• You are currently viewing Peruiko korona lapsen synttärit? -10 vinkkiä synttäreihin perheen kesken

  Peruiko korona lapsen synttärit? -10 vinkkiä synttäreihin perheen kesken

  Nyt, kun elämme poikkeuksellisia aikoja, on luovuudella todella suuri arvo. Koronalla on erittäin ikäviä ja vakavia seuraamuksia niin terveyden kuin yhteiskunnankin kannalta. Kun pelkää sekä terveyden että toimeentulon puolesta, on kaiken murheen keskellä kuitenkin löydettävä myös positiivisia puolia. Poikien äidit -Facebookissa on harmiteltu, kun lapsen synttärit on jouduttu perumaan koronan vuoksi. Lapsille niin tärkeää päivää ei voi juhliakaan isommalla porukalla ja kaverisynttäreitä ei voi järjestää. Miten juhlia lapsen syntymäpäiviä tämän kaiken keskellä vain perheen kesken?

  Kokosimme Facebookista hyviä synttärivinkkejä, kun juhlat joudutaan pitämään vain perheen kesken.

  lapsen synttärit

  Lapsen synttärit peruttu! 10 vinkkiä synttäreiden järjestämiseen perheen kesken

  1. Järjestä leffailta. Hauskoja leffoja ja herkkuja yhdessä, mikä olisi hauskempaa!

  2. Yötön yö: valvokaa, syökää herkkuja, saunokaa. Antakaa lasten valvoa niin myöhään kuin jaksavat. Yritä jaksaa valvoa myös itse!

  3. Olohuoneen telttaretki. Pystyttäkää teltta olohuoneeseen tai rakentakaa maja. Syökää herkkuja ja nukkukaa yhdessä majassa tai teltassa.

  4. Suunnistus metsässä ja eväsretki. Tee etukäteen aarrejahti tai suunnistusrata metsään. Suorittakaa tehtävät yhdessä tai kilpailkaa toisianne vastaan.

  5. Laavuretki makkaranpaistoineen ja herkutteluineen. Luonnon keskellä on aina yhtä jännää ja mukavaa!

  6. Virtuaalisynttärit, kaverit ja sukulaiset mukaan puhelimien ja tietokoneiden avulla. Voit jopa toimittaa yllätyspussit tai herkkupussit kavereiden oven taakse. Muista hyvä hygienia!

  7. Temppurata pihalle. Keksi hauska rata, apuna voit käyttää luonnon materiaaleja: kiviä, puunkarahkoja, keppejä tai pihalta löytyviä leluja. Syökää piknikeväät sen jälkeen.

  8. Lapsi päättää -päivä. Anna synttärisankarille vapaat kädet. Hän saa itse suunnitella päivänsä: mitä syödään, juodaan, ohjelma ja koristelut.

  9. Leipokaa yhdessä kakku ja muut tarjottavat, tehkää yhdessä synttärisankarin lempiruokaa.

  10. Pelatkaa lautapelejä, tehkää haasteita, joita suoritatte yhdessä, rakentakaa legoista hienoja rakennelmia. Heittäydy lapsen maailmaan ja leikkikää hauskoja yhteisleikkejä (piilosta, sokkoa ja peiliä) tai pelatkaa pihapelejä yhdessä.

  Muista painottaa, että lapsen synttärit voidaan juhlia myös myöhemmin, kun tilanne on tasoittunut. Kun vietätte hauskan päivän perheen kesken, pahin pettymys laantuu ja lapselle jää synttäreistä parempi mieli. Tieto siitä, että juhlia juhlitaan sitten myöhemmin isommalla porukalla saa lapselle paremman mielen. Älä itse surkuttele tilannetta lapsen nähden, vaan pyri säilyttämään positiivinen asenne. Pienellä porukalla perheen kesken juhliminen lähentää teitä varmasti. Lapsi muistaa ikuisesti yhteisen hauskan päivän, kuin sen, mitä hän sai lahjaksi!

  -Poikien äidit -toimitus-

  Vastaa