• You are currently viewing Naapurini on lapsentekokone, vahinkolapsi toisensa perään!

  Naapurini on lapsentekokone, vahinkolapsi toisensa perään!

  Ottaa niin päähän, että pakko oli tänne avautua asiasta! Säälittää syntymättömän lapsen puolesta, joka on taas vahinkolapsi… Naapurissa asuu ihan kaikin puolin mukava nainen, mutta voi jessus, kuinka voikaan olla järjen käyttö minimaalista tässä tapauksessa.

  Vähän taustaa… Hänellä on kolme lasta entuudestaan. Kaikilla lapsilla on eri isä. Kuulemma kaksi vahinkoa ja yksi salaa jätetyn ehkäisyn vuoksi syntynyt. Nämä asiat hän on minulle aivan suoraan kertonut, eikä häpeile yhtään. Otan nyt senkin riskin, että asia paljastuu, että tänne sen kirjoitan, mutta hän ei itse asiaa salaile.

  vahinkolapsi

  Vahinkolapsi vahinkolapsen perään

  Nyt on siis neljäs mies kierrossa ja eilen sitten tuossa pihalla törmätessä kertoi, että taas on lapsi tulossa. Ei tässä voi kuin pyöritellä päätään ja ihmetellä. Onko tämä nainen vain lapsentekokone vai miksi ihmeessä se järki hämärtyy? Aikuinen ihminen ja pitäisi jo osata käyttää ehkäisyä.

  Juu tiedostan kyllä, että toiset tulevat raskaaksi ehkäisystä huolimatta. Mutta tässä tapauksessa tämä tuntuu jo ”tahalliselta”. Miehiä ei haluta pidempiaikaisesti lapsille isiksi, vaan heidät laitetaan vaihtoon tuosta noin vain, kun hommat on suoritettu.

  Olen kysynyt henkilöltä itseltään, että miksi näin toimii ja kuulemma haluaa vaan itselleen ison perheen, miehistä viis. Näin useamman pojan äitinä olen huolissani miesten puolesta. Onko se näille miehille vain sopivaa, että jakavat siemenensä tälle ihmiselle ja sitten heidät työnnetään syrjään? Että onkohan asiasta oikein keskusteltu? Veikkaan, että ei. Aika kamalaa touhua. Naisen mukaan miehiä ei ole kiinnostanut isyys, mutta en ole tästä ollenkaan varma.

  Lue myös: Olen mummo ja minulla on suosikki lapsenlapsi

  Säälin hänen lapsia

  Kyllä minua lapset säälittää, koska eivät ole juurikaan isiensä kanssa tekemisissä. Saa nähdä, kuinka kauan tämä tulevan lapsen isä täällä pyörii. Toivoisin todellakin, että tälle naiselle tulisi järki päähän ja yrittäisi tämän nykyisen kanssa saada homma toimimaan. Mies vaikuttaa kiltiltä ja näen häntä usein lasten kanssa pihalla leikkimässä eli olisi kyllä isäainesta ja lapset vaikuttavat pitävän miehestä kovin.

  Näitä samanlaisia tapauksia on enemmänkin. Todella vaikea uskoa, että joka miehen kanssa syntyy vahinkolapsi. Kyllä ensimmäisen vahingon jälkeen olisi hyvä jo hiukan miettiä, että miten varmistan, etten tule uudestaan vaan vahingossa raskaaksi. Mikä ihme tällaiseen ajaa, että on vain lapsentekokone, ajattelematta muiden asiaan liittyvien parasta. Kun minä vain haluan ja minä ja minä. Ei vaan voi käsittää!

  Juttelin työkavereideni kanssa tästä aiheesta kerran ja jokainen heistä tunsi ainakin yhden samanlaisen tapauksen, Moni useampiakin. Onko tämä yhdenlainen ihmistyyppi? Lapsentekokone?

  Kommentit

  1. Jonna Jenna

   Mitäpä se muille kuuluu miten elämänsä elävät.Kumma, että pitää arvostella toisen ihmisen tekemiä valintoja. Lapsentekokone? Aika rumasti sanottu….

   1. Ninnanunna

    Oon huomannu että nää äiti foorumit menee aina kumminkin tähän että aletaan arvostelemaan ja tuomitsemaan toisia. Kannataisko keskittyä vaikka ihan omaan elämään?

  2. Venla

   Ymmärrän tämän ihmisen toimintaa, sekä tunteen että järkeilyn tasolla: omakin ensireaktioni oli, että eihän lapset miesten asia ole, sillä harva mies kykenee huolehtimaan edes itsestään, saati lapsista. Kun tarkemmin mietin, niin enpä löydä mitään tuomittavaa muutenkaan. Jos nainen vain terveenä pysyy tai muuta perhettä löytyy, kaikki järjestyy, vaikka yksinhuoltaja olisikin. Muistetaan myös, että ihminen tuppaa katsomaan omia vanhempiaan oletusarvoina ihmislajista: jos muijan isä on ollut poissaolevaa tai väkivaltaista sorttia, on luontevaa, ettei miestä näe tarpeelliseksi tai katsoo sellaisen suorastaan vaaraksi lapsille.

  Vastaa