• You are currently viewing Seksilelut myyvät nyt! Asiakkaat erottuvat hyväntuulisuudellaan

  Seksilelut myyvät nyt! Asiakkaat erottuvat hyväntuulisuudellaan

  Moni yritys taistelee tällä hetkellä toimeentulostaan koronapandemian toimenpiteiden vuoksi. Seksilelut kuitenkin myyvät nyt. Seksilelukauppa bisnes sujuu hyvin, jopa paremmin kuin ennen. Tiedustelimme asiaa SexShop Finlandin Outi Grossilta, joka paljasti, että seksilelujen myynti rullaa mainiosti.

  – Kauppa käy yhtä hyvin tai jopa paremmin, jos vertaa viime vuoteen, summaa Gross.

  – Erityisesti pariskuntien vibraattorien myynti on lisääntynyt. Monella suomalaisilla on nyt aikaa enemmän kuin koskaan ennen leikkiä kotona. Pariskunnat saattavat ehtiä normaalia enemmän vällyjen väliin.

  Seksilelujen lisääntynyt ostointo ei näy ainoastaan pariskunnilla.

  -Yksinäisten miesten ostamat masturbaattoreiden myynti on lisääntynyt, dildojen ostossa ei ole nähtävissä samanlaista piikkiä, jatkaa Gross.

  Lue myös: Moni nainen nauttii seksistä enemmän synnytyksen jälkeen

  Seksin hakeminen kodin ulkopuolelta on nyt haastavaa. Moni on kantanut kortensa kekoon hienosti ja on päättänyt jäädä kotiin, seuranaan seksilelut. Ostoinnossa sukupuolten välillä, ei ole havaittavissa mitään eroa.

  Seksilelukaupan asiakkaat poikkeuksellisen hyväntuulisia

  Yhden mielenkiintoisen asian Gross on huomannut.

  -Muualla nähtävä kärttyisyys ei näy seksilelubisneksessä. Asiakkaidemme hyväntuulisuus on lisääntynyt entisestään, paljastaa Gross.

  Seksilelukauppojen kivijalkamyymälöissä poikkeavat asiakkaat vaikuttavat rentoutuneilta ja hyväntuulisilta. Muualla nähtävää kireyttä ei ole havaittavissa näissä asiakkaissa.

  Ehkä ihmisten pitäisi suunnata vielä enemmissä määrin seksileluostoksille.

  Netistä vai kaupasta?

  Vallitsevan tilanteen vuoksi nettimyynti ja noutomyynnit ovat lisääntyneet. Nyt kun ihmiset ovat tavallista enemmän kotona, on heillä myös enemmän aikaa nauttia toisistaan ja itsestään. Ehkä seksilelut alkavat kiinnostamaan niitäkin kuluttajia, joita ne eivät ole aikaisemmin niin kiinnostaneet.

  Ensikertalainenkin voi surutta tehdä ostoksensa netin kautta, sillä tarvittaessa apua ostoksen tekoon saa puhelimitse tai sähköpostilla.

  Sana on vapaa: Miten yksinhuotajat hoitelevat hommat?

  Esimerkiksi SexShopin nettikaupassa on oma valikoima ensikertalaisille.

  -Siellä meillä on vähän kesympää lelua. Ostoksille kannattaa aluksi lähteä avoimin mielin, eikä liikaa miettiä mihin mitäkin lelua käyttää, neuvoo Gross.

  Korona toimenpiteiden venyessä, voi yhä useampi meistä miettiä uusia tapoja viihdyttää itseään arjessa. Toisille se saattaa tarkoittaa käyntiä seksilelukaupassa, toisille jotain muuta. Joka tapauksessa mielikuvitusta tarvitaan, mitä pidempään kotona pysyminen tulee kestämään.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa