• You are currently viewing Liukas kylpyhuone on muisto vain! Kylpyhuoneen liukueste -Lilaki

  Liukas kylpyhuone on muisto vain! Kylpyhuoneen liukueste -Lilaki

  Kylpyhuoneen liukueste. Kaupallinen yhteistyö Slip Safety Finland Oy

  Testaajat: Kristian 4v, Viljami 8v, Verneri 8v

  Liukas kylpyhuone -ei enää meillä!

  Lapset ja liukkaat kylpyhuoneen lattiat. Vanhempien painajainen, varsinkin vilkkaiden pojanviikareiden kanssa. Kylpyhuoneessa tuntuu aina sattuvan ja tapahtuvan. Märät kaakelit tai laatat ovat jalan alla liukkaat myös aikuisilla ja siihen päälle, kun lisää saippuaa tai shampoota, on luistinrata valmis. Miten saada liukas kylpyhuone turvalliseksi? Mistä löytää kylpyhuoneen liukueste, mikä oikeasti toimii?

  Kylpyhuoneen liukueste -Lilaki

  Testiryhmä sai testattavakseen loistotuotteen! Hyvästi liukuestematot ja muut vempeleet. Nyt meillä ei enää liukastella sisällä. Jätetään pyllähdykset sinne, minne ne kuuluukin eli luistinradalle tai jäähalliin.

  Kylpyhuoneen liukueste

  Mikä Lilaki Kids on?

  Kylpyhuoneen liukuesteeksi Lilaki Kids on loistava. Lilaki on liukkaudenpoistoon kehitelty tuote, jolla voi käsitellä kylpyhuoneen, suihkutilan, saunan lattian, kodinhoitohuoneen, keittiön, pihalaatoituksen, eteisen sekä uima-altaan reunat, oikeastaan minkä vain laattalattian.

  Tuote palauttaa laatan alkuperäisen pitävyyden ja tekee laatan mikroskooppiseen pintaan kemiallisen karhennuksen. Pintaan ei kuitenkaan tule pinnoitetta tai kalvoa, vaan se pysyy ennallaan. Laatat eivät vaurioidu käsittelystä, joten siitä ei ole huolta! Mikä parasta, tuote on ympäristöystävällinen ja pienet räpylät ovat turvassa kemikaaleilta. Tuote ei siis imeydy lattiasta iholle. Lapset voivat huoletta edelleen leikkiä kylpyhuoneen lattialla.

  Liukkauden huomaa yleensä siinä vaiheessa, kun pinnan päälle on kaatunut vettä tai jotakin nestettä, joka liukastaa pinnan. Jotkut pihalaatoitukset saattavat muodustua todella liukkaaksi vesisateen jälkeen. Lilaki on siis aivan mahtava tuote, koska se tuo turvaa kaatumisesta aiheutuvia vammoja vastaan. Testiryhmän pojatkin ovat kaatuneet kylpyhuoneessa järjestäen joskus leikkien ohessa, mutta pahimmilta pään kolahduksilta ollaan onneksi vältytty.

  Liukastuessa suurimmassa vaarassa on pää. Pienet lapset eivät varsinkaan osaa varoa päätään ja usein se kolahtaakin kaatuessa lattiaan. Päähän kohdistuneet vammat ovat pelottavia. Onneksi lasten pään luut antavat vielä periksi jonkin verran, joten usein selvitään helpotuksen huokauksella. Silti jokainen päähän kohdistunut kolahdus saattaa olla kohtalokas. Myös murtumat käsissä ja jaloissa aiheutuvat usein kaatumisesta. Lilakin kaltainen tuote on siis enemmän kuin toivottu lapsiperheissä.

  Liukkaudenpoistoaine lattiaan

  Vinkit Lilaki Kids -tuotteen käyttäjille

  Yhdellä pullollisella käsittelee 4 m² alueen. Lilaki ei aiheuta haittaa silikoineille tai saumoille eikä putkistoille tai viemäreille. Tuote hajoaa veteen. Liukkadenpoistokäsittely on todella helppo tehdä:

  • Pese ja kuivaa käsiteltävä alue tai varmista, että se on puhdas.
  • Käsittele alue sumuttamalla Lilaki tasaisesti lattiaan.
  • vaikutusaika on 4-12 minuuttia
  • Harjaa pintaa välillä, näin varmistat, että pinta pysyy kosteana
  • Kun pito on parantunut, huuhtele tuote pois runsaalla vedellä
  • Lattia on heti käyttövalmis

  Kun käsittely on tehty, ei lattia vaadi mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Käsitellyn kylpyhuoneen tai muun tilan voi siivota, kuten ennenkin. Mitä puhtaampi laatan pinta on, sen pitävämpi. Pinnat kannattaa puhdistaa harjalla, jolloin huokoisesta pinnasta saa kaiken lian irti.

  Muista myös seurata laattojen pitävyyttä. Tee testi noin puolen vuoden välein. Levitä saippuavettä lattialle ja kokeile sormilla työntämällä, miltä pinta tuntuu. Tee uusi käsittely tarvittaessa. Lilaki on todella kestävä. Kesto riippuu tilasta ja sen käytöstä. Esimerkiksi julkisissa tiloissa, kuten uimahalleissa, käsittely kestää jopa yli kaksi vuotta. Eteistiloissa tai muissa tiloissa, joissa liikutaan esimerkiksi ulkojalkineilla kestoaika on luonnollisesti lyhyempi kuin esimerkiksi kylpyhuoneessa. Tämä johtuu siitä, että laatan mikroskooppinen pinta tasoittuu mekaanisen rasituksen vuoksi.

  Kylpyhuoneen liukueste

  Testiryhmän käyttämän kylpyhuoneen lattia pestiin ja kuivattiin ensin. Kun pojat kuulivat, että lattia ei ole käsittelyn jälkeen enää liukas, näyttivät he peukkua. Pojat halusivat tulla mukaan kuuraukseen ja sekös äidille sopi. Kun urakka oli valmis, pojat ajettiin kylpyhuoneesta pois. Lilaki sisältää kuitenkin kemikaaleja, joten käsittely täytyy tehdä aikuisen toimesta. Suihkuttelin ainetta niille alueille kylpyhuonetta ja saunaa, joissa kävellään eniten. Koko lattian voi käsitellä jälkikäteen, jos siltä tuntuu. Jätin poikien toiveesta yhden seinän viereen liukasteluradan. Pojat nimittäin haluavat aina silloin tällöin pitää pylly-liukumiskisat. Saunan lattiakin oli hyvä käsitellä, joten nyt sielläkin on turvallisempaa.

  Lilakin levitystä ennen pestään lattiat
  Innokas lattianpesijä

   

  Kun käsittely ja harjaus oli tehty, pääsin huuhteluhommiin. Huolellisen huuhtelun ja kuivauksen jälkeen homma oli paketissa. Aikaa kului koko projektiin ehkä noin puolituntia, jos otetaan siivous mukaan. Onneksi kylpyhuone oli viikonloppusiivouksen jälkeen melko puhdas jo ennestään.

  Lilaki liukkaudenpoistolla on tyytyväisyystakuu ja se on Työterveyslaitoksen testaama. Lilakia voi tilata ilmaisnäytteenä, jos haluta testata sitä omaan lattiaan. Testiryhmä suosittelee Lilakia, aivan ehdoton lapsiperheissä. Seuraavaksi tätä hankitaan myös isovanhemmille!

   

  Lilakin logo

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Ei tarvitse liukastella enää!
  2. Saippualeikit ovat kivempia.
  3. Kylpyankkakaan ei enää liukastele, sanoi Krtistian!

  Äitien TOP3

  1. Turvalliset kosteiden tilojen lattiat lapsille.
  2. Ympäristöystävällisyys ja se, ettei kemikaalit jää pinnalle.
  3. Käytön helppous!

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa