• You are currently viewing Pulmahuone Hupa, Lempäälä

  Pulmahuone Hupa, Lempäälä

  Testaajat: Ossian 12v, Oliver 10v, Oscar 8v, Ollie 4v ja vieraileva testaaja Juhani 8v.

  Pojat tekee tehtävää

  Pakopelihuoneista on tullut todella suosittuja viime vuosina. Varsinkin isommalla porukalla on hauska selvittää erilaisia mysteerejä. Lempäälässä on lapsille kehitetty hieman samalla tyylillä pulmahuone, jossa ratkotaan erilaisia tehtäviä yhdessä. Ihan mahtava idea, että lastenkin ongelmanratkaisutaitoja kehitetään hauskalla tavalla. Tämä on kaupallinen yhteistyö Pulmahuone Hupan kanssa.

  Mikä Pulmahuone Hupa on?

  Lukko
  Lukkojen availu oli pojista hauskinta!

  Lempäälässä sijaitseva Pulmahuone Hupa tarjoaa elämyksiä lapsille tehtävänratkaisun ja oivaltamisen kautta. Lapsilla on tunti aikaa ratkaista hauskoja tehtäviä pelinohjaajan avustuksella periaatteella jokaiselle jotakin. Suositusikäraja on 3-12 -vuotta. Ideana on, että lapset saavat ratkoa tehtäviä kaikessa rauhassa omaan tahtiinsa. Samassa ryhmässä voi olla eri-ikäisiä ja -luonteisia lapsia. Pelinohjaaja pitää huolen, että jokainen ryhmän jäsen kokee onnistumisia ja mielenkiinto säilyy. Pelin teemana on Hupa-robotti, joka on kadottanut osiaan. Lapset etsivät osia vihjeiden avulla. Osat löytyvät arkuista, jotka saa auki ratkaisemalla tehtävän. Pelin lopuksi lapset pääsevät avaamaan bonusarkun, josta löytyy jotakin hyvää jokaiselle lapselle. Viimeinen arkku tuokin erityisen jännitysmomentin lapsille ja ilmeet ovat näkemisen arvoisia, kun arkku vihdoin aukeaa.

  Hupa-robotti
  Poikien piti etsiä Hupa-robotille osia.

  raketti

  Testiryhmän poikia jännitti kovasti aluksi, mutta jännitys unohtui pian huoneeseen astumisen jälkeen. Huoneessa on hieman hämärää, mutta se ei pelottanut edes testiryhmän pienintä ja arinta jäsentä. Ryhmässä toimiminen tuntui tuovan jokaiselle hitusen lisää rohkeutta. Kun päämäärä on sama, on hieno huomata, että lapset auttavat myös toinen toistaan. Testiryhmällä meni aikaa tehtävien ratkomiseen tunti alun ihmettelyn jälkeen. Viimeinen bonusarkku kuitenkin onnistuttiin aukaisemaan tehtäville varatun ajan puitteissa.

  Vinkit vierailijoille

  Pojat ratkomassa tehtäviä

   

  Pulmahuoneen suositus on, että huoneessa on korkeintaan 6 lasta yhtä aikaa. Pienemmät vierailijat tarvitsevat vähintään yhden aikuisen mukaan, isommat lapset voivat ratkoa tehtäviä pelinohjaajan kanssa. Aluksi näytti, että jännittävä huone sai aikaan vain yleistä sinkoilua ympäriinsä, mutta nopeasti pojat innostuivat pelinohjaajan avustuksella ratkomaan tehtäviä. Pelinohjaaja on paikalla koko ajan ja antaa lapsille vinkkejä. Jos vessahätä iskee yllättäen, pääsee huoneesta käymään vessassa.

  Pulmahuone Hupassa voi järjestää myös syntymäpäivät omilla herkuilla ja tarjoiluvälineillä. Vieressä on juna-asema, joten kesällä voi tehdä lasten kanssa junaretken ja yhdistää siihen Pulmahuoneessa käynnin. Tällainen reissu on varmasti jokaisen lapsen mielestä jännittävä ja ikimuistoinen.

  Pulmahuoneeseen varataan aika nettisivujen varausjärjestelmän kautta. Poikien testiryhmä suosittelee Pulmahuone Hupaa lämpimästi ja rohkaisee kaikkia ratkomaan hauskoja tehtäviä yhdessä muiden lasten kanssa.

  Parhaat Palat

  Poikien TOP3

  1. Jännittävää ratkoa tehtäviä yhdessä
  2. Veljien kanssa hauskaa tekemistä yhdessä ja sulassa sovussa koko ajan
  3. Kaikenikäisille sopivia tehtäviä, kenellekään ei tullut tylsää hetkeä

  Äitien TOP3

  1. Kehittävää tekemistä lapsille
  2. Sopii kaikenikäisille lapsille
  3. Erilaista tekemistä, näitä ei löydy joka paikasta

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa