• Meillä on nyt keittiö! Jee!!!!

  Kun on elänyt melkein kaksi kuukautta ilman keittiötä, niin onpa suuri onni ja ilo kun on toimiva keittiö. Ihan vain se, että saa pestyä heti astiat tai se, että voi illalla laittaa pizzan uuniin mikron sijaan, on aivan mieletön tunne!

  Keittiö jossa vesivahinko

  Meillä oli vesivahinko keittiössä, mikä huomattiin jouluna. Siitä lähdettiin asiaa eteenpäin viemään ja jouduimme siihen tilanteeseen, että elimme hetken ilman eteistä ja keittiötä. Eteisen puuttuminen oli huomattavasti haasteellisempaa ja se ei onneksi kauan kestänyt. Keittiötä ilman oli loppujen lopuksi kohtalaisen helppoakin olla ja siihen tottui nopeasti.

  Meidän entinen valkoinen sohvamme, menetti tämän jutun aikana viimeisetkin valkoiset värinsä. Nyt siinä on jogurttia, ketsuppia, mehua, lisää ketsuppia ja rasvatahroja. Olimme ajatelleet jokatapauksessa hankkia uuden sohvan laajennuksen uuteen olohuoneeseen, joten tuo ei nyt maailmaa kaada. Tämä valkoinen voi mennä vaikka poikien oleskelutilaan kun se valmistuu. 🙂

  vesivahinko
  Koko lattia revittiin auki ja kuivatettiin
  vesivahinko
  Uusi laatta.
  vesivahinko
  Keittiönkaappeja takaisin…

  Millainen pöytä?

  Tähän uuteen keittiöön tehtiin myös uusi laattalattia. Sen alle tehtiin samalla lattialämmitys. Tasot ajattelimme vielä vaihtaa vaaleampiin. Muuten keittiö on kutakuinkin tässä. Pianhan tästä yksi seinä kaatuu ja siitä tulee kulku uuteen laajennukseen. Vierelle tulee uusi olohuone.

  Millainen ruokapöytä tähän kannattaisi hankkia? Tilaa on vähän, joten ajattelin aika pientä pöytää. Meille tulee nykyiseen takkahuoneeseen ruokailuhuone, jonne tulee isompi pöytä perheruokailuja varten. Tämä “aamiaispöytä” voisi olla siis paljonkin pienempi, esim neljälle hengelle?

  Ideoita otetaan vastaan 🙂

  Vesivahinko
  Keittiö nyt! Tasot vielä vaihtuu vaaleiksi.
  lewis paita
  Vaatteet yhteistyössä: House of Brandon

  Tanssilattia keittiössä

  Nyt kun pöytää ei vielä ole, niin olemme hyödyntäneet tilaa poikien kanssa muun muassa tanssimalla siellä. Viikonloppuna harjoittelimme keittiössä Electro Shuffle tanssia! Se oli hauskaa. 🙂

  Aurinkoista loppuviikkoa kaikille.

  Lue myös: 

  En viihdy kotona. Laajennus olisit jo valmis. 

  Meidän pojat saavat kuulemma liikaa viikkorahaa? 

  Vastaa