• Slipstop tossut testissä

  Slipstop tossut. Testaajat:  Ollie 4v, Oscar 7v

  Poikien testiryhmä sai testattavakseen Slipstop tossut yhteistyössä Skidin kanssa. Tossut ovat erittäin toivotut paljon liikkuvien poikien jalkoihin kesälomarientoihin, joten tämä yhteistyö oli enemmän kuin mieluinen äideille. Jonnan perhe käy usein uittamassa Kookos koiraa poikien kanssa rannalla, jossa on liukas betoninen pohja ja Slipstop tossut lähtivätkin tästä syystä heti testaukseen Jonnan pojille.

  Koiran uittoreissu sai yllättäviä käänteitä, sillä Kookos koira ei päässytkään tällä kertaa uimaan. Rannalla uiskenteli sorsapoikue. Jonna ja pojat päättivät jättää Kookosen vähän kauemmaksi, jotta pesue ei pelästyisi. Pojat pääsivät aika lähelle pesuetta kahlaamalla tossut jalassa varovasti eteenpäin. Eikä ollut tällä kertaa liukasta! Jee!!!

  liukueste tossut

  slipstop tossut

  Mitkä Slipstop tossut ovat?

  Nämä tossut ovat kuin sukat. Ne ovat kevyet, joustavat ja mukavat jalassa.  Tossut on valmistettu polyamidistä ja elastaanista. Kangas kuivuu uinnin jälkeen nopeasti ja on hengittävä, joten jalat pysyvät mukavan viileinä myös sisällä. Pohjallinen on valmistettu polyvinyylikloridista ja puuvillasta eikä sisällä ftalaatteja, Azo-väriaineita tai karsinogeenejä. Slipstop tossuja saa eri värisinä ja useissa eri kuoseissa.

  Vinkkejä Slipstop tossujen käyttäjille

  Villi testiryhmä sai Slipstop tossut jalassa juoksennella kahluureissun jälkeen ulkona kerrankin luvan kanssa ”sukkasillaan”. Joskus on niin kiire ulos trampalle, että kengät unohtuvat eteiseen ja sukat ovat sen näköiset. Tossuilla tallusteltiin nurmikolla, hypittiin trampalla, juostiin kuumalla asfaltilla ja ajeltiin jopa potkupyörällä.

  Pojista tossut olivat mukavat jalassa ja ne saivat testiryhmältä hyvät arvosanat. Tossut kestivät hienosti testauksen, joka yllätti äidit. Slipstop tossut ovat oivalliset myös kerhoon, päiväkotiin ja kouluun sekä sisähuvipuistoihin. Hyvänä vinkkinä etelänmatkalle lähteville, että tossut ovat esimerkiksi uima-altaalle ihan parhaat kaverit lasten jalkoihin. Ne suojaavat jalkapohjia kuumalta mutta myös liukkaalta altaanreunalta. Uimarannallakin hiekka on usein niin kuumaa, ettei siinä voi kävellä ilman jalkineita. Testiryhmä suosittelee!

  slipstop tossut

   

  Skidi

  Parhaat palat

  POIKIEN TOP3

  1. Kivat jalassa
  2. Hauskan väriset
  3. Ulkona saa juosta sukkasilleen

  ÄITIEN TOP3

  1. Turvalliset ja mukavat lasten jaloissa
  2. Ihanat värit ja kuosit
  3. Monikäyttöisyys ja kestävä materiaali

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa