• You are currently viewing Poikien hiusmallit 2021: kiharaa ja ysärin keskijakausta
  Photo: Fade-leikkaus

  Poikien hiusmallit 2021: kiharaa ja ysärin keskijakausta

  Miltä näyttää poikien hiusmuoti ja hiusmallit 2021?

  Viime vuosina poikien hiusmuoti on lähtenyt rohkeammille urille, kuin mitä se on pitkään aikaan ollut. Nyt pojilla näkyy yhä enemmän erilaisilla hiusmalleja, sen perinteisen helpon ja lyhyen mallin sijaan. Nyt on poikien vuoro näyttää hyvältä!

  Saimme artikkelin koostamiseen vinkkejä Tuusulan HiusShop Hyrrän Marika Hyytiäiseltä.

  Poikien hiusmuoti 2021

  Mikä on muotia poikien hiuksissa 2021? Se on varmaa, että vaikutteita tulee menneistä vuosista, yhtälailla, kuin tyttöjenkin hiuksissa. Jo jonkin aikaa poikien villityksenä ovat olleet rennot kiharat, nyt paluun tekee myös ysäriltä tuttu keskijakaus ja eteenpäin pidenevä malli.

  Mikä mahtavinta poikienkin hiusmuoti on ihanan laaja. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mistä tykätä. Pitkät hiukset ja miesnutturat jatkavat yhä kulkuaan. Uutuutena fade-leikkaus on nyt nousemassa suosikkimalliksi.

  Fade-leikkaus ja hiustatuoinnit

  Erityisesti pienillä pojilla usein suositaan lyhyttä tukkaa, ihan vain sen helppouden vuoksi. Takut takaravossa ja tuhat kiloa hiekkaa päänahassa on helpompi hoitaa pois lyhyestä tukasta. Onneksi lyhyt malli on aina tyylikäs. Pitkään suosiossa ollut ananas, on saanut kilpailijan fade-leikkauksesta. Siinä hiukset häivytetään sivuista päälliosaa kohden pidemmäksi. Hiusten päälliosassa on esimerkiksi kiharaa tai keskijakaus.

  Perinteistä siiliä, ananasta tai fade-leikkausta voi koristaa hauskalla hiustatuoinnilla. Pojille onkin tehty toinen toistaan jännempiä hiustatuointeja, kuten hämähäkkimiehen seittiä ja futisseuran logoja.

  poikien hiusmallit
  Hiustatuoinnit ovat poikien mieleen. Photo: Jakayla Toney

  Kiharat

  Kiharan muotiin nousu jatkaa taivaltaan. Kiharat ovat edelleen muotia vuonna 2021. Vain harva on niin onnekas, että kiharat löytyvät omasta takaa, jos ne kuitenkin löytyy, niin nyt niitä korostetaan. Pojat ottavat hiuksiin myös permanentteja. Erityisesti hiusten pääliosaa kiharretaan ja korostetaan. Sen lisäksi, että kihara näyttää hyvältä, permanentin ottamiseen voi olla muitakin syitä. Permanentti tuo hyvin sileisiin ja liukkaisiin hiuksiin rakennetta ja monen toivomaa karheutta. Permanentti helpottaa hiusten laittamista ja tuo hiuksiin volyymiä.

  Lue myös: Poikien tukkamuoti yllättää -kiharat ovat täällä

  poikien hiusmallit
  Kihara on pop. Photo: Christopher Campbell

  Keskijakaus ja ysäri-look

  Luulitko, että ysärillä valloillaan olevaa keskijakausta ei tarvitse enää nähdä? Luulit väärin, se on täällä taas. 90-luvun Nick Carter tyyli on muotia vuonna 2021. Tukka voi olla lyhyt sivuilta ja päälliosa on pitkä. hiukset voivat pidentyä kevyesti eteenpäin. Keskijakauksen kanssa toimii hyvin myös kauttaaltaan pidemmät hiukset. Koronan aikaan muotiin on noussut myös lätkätukka, jossa hiukset ovat niskasta pitkät.

  poikien hiusmallit
  Keskijakaus on täällä taas Photo: Austin Wade

  Jokatapauksessa on mahtavaa, että poikien upeat hiukset pääsevät valloilleen ja näemme mitä erilaisempia hiusmalleja vuonna 2021.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa