet pojatkin. Tottakai aluksi, kun tilauksia tekee ensimmäisen kerran, on uudessa ohjelmassa aina oma totuttelu, mutta muutaman käyttökerran jälkeen tilaaminen sujuu nopeammin ja vaivattomammin.

  Toimituspäivän voi valita itse ja kuljettajat kantavat ostokset kotiovelle asti. Kuljetukset toimitetaan kylmäkuljetusautoilla. Ennen toimituksen saapumista asiakas saa vielä muistutuksena tekstiviestin.

  Vinkit käyttäjälle

  Mikäli ruokakaupassa pyöriminen ei ole lempijuttujasi, niin tätä suosittelen ehdottomasti. Ruuat löytyvät kätevästi kategorian tai hakusanan mukaan. Hinnatkin tuntuvat edullisemmalta kuin perinteisissä kaupoissa.

  Muutamia kertoja tilaamista kokeilleena pitää sanoa, että se käy koko ajan helpommaksi. Tilauksen hintaa saa myös tiputettua alaspäin, jos tilaa lähetyksen vähän pidemmälle.

  Omalla kohdallani olen todennut, että Kauppahalli24 toimii minun tarpeisiini parhaiten silloin, kun teen isoja ruokaostoksia esimerkiksi juhliin tai haluan muuten tilata kaapit täyteen. Tämä on järkevää myös siksi, että tuotteesta saa määräalennuksen, kun samaa tuotetta on ostoskorissa useampi (2kpl -5%, 4kpl -7%). Ostoksia keskittämällä säästää myös kuljetusmaksuissa.

   

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Ei tarvitse lähteä kauppaan ja kantaa kauppakasseja
  2. Löytyy kaikkea uuttakin herkkua
  3. Kiva odotella jännityksellä, kun lähetys on tulossa

  Äitien TOP3

  1. Ei enää kauppojen ruuhkia
  2. Ostosten tekeminen tuntuu edullisemmalta
  3. Pojatkin voivat suorittaa ostokset

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täällä

  Kommentit

  1. Nimetön

   Ite kaupassa töissä !töiden jälkeen kauppaan meno ei hotsita eli ei kauppa ruuhkiin!

  2. Nimetön

   ois kia kun ois mummien päivä jos lapen lapset järjästäis yksinäiselle mummole jotain

  Vastaa