• You are currently viewing Tarrapaikka lasten vaatteisiin -poikien äidin pelastus!

  Tarrapaikka lasten vaatteisiin -poikien äidin pelastus!

  Kaupallinen yhteistyö: Vaatelaastari, Oikiat Design Oy

  Testaajat: Oliver 11v, Oskari 11v, Oscar 9v, Viljami 8v, Verneri 8v, Ollie 6v, Kristian 5v

  Kaikkien äitien yksi kuormittavimmista, joskus jopa painajaismaisista arjen askareista on vaatehuolto. Varsinkin usean lapsen perheissä pesukone pyörii harva se päivä, useasti vuorokaudessa. Yksi eniten aikaa vievistä kotitöistä! Pelkkä likapyykki sekä puhtaiden lajittelu ja kaappiin vieminen vie suuren siivun äidin ”vapaa-ajasta”, mutta entä vaatteiden kulutus? Jokainen tunnistaa ongelman, kun olet juuri ostanut uudet, ehkä jopa kalliitkin housut lapselle ja huomaat parin viikon käytön jälkeen, että polvet ovat jo kuluneet puhki asti. Miten ihmeessä ne onnistuvat?

  tarrapaikka vaatteisiin

  Polvien paikkaaminen ei ole helppoa ja paikat kuluvat siinä, missä kangaskin. Toisilta vaatteiden paikkaaminen käy kätevämmin kuin toisilta, mutta kestävätkö paikat, se on aivan toinen juttu. Nyt äidit, saa hurrata! Äitien elämää helpottamaan on keksitty loistava keino; tarrapaikka vaatteisiin eli Vaatelaastari. Vaatelaastari on huomattava parannus markkinoilla jo oleviin samankaltaisiin tuotteisiin.

  tarrapaikka vaatteisiin

  Mikä Vaatelaastari on?

  Entisaikaan ja tottakai vielä nykyäänkin, parsitaan vaatteisiin tulleet reiät. Arjen kiireet eivät kuitenkaan aina anna aikaa parsimiselle ja kaikilla käsityötaidot eivät ole hallussa. Tilalle on alettu kehittämään uusia innovaatioita. Kiitos mahtaville innovaattoreille, vanhempien arki helpottuu. Tarrapaikka on nopea apu rikkimenneisiin vaatteisiin.

  Ekologisuus nostaa päätään ja risoja vaatteita ei ole mukavaa heittää roskiin. Moni tyytyy leikkaamaan collegehousuista shortsit, jos paikkaaminen tuntuu hankalalta. Shortsejakaan ei mahdu kaappiin loputtomiin asti.

  Äidit itkevät verta collegehousujen ostotilanteessa, koska tietävät, ettei niiden elämänkaari ole kovin pitkä. Kirpputoreilta ei enää löydy leikki-ikäisille ja koululaisille housuja. Ongelmaa voi asteittain luonnehtia näin äidin näkökulmasta jopa vakavaksi. Ekologisuus on housujen kohdalla kaukana, jos ne heitetään muutamien viikkojen käytön jälkeen roskiin. Siinäkin tapauksessa vaikka housujen kangas olisikin valmistettu ekologisesta materiaalista.

   

  Vaatelaastarit ovat 100 % puuvillaa. Näitä mahtavia tuotteita löytyy useissa eri kuoseissa ja muodoissa. Kuoseja on tällä hetkellä yhteensä 15. Hyvin kiinnitettynä Vaatelaastari säilyy pesusta toiseen. Vaatelaastarit valmistetaan Suomessa ja myös kuosit ovat suomalaisten suunnittelemia. Vaatelaastarissa käytettävä liima ei sisällä terveydelle haitallisia aineita ja tuotteet täyttävät Euroopan kemikaalilainsäädännön vaatimukset. Oikiat Design Oy haluaa kehittää aina vain parempia ja kestävämpiä tuotteita ja haluaa asiakkaiden aidon palautteen tuotteestaan. Tämä on hienoa ja kertoo aidosta välittämisestä.

  Vinkit käyttäjille

  Vaatelaastarit ovat niin hauskoja, että jos toinen polvi housuissa on risa ja siihen laittaa laastarin päälle, haluaa myös toiseen ehjään samanlaisen. Laastareilla voi myös koristella vaatteita ja tästä pojat innostuivat. Äidit joutuivat hiukan toppuuttelemaan koristeluintoa. Yksivärisissä vaatteissa laastarit näyttävät todella kivoille.

  Tarrapaikka vaatteisiin pidentää käyttöikää

  Vaatelaastari jatkaa helposti ja kauniisti  vaatteen käyttöikää useita pesuja. Pesunkesto riippuu kulutuksesta ja kiinnityskohteesta. Tuotteella on tyytyväisyystakuu ja haastaviin kohteisiin ja käyttöön kehitetään uusia tuotteita, kuitenkin pitäen Vaatelaastari mahdollisimman ekologisena.

  ennen paikkausta
  Ennen paikkausta…

   

  Tarrapaikka vaatteisiin on paitsi kestävä, mutta myös näyttää kivalle!
  Paikkauksen jälkeen…

   

  Kiinnitys ei voisi olla helpompaa. Tarrapaikka vaatteisiin on todellakin pelastus. Tarrakiinnitys on nopea ja et tarvitse silitysrautaa. Jo minuutissa lujasti painamalla on laastari paikallaan ja lapsi voi taas jatkaa leikkejään. Kinnittäminen on niin helppoa, että lapsi voi jopa itse paikata vaatteensa. Näillä laastareilla voit paikkailla yllättäviäkin kohteita. Testiryhmä innostui paikkaamaan jopa säkkituoliin tulleen pienen reiän vaatelaastarilla. Korjata voi jopa villasukkia. Myös poikien tennareihin tulleisiin pieniin reikiin täräytettiin sopivan kokoinen pala Vaatelaastaria ja tennareiden elämä sai taas jatkoa. Mahdottoman kätevää!

  Testiryhmän äidit jopa hiukan herkistyivät tästä loisteliaasta keksinnöstä. Omatkin lempivaatteet, jotka oli säilötty kaapin perukoille vaikeasta paikasta ratkenneen sauman tai revenneen taskun vuoksi, pääsivät taas käyttöön. Kun vielä kuulimme, että ulkovaatteille ja urheiluvaatteille on tulossa omat Vaatelaastarinsa, ei riemulla ollut rajaa. Ja mikä parasta, Oikiat Design Oy on kuulemma tuomassa markkinoille myös ekologista puuvillaa olevat joustavat Vaatelaastarit, joissa pito joustavissa kohteissa, kuten polvissa on omaa luokkaansa. Lisäksi Vaatelaastariäidit vihjailivat tulossa olevasta, testauksessa olevasta uutuudesta, johon tulee vielä uusi todella toivottu lisäominaisuus. Jäämme siis kuulolle!

  Vaatelaastarilla voi paikata myös huomaamattomasti.

   

  Testiryhmän pojat ovat myös sitä mieltä, että housuja ei tulisi heittää roskiin, vaan ne kannattaa ehdottomasti paikata hauskoilla Vaatelaastareilla. Pojille on hyvä korostaa, kuinka hienoa on saada veljeltä toiselle kiertäneet housut käyttöön. Näin se on ennemminkin ylpeyden aihe kuin noloa! Vähemmän housujaan kuluttavat testiryhmän pojat halusivat myös housuihinsa hienoja paikkoja, joten lätkimme niitä koristeeksi housuihin heillekin. Kaikki olivat onnellisia.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Hauskat kuviot ilahduttavat vaatteissa.
  2. Saa vanhat kivat housut taas käyttöön.
  3. Voi rellestää rauhassa, äitikään ei enää hermostu, kun vaatteet menevät rikki.

  Äitien TOP3

  1. Ei ole enää helpompaa keinoa korjata lastenvaatteet!
  2. Kestävä materiaali, ekologisuus, vaatteet saavat taas uuden elämän.
  3. Erilaiset, ihanat kuosit. Sopii äitienkin vaatteisiin.

  Paikkaushaaste

  Haluamme haastaa kaikki Poikien äidit #PAIKKAUSHAASTE-kampanjaan!

  Mitä sinä teet, kun vaatteeseen tulee reikä? Osaatko vielä parsia – ja vaikka osaat, milloin viimeksi ehdit tehdä niin?

  Jokainen suomalainen ostaa vuoden aikana 20 kiloa tekstiiliä – ja heittää sitä pois 10 kiloa. Tekstiilijätettä syntyy pelkästään Suomessa 71,5 miljoonaa kiloa joka vuosi. Jätetekstiilikuormaa ja vaatteen elinaikaisia hiilidioksiidipäästöjä voi jokainen omalta osaltaan keventää pitämällä vaatetta käytössä mahdollisimman pitkään. On aika tehdä paikkaamisen vallankumous!

  Äidit Vaatelaastarin takana haastavat kaikki poikien äidit mukaan paikkaushaasteeseen!

  Tyyli on vapaa: parsi, ompele, pidä reikiä ylpeydellä – tai käytä Vaatelaastaria! Pääasia on, että pyrit jatkamaan vaatteidesi käyttöikää. Valitse sinulle paras tapa tai tavat osallistua:

  Ota kuva paikkauksestasi ja jaa se somessa #paikkaushaaste
  Tule Facebookissa mukaan #paikkaushaaste -ryhmään saamaan ja jakamaan parhaita paikkausvinkkejä

  Osallistu Vaatelaastarin tuotekehitykseen antamalla kehitysehdotuksia ja palautetta Vaatelaastarin käyttökokemuksista oikiat@oikiat.fi

  Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka!

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

   

  Kommentit

  1. Konna

   No, just laitoin muovipussillisen kohtuullisen uusia housuja roskiin. Harmitti. Joskus Lindexillä oli tytöille housuja, joissa nahkapolvet. Ne kesti tuplat. Pojille ei oikein löydy muita kuin collareita, joista polvet kuluu keskimäärin 2 vkossa puhki. Melkein itkun kanssa saa laittaa uudet housut roskiin. Onko materiaalit huonompia nykyään?

   1. Sanna

    Tuntuu kyllä, että nykyään käytetään todella ohutta kangasta ja polvet tosiaan kuluvat nopeasti. Meillä on kierrossa tullut collegehousuja (vanhoja) ja monet tuntuvat olevat jämäkämpää tekoa, kuin uudet eikä polvet ole kuluneet juurikaan, vaikka olleet usealla lapsella käytössä.

  Vastaa