• Äitien ja Poikien yhteinen risteily/Tallinksilja

  Testaaja: Eeti 8v (ja Eetin äiti, jonka ikää ei paljasteta)

  Kirjoittaja: Jonna

  äidin ja pojan risteilyAjattelin ensin kirjoittaa normaalin tapahtumastamme kertovan postauksen Poikien Äidin -blogiin, mutta sitten keksin, että voisimme kertoa meidän hauskasta risteilystämme hieman erilaisella tavalla. Voisimme kertoa millainen risteily oli siellä mukana olevan äidin ja pojan silmin. Saimmekin tähän tarkoitukseen apuja yhdeltä risteilyllä mukana olleelta pojalta ja hänen äidiltään. Kiitos Eeti ja äiti.

  Äidin ja Pojan risteily – lauantai

  Eeti on äitinsä ainoa lapsi ja saa kyllä arjessa hyvin äidin jakamatonta aikaa ja huomiota. Eetistä ja äidistä oli joka tapauksessa hauska idea lähteä yhteiselle risteilylle 20.1.2018, viettämään aikaa myös muiden äitien ja poikien kanssa. Jotain vaihtelua arkeen.

  Risteily lähti Turusta, jossa Eeti ja äitinsä pääsivätkin jo kivasti tunnelmaan heti terminaalissa, missä jaettiin Poikien Äitien risteilyn ohjelma sekä napattiin yhteiskuva laivalle lähtevistä äideistä ja pojista.

  äidin ja pojan matka
  Terminaalissa

  Laivaan päästyään Eeti ja äiti veivät kassinsa hyttiin ja suuntasivat kiertelemään Galaxy-laivaa. Myöhemmin illalla he siirtyivät monen muun äidin ja pojan tavoin tervetulotilaisuuteen, jossa Poikien Äidit Oy:n Jonna ja Sanna esittäytyivät (eli me) ja avasivat risteilyn ohjelman. Sen jälkeen lavalle saapuivat tubettajaveljekset Roni ja Miklu, joita moni poika olikin kovasti jo odottanut.

  Eeti innostui tervetulotilaisuudessa kerrotuista kilpailuista ja päätti ottaa niistä vähintään yhteen osaa. Koko risteilyn ajan pyöriviä kilpailuja, äideille ja pojille yhdessä suoritettaviksi, oli; piirrustuskilpailu, selfiekilpailu ja tubetuskilpailu. Eeti halusi osallistua tubetuskisaan, vaikka videon tekeminen vähän jännittikin. Eeti sai kuin saikin kerättyä rohkeutensa tehdä elämänsä ensimmäisen tubevideon äitinsä kanssa ja hieno siitä tulikin. Risteilyllä kuvattuja upeita videoita voi katsoa Poikien Äitien risteilyn tapahtumasivulta.

  Poikien Äidit Oy
  Illan emmännät juoksivat tukka putkella….silti hymyilytti!

  Myöhemmin illalla Eeti ja äiti suuntasivat discoon, se olikin Eetistä ensimmäisen päivän paras juttu. Tupa oli aivan täynnä, tietysti äitejä ja poikia. Discossa korkkarit jätettiin narikkaan ja selvitettiin taipuuko poikien vai äitien selät paremmin limbokisassa. Tietysti poikien. Tämän jälkeen miteltiin hyppykuntoa pussihyppykisassa, tämän kisan voitti äidit. Tasapeli siis, hyvä äidit ja pojat!. Eeti ei osallistunut näihin kisoihin, mutta kannusti poikia katsomossa.

  Pussihyppykisan pussit risteilylle lahjoitti Dinox.

  Pussihyppy

  risteilyDiscoilun jälkeen pieni Eeti suuntasi äidin kainaloon hyttiin nukkumaan. Ilta oli ollut ihana ja äitikin oli oikein tyytyväinen päivän ohjelmaan, vaikkakin discon myöhäinen ajankohta oli vähän verottanut voimia. ”Hyvä yötä Eeti”, sanoi äiti. ”Hyvä yötä rakas äiti”, vastasi Eeti ja nukahti. Ja niin oli laiva täynnä tuhisevia poikia ja heidän äitejään.

  Äidin ja Pojan risteily – sunnuntai

  Eeti ja äiti heräilivät rauhassa, koska onneksi ohjelma ei alkanut kovin aikaisin. Aamupäivästä olisi päässyt tapaamaan tubettajia Ronia ja Miklua henkilökohtaisesti Meet& Greet tapahtumassa, mutta Eeti päätti jättää sen tällä kertaa väliin ja kierteli mielummin äidin kanssa laivan kauppoja. Moni muu poika sillä välin pääsi kuin pääsikin kokemaan unohtumattoman hetken tavatessaan omia tubettaja-idoleitaan. (Oli siellä muutama äitikin jonossa, vaikka ei mitään tubettamisesta ymmärräkään.)

  tubettajat laiva

  tubettajat laivaEeti ja äiti päättivät syödä makoisat Kafeterian lihapullat  lounaaksi ja hyvää olikin. Eetille ei oikein ruoka maistunut, kun tuleva karkkibingo ja tietovisa vähän jännittivät. Karkkibingo olikin yksi Eetin suosikkijutuista laivalla ja äiti puolestaan tykkäsi hauskasta tietovisasta, jossa äidit yrittivät tietää vastauksia poikien maailmasta esitettyihin kysymyksiin ja pojat puolestaan äitien. Eniten pisteitä keränneet tietysti palkittiin.

  Kisailujen jälkeen Eeti käväisi äidin kanssa leikkipaikalla, jossa oli aika paljon poikia pelaamassa ja leikkimässä.  Sitten olikin aika risteilyn viimeisille ohjelmille. Tubettajien kysymys- ja vastausosiolle, sekä palkintojenjaolle. Valitettavasti Eeti ei tällä kertaa saanut mitään palkintoa, mutta onneksi hän sai äidiltään pusun lohdutuspalkinnoksi.

  Tubekisan voittajavideon valitsivat Roni ja Miklu. Voittajat saivat uuden risteilyn Tallinksilja -laivalle sekä Whamisa tuotepalkintoja, jotka lähetti Natural Goods Company.

  Risteily tubettajat

  Piirustuskisan kolmelle voittajalle lähti Jollyroomin lahjoittamia upeita palkintoja.

  Jollyroom risteilySelfiekisan kolme parasta palkittiin Dinoxin ja Gigantin (Hyvinkää / Riihimäki) tuotepalkinnoilla. Skidi.fi lahjoitti yhdelle voittajista ihanan pesukarhurepun.

  Dinox risteily

  Niin saatiin vauhdikas äitien ja poikien yhteinen risteily päätökseen. Laiva saapui takaisin Turkun satamaan. Eeti ja äiti miettivät, että toivottavasti pääsevät tällaiselle yhteiselle risteilylle vielä uudestaankin. Aika meni niin nopeasti. Ehkä heidän toiveeseen vastataan jo tänä kesänä! 😉

   

  Kiitos Eeti ja äiti kun olitte mukana. Kiitos myös kaikille muille Poikien Äitien yhteisön äideille, että lähditte rohkeasti mukaan ensimmäiselle Poikien Äitien järjestämälle risteilylle. Se meni oikein kivasti ja rakentavan palautteen voimin, voimme järjestää seuraavan risteilyn teille ja meille vieläkin toimivammaksi.

  Ja ennen kaikkea KIITOS pojat! Tehän meistä olette Poikien Äidit tehneet 🙂 Ja se jos jokin on kiva pesti!

  poikien ja äitien risteily
  Risteilyllä oli mukana yli 400 poikaa! Tässä heistä vain kourallinen.

  Gigantti Hyvinkää / Riihimäki

   

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Äidin kanssa yhdessäolo oli parasta
  2. Tubevideon tekeminen oli jännää
  3. Karkkibingoa voisi pelata vaikka joka päivä

  Äitien TOP3

  1. Muihin poikien äiteihin tutustuminen
  2. Ohjattu toiminta äidille ja pojalle yhdessä
  3. Tietysti laivan ruoka

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

   

  Vastaa