• You are currently viewing Ärsyttää epäloogiset koronarajoitukset, lasten vuoksi
  Photo: Tamara Gak

  Ärsyttää epäloogiset koronarajoitukset, lasten vuoksi

  Ärsyttää epäloogiset koronarajoitukset ja korona yleensäkin. Ei tietenkään saisi valittaa, kun on vielä oma ja läheisten terveys jäljellä. Olen kuitenkin kurkkuani myöten täynnä tätä koronaa ja ennen kaikkea sitä mitä se tekee lapsille ja nuorille. Olen täynnä sitä, kun pienten vauvojen äidit tai lapsettomat toteavat, että pysytään nyt vaan kotona, mikä siinä on niin vaikeaa?

  Onko kukaan teistä ollut koskaan lapsi tai nuori? Ei lapsen ja nuoren elämä pitäisi olla tällaista, mitä se nyt täällä pääkaupunkiseudulla on. Mitään ei voi tehdä, mihinkään ei voi mennä, ketään ei voi nähdä. Mielenterveysongelmat kasvavat, nuoret voivat huonosti. Näkeehän sen jo uutisoinnista.

  Epäloogiset koronarajoitukset

  Ensinnäkin rajoitukset ovat tällä hetkellä täysin epäloogisia. En osaa sanoa mikä määrä rajoituksia olisi hyvä tai mikä määrä niitä on vain pakko niitä olla. Niihin en ota kantaa. Sen kuitenkin sanon, että ne ovat minusta täysin epäloogisia. Museot, elokuvateatterit ja uimahallit ovat kiinni. Kylpylässä voi kuitenkin polskia ja esimerkiksi ulkojäällä tungeksia kaikki yhtä aikaa. Jalkapallohallit on kielletty, mutta nurmikentällä voisi kuitenkin pelata jalkapalloa. Miten nämä eroavat toisistaan?

  Lue myös: Huoltajuuskiista vei oikeuteen

  koronarajoitukset
  Photo: Tim Mossholder

  Kampaamot, kauneushoitolat, ravintolat ja kauppakeskukset ovat auki normaalisti. Lasten harrastustoiminta on jäähyllä! Näkeekö kukaan muu tässä mitään ristiriitaa?  Kumpi meille on tärkeämpää, hyvinvoivat lapset ja nuoret vai kulutusjuhlaa viettävät aikuiset?

  Lue myös: Äitini on narsisti ja pilasi elämäni

  Tottakai ymmärrän yrittäjiä ja en tarkoita sitäkään, että yritykset pitäisi ajaa alas. En vaan kertakaikkiaan ymmärrä näiden rajoitusten pointtia. Lapset käyvät koulussa normaalisti, ne samat lapset näkisivät toisiaan harrastuksissakin. Miksi harrastukset on lopetettu?

  Korona on tehnyt meistä ilkeitä

  Tämän lisäksi korona on tehnyt ihmisistä ilkeitä kyttääjiä. Oma 12 vuotias poikani on ikäistään paljon suurempi. Hänen vieressään kaupassa on mutistu ääneen kun poika ei pidä maskia naamallaan. Facebooksivustot täyttyvät valituksista missä kukakin on liikahtanut ilman maskia ja samaan aikaan ihmiset käyttävät maskeja niin väärin, ettei niistä ole hyötyä.

  Olen aivan lopen kyllästynyt tähän tilanteeseen eikä tästä sovi ääneen valittaa, koska on terveenä pysynyt kaikki perus asiat on hyvin. Silti olo on sellainen, että tekisi mieli hypätä kaivoon. Säälittää noi lapset, miten kurja lapsuus ja nuoruus heille nyt annettiin ja pääsevät vielä maksamaankin aikuisena tämän kaiken. Olenko ainoa joka on ihan loppu ja kärttyinen?

  Valtioneuvosto: Rajoitukset ja suositukset koronaepidemian aikana

  Vastaa