• You are currently viewing Treenivinkit arkeen

  Treenivinkit arkeen

  Mainos: Preeco.fi / Gorillasports.fi Lihasten hyvä kunto auttaa meitä jaksamaan paremmin arjessa.  Liikkuminen edistää fyysisen kunnon lisäksi myös henkistä hyvinvointia, joten terveyden ylläpito on kokonaisvaltaisempaa kuin äkkiseltään ehkä voisi kuvitellakaan. Nappaa tästä treenivinkit, joita on helppo toteuttaa myös kotioloissa.

  Jos varsinainen liikunnan harrastaminen tuntuu vieraalta ajatukselta, voi arkiliikuntaa lisätä helposti vaikkapa valitsemalla portaat hissin sijaan tai jättämällä auton kotiin ja pyöräillä töihin. Jos kuitenkin haluaisit harrastaa liikuntaa ja olet miettinyt jopa jonkun välineen hankintaa kotiin, muttet oikein tiedä mistä aloittaa, tämä artikkeli on sinua varten. Koostimme tähän muutamat välinevinkit, joita voi hyödyntää yhdessä lasten kanssa tai sitten pistää ihan tosissaan hihat heilumaan ja hankkia itselleen kunnon hiki pintaan!

  Poikien äitien treenivinkit

  JUMPPAPALLO
  Jumppapallolla harjoittelu on monipuolista, tehokasta ja hauskaa! Jumpan lisäksi se toimii myös hyvin istuimena esimerkiksi etätöitä tehdessä. Myös lapset rakastavat jumppapallon kanssa leikkimistä! Jos et vielä omista jumppapalloa, kurkkaa valikoima vaikka Gorilla Sports verkkokaupasta, joka on Suomen suurin kuntoiluvälineiden erikoisliike. Kaikilla sieltä tilatuilla tuotteilla on kahden vuoden takuu ja mikä parasta, tavarat toimitetaan suoraan kotiovellesi.

  KAHVAKUULA
  Kahvakuulalla saat harjoitettua kaikkia kropan lihaksia sekä kuntoasi. Sen avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat myös enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa, koska kahvakuulaharjoittelu harjoittaa samalla kertaa kuntoasi ja vahvistaa lihaksiasi. Kuulan saa myös näppärästi sijoitettua pieneen tilaan, joten se ei myöskään vie paljon tilaa kotona. Kahvakuulia löytyy useita eri painoisia ja laajan valikoiman  ja nopean toimituksen löydät esimerkiksi preeco.fi

  – Treeni iloa, Poikien äidit toimitus –

  Vastaa