• You are currently viewing TwoDads Oy / Täysjyvämurot

  TwoDads Oy / Täysjyvämurot

  Kaupallinen yhteistyö Twodads

  Testaajat: Oskari 9v, Verneri 6v, Viljami 6v, Ollie 4v ja Kristian 3v

  täysjyvämurot

  ”Haluan kaupasta niitä hauskannäköisiä täysjyvämuroja”

  Poikien Äidit päättivät selvittää onko olemassakaan lapsille suunnattuja terveellisiä muroja? Poikien Äitien Facebookissa muroista käytiin taannoin pitkä keskustelu ja moni äiti koki, että terveellisiä muroja on vaikea löytää. No mepä löysimme, nimittäin Twodads täysjyvämurot!

  Olen ehkä hieman skeptinen, mitä muroihin tulee. Omassa lapsuudessa kyllä muistan, että muroja syötiin. Veljen sekä serkkujen kanssa mökkireissuilla tuli aina syötyä ne kuorrutettuna kasalla sokeria.. Kauas on menty niistä ajoista, koska yritän vältellä arkiruokailussa sokeria. Tottakai herkkupäiviä pidetään ja välillä syödään mitä sattuu, mutta pääsääntöisesti kiinnitän huomiota siihen,  mitä lapsille tarjoan.

  täysjyvämurot lapsille
  Erityisesti paketin hauska hahmo oli pojista kiva.

   

  Ostan muroja aika harvoin, eikä lapset niitä sen vuoksi oikein kaupassa osaa pyytääkään. Jos joskus muistavat pyytää, saatan paketin ottaa ostoskärryyn. Kotona se sitten häviää parempiin suihin alta aikayksikön. Kun muroja harvoin ostaa, silloin ei tule välttämättä katsottua niin tarkkaan, mitä ne sisältävät. Toisaalta muroja voisi ostaa useamminkin, koska ne ovat niin helppo aamu-, väli- tai iltapala. Kaupassa murohyllyllä mene helposti aikaa, jos sieltä haluaa löytää terveellisen vaihtoehdon. Poikien onneksi saimme testiin uudet TwoDads -täysjyvämurot. Josko vihdoin saisimme yhden terveellisen vaihtoehdon lisää kaupan muroviidakkoon.

   

  täysjyvämurot
  Sillä aikaa Jonnan kotona Olliekin halusi kaupasta hakea oman muropaketin testiin.

   Mitä Twodads täysjyvämurot ovat?

  TwoDads on kahden, lasten hyvinvoinnista välittävän isän muodostama yritys, joka haluaa tarjota lapsille terveellisempiä vaihtoehtoja ruoanvalmistuksen ammattilaisten ja eri alojen asiantuntijoiden avustuksella. Valikoimassa on tällä hetkellä täysjyvämurot ja pillimehut. Pakkaukset ovat hauskoja, värikkäitä ja mieleenpainuvia. Pojat ovatkin tunnistaneet murot kaupan murohyllystä testauksen jälkeen.

  TwoDads-muroja on kahta erilaista: Kaurapuhku ja Ruispuhku. Molemmissa on vain luonnollisia ainesosia. Kaurapuhkussa on täysjyväkaurajauhoja 70% ja jopa 55% vähemmän sokeria kuin vastaavissa tuotteissa (100 grammassa 11 grammaa sokeria). Ruispuhkussa puolestaan on 60% täysjyväruisjauhoja sekä 29% täyskaurajauhoja ja sokeria jopa 85% vähemmän kuin vastaavissa tuotteissa (100 grammassa 3,8 grammaa sokeria).

  Pojat saivat maistaa molempia. Ulkonäöltään molemmat täysjyvämurot ovat poikien mielestä samanlaisia. Kun molempia kaataa samalle lautaselle, ei erota niitä toisistaan. Maussa on sitten hiukan eroa, mutta testiryhmän jäsenien mielestä ne olivat molemmat yhtä hyviä. Yllätykseksi pojat olivat sitä mieltä, että ylimääräistä sokeria ei tarvita vaan murot olivat sellaisenaan erittäin maistuvia. Jos lisämakua kaipaa voi joukkoon lisätä esimerkiksi marjoja. Onneksi omat lapset ovat fiksumpia sokerin kanssa kuin äiti lapsena 😉

  Vinkit käyttäjälle

  Muroja syödään perinteisesti maidon kanssa, mutta kaikille ei maito sovi tai perheessä käytetään muita tuotteita maidon sijaan. Onneksi vaihtoehtoja löytyy ja sekaan voi lisätä kaikenlaista kuten, soijamaitoa, kookosmaitoa, mantelimaitoa, riisimaitoa tai kaurajuomaa, miksei mehukeittoakin. Meillä muroja syödään myös ihan sellaisenaan. Joskus lisukkeeksi voi laittaa marjoja, hedelmiä, pähkinöitä tai erilaisia siemeniä. Päälle loraus hunajaa tai jos ihan villiksi heittäytyy, voi herkkupäivänä lisätä esimerkiksi suklaa- tai toffeekastiketta. Erilaiset jugurtitkin sopivat kivasti kyytipojaksi ja niitähän löytyy sitten ääretön määrä; on turkkilaista, kreikkalaista ja suomalaista, sokerilla ja ilman. Maidottomia versioita unohtamatta. Poikien lempparilisukkeet ovat marjat, hedelmät ja jugurtti.

   

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Murojen maku: nää murot on ihan sikahyviä!
  2. Suutuntuma: tarpeeksi rapeita, kivasti narskuu hampaissa.
  3. Murojen monipuolisuus: näitä voi syödä melkein minkä kanssa vaan 🙂

  Äitien TOP3

  1. Murojen terveellisyys: hienoa, että löytyi uusi hyvä ja terveellinen vaihtoehto muroille!
  2. Maku: nämä maistuu myös äideille, ovat oikeasti hyviä myös sellaisenaan 🙂
  3. Paketin koko ja materiaali: kiva, että paketti ei ole liian iso (375g) ja plussaa siitä ettei sisällä ole muovista pussia.

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Kommentit

  1. Sniffter94

   Sori nyt vaan.. Mutta törmäsin tähän postaukseen Googlen avulla.. Ja todellakaan twodadsin murot eivät ole kaikista terveellisimpiä. Itse suosin fazerin alku muroja tai myllärin muumituotteita, koska niissä on vähemmän sokeria kuin mainostamissasi muroissa…

  Vastaa