• You are currently viewing Vanhemmat, herätys! Vaarallinen haaste leviää somessa

  Vanhemmat, herätys! Vaarallinen haaste leviää somessa

  Vanhemmat, herätys! Vaarallinen haaste leviää somessa.

  Sosiaalisen median välityksellä leviää erittäin vaarallinen `Skull breaker challenge`eli kallonmurskaaja-haaste. Haasteessa kolme ihmistä seisoo rivissä vierekkäin, ja he hyppäävät ilmaan. Keskimmäisen ollessa ilmassa, reunoilla seisovat potkaisevat keskimmäistä jalkoihin, jolloin keskimmäinen kaatuu selälleen maahan – ja todennäköisesti lyö päänsä.

  vaarallinen haaste

  Pahimmillaan hengenvaarallinen haaste on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin, ja saanut myös muita teini-ikäisiä nuoria kokeilemaan haastetta.  Nyt myös vanhemmat ovat jakaneet tietoisuutta haasteen seurauksena tulleista vammoista – päävammoista, tikkejä vaatineista haavoista sekä ruhjeista. Myös terveysalan ammattilaiset varoittavat haasteen seurauksista, jotka ovat pahimmillaan fataaleja.

  – Se on yhditettävissä useisiin vakaviin ja jopa kuolettaviin vammoihin, joihin lukeutuvat mustelmat, verenpurkaumat, kallon vammat, niskan venähdykset, niskan murtumat, aivotärähdys ja sen pitkäaikaiset komplikaatiot, verenvuoto aivojen sisä- ja ulkopuolella, tajunnan menettämistä, halvaus ja kuolema, lääkäri Nathan Richards kuvailee, ja painottaa että tapahtumaketju johtaa pahimmillaan kuolemaan.

  Haaste on lähtenyt liikkelle todennäköisesti Espanjasta, jossa teini-ikäiset nuoret videoivat haasteen TikTokiin.

  Lähteet: FoxNews, Voice, Mtv.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Kommentit

  1. Konna

   Luonto karsii hölmöt pois. Saa vaan ihmetellä, kuka tuollaista pitää kokeilemisen arvoisena haasteena? Tiedän, teinit on hieman tyhmiä aivojen kehityksen ollessa kesken, mutta ei kai noin tyhmiä? Hullu saa olla, muttei tyhmä.

  Vastaa