• You are currently viewing Lacto Seven Kids maitohappobakteeri / Vitabalans

  Lacto Seven Kids maitohappobakteeri / Vitabalans

  Kaupallinen yhteistyö Vitabalans

  Testaajat: Ossian 12v, Oliver 10v, Oskari 9v, Oscar 8v, Verneri 7v, Viljami 7v, Ollie 4v ja Kristian 3v

  Lacto Seven Kids

  Se on kesäloma nyt, ainakin lapsilla, ja reissut lähestyvät. Olitte sitten lähdössä ulkomaille tai teette lyhyempiä matkoja kotimaan kohteisiin, on pienet massut vaarassa joutua normaalista poikkeavan bakteerikannan hyökkäyksille. Lapsille suunnatuissa kohteissa vilisee tahmaisista käsistä paikasta toiseen siirtyviä pöpöjä. Kesällä kolutaan muutenkin enemmän ulkosalla nassut kurassa, joten omalle vastustuskyvylle on hyvä antaa hieman tukea. Kaupallinen yhteistyömme Vitabalansin kanssa alkoi juuri sopivasti kesän kynnyksellä ja ensimmäiseksi esiteltäväksi tuotteeksi valikoitui maitohappobakteeri lapsille eli Lacto Seven Kids. Testiryhmän jäsenet aloittivat ajoissa ennen kesälomia maitohappobakteerien nauttimisen, jotta reissut onnistuisivat ilman vatsavaivoja.

  maitohappobakteeri matkalle

  Vitabalans on tunnettu suomalainen lääketehdas, joka on vuodesta 1980 valmistanut omissa Hämeenlinnassa sijaitsevissa tehtaissa tarkkojen laatukriteerien mukaisia aidosti kotimaisia avainlippu-tuotteita, kuten resepti- ja itsehoitolääkkeet, ravintolisät ja eläinten täydennysrehut.

  Mikä Lacto Seven Kids maitohappobakteeri on?

  maitohappobakteeri lapsille

  Testiryhmä itse oli hiukan ihmeissään tästä testauksesta. Mitä bakteereja meille nyt syötetään? Mitä hyötyä niistä on? Tuleeko ne lehmästä? Nämä olivat ensimmäiset kysymykset, joita pojat esittivät.  Maitohappobakteereja on toki nautittu kuureina aiemminkin, mutta silti jouduimme muistuttamaan, mikä niiden funktio olikaan.

  Isommat pojat kuuntelivat mielenkiinnolla tarinaa siitä, kuinka suoliston bakteeristo alkoi kehittyä heti, kun pojat syntyivät ja jatkui 2-3 -vuotiaaksi asti. Hienosti pojat hoksasivat, että pienimmän testaajankin suoliston bakteeristo oli jo valmis. Hauska tieto oli myös se, että me äidit olimme ’tartuttaneet’ pojille bakteereja synnytyksen yhteydessä, mutta myös se,  mitä syömme ja minkälaisessa ympäristössä elämme vaikuttaa.

  Poikia nauratti kovasti, kun kerroimme, että mitä kuraisemmat leikit, sen parempi vastustuskyky. Muurahaisten ja kuran syöntikin on varmasti ollut hyödyllistä. Poikien mielestä äidin siivousintoilulle olisi hyvä saada loppu, mutta äiti muistutti, että ei kuitenkaan desinfioi joka paikkaa vaan siivoaa hellävaraisilla tuotteilla. Eli viikkosiivouksesta ei päästä laistamaan tämänkään testauksen jälkeen.

  Testiryhmän pojat ovat kaikki olleet suhteellisen terveitä aina, joten montaakaan antibioottikuuria ei onneksi ole tarvinnut nauttia. Antibiootit kun tunnetusti heikentävät suoliston bakteeristoa jopa vuosiksi. Kaikilla ei kuitenkaan lapsuudessa ole ollut vastaavaa tuuria. Toiset sairastelevat enemmän ja antibioottikuurit ovat olleet pakollisia. Tällöin on hyvä käyttää maitohappobakteerikuuria vahvistamaan suoliston bakteeriston palautumista.

  Lacto Seven Kids maitohappobakteeri lapsille sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua sekä luonnollista maitohappobakteeri- ja bifidobakteerikantaa. Maitohappobakteereilla on Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi peptidi-hiilihydraattiseos. Seos suojelee bakteereita mahan happamuudelta ja säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolistossa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään ja lisääntyvät sekä vaikuttavat monin eri tavoin suoliston toimintaan. Terve suolisto on paras suoja useita tauteja vastaan ja ei ihme, että sitä kutsutaan ihmisen toisiksi aivoiksi. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton ja sitä saa 20 ja 50 tabletin pakkauksissa.

  Vinkit käyttäjille

  matkalla

  Lacto Seven Kids maitohappobakteerit ovat purutabletteja, jotka maistuvat mansikalle sekä vadelmalle, makeutusaineena on käytetty xylitolia. Purutabletit ovat lapsille parempi vaihtoehto kuin veden kera nautittavat. Hyvänmakuiset tabletit on mukavampi pureskella, joten yleensä ei tarvitse kahta kertaa houkutella niitä ottamaan. Purutabletit soveltuvat yli 1-vuotiaille ja sisältävät myös D3-vitamiinia. Lacto Seven Kids -tabletin voi antaa esimerkiksi aterian jälkeen, koska se sisältää xylitolia. Testiryhmäläiset pitivät mausta, joten kuuri on helppo syödä loppuun.

  Maitohappobakteerivalmistetta kannattaa käyttää kuuriluontoisesti lomamatkoilla, antibioottikuurien yhteydessä ja myös silloin, kun pieni lapsi maistelee uusia ruokia. Lomamatkan lähestyessä kuuri kannattaa aloittaa jo ennen lähtöä, jotta paras hyöty saavutetaan.

  Terveellinen ruokavalio on kaiken A ja O, mutta ravintolisistä saa hyvää tukea tietyissä tilanteissa. Testiryhmän pojillakin on välillä kausia, kun ruoka ei maistu samalla tavalla ja tällaisina kausina ravintolisät ovat perusteltuja.

  Nyt ei muuta kuin kesän lomareissuja odottamaan iloisin mielin ja teräksisin vatsoin! Jos vaikka pojat pääsisivät maistelemaan uusia makuja vailla vatsavaivoja.

  Parhaat palat

  Poikien Top3

  1. Purutablettien maku
  2. Kivat kuvat pakkauksessa
  3. Hauskat tarinat, joilla perusteltiin maitohappobakteerien käyttö

  Äitien TOP3

  1. Tuotteen monipuolisuus, sisältää xylitolia, maitohappobakteereja sekä D-vitamiinia ja helpossa pureskeltavassa muodossa
  2. Suomalainen tuote
  3. Mielenrauhaa lomamatkalle, uskaltaa tarjota lapselle uusia makuja

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa