• You are currently viewing Lapset käyttäytyvät 800% pahemmin, kun äiti on paikalla! -Paljastaa tutkimus

  Lapset käyttäytyvät 800% pahemmin, kun äiti on paikalla! -Paljastaa tutkimus

  Oletko joskus ajatellut, että lapsesi käyttäytyvät pahemmin, kun olet paikalla? Todennäköisesti olet, etkä kuvittele asiaa. Tutkimus todistaa, että lapset käyttäytyvät 800% pahemmin, kun äiti on paikalla.

  Lapset tietävät joutuvansa pulaan pomppiessaan sohvalla sakset kädessään tai lyödessään sisaruksiaan, mutta he luottavat äitiinsä – sillä äiti rakastaa heitä, tulipa eteen mitä tahansa. Tutkimuksen mukaan lapset kiukuttelevat eniten oman kodin turvassa omalla äidilleen, sillä he kokevat sen turvalliseksi.

  Miksi äidit näkevät lapsensa pahimmillaan?

  Miettikääpä tätä. Lapsi aloittaa koulun. Koulupäivän ajan pieni lapsi keskittyy joka solullaan hillitsemään itseään, keskittyy koulutyöhön ja pitäytyy koulun säännöissä. Se on hänen työnsä, mutta vaatii hillitöntä itsekontrollia. Sama kaava sopii kavereiden luona vierailuun, harrastuksiin tai päivähoitoon.

  Sana on vapaa: Olin raskaana tietämättäni. Jouduin suoraan synnyttämään

  Kun lapsi sitten saapuvat kotiin, hän voi vihdoin vaihtaa vapaalle. Lapsi saa hengittää ja rentoutua.

  lapsi

  Hänellä on vapaus olla vihainen, iloinen, äänekäs, väsynyt tai sotkuinen. Lapsi tietää että äiti saattaa suuttua – toisinaan kovastikin – mutta rakastaa häntä kaikesta huolimatta, ja kaiken ansiosta.

  Asian voi kokea raivostuttavana (mitä se eittämättä onkin), mutta voit myös vetää henkeä, sillä tiedät tekeväsi kaiken oikein. Se että lapsesi käyttäyy paremmin kun äiti ei ole paikalla, todistaa sen että olet hoitanut hommasi oikein. Olet hyvä äiti, lapsesi uskaltaa olla seurassasi oma itsensä, ja näyttää kaikki tunteensa.

  Lähde: Moms New Daily

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa