• You are currently viewing Maailmalta tutut poikien äidit -kurkkaa kuvat äideistä ja pojista
  photo: tweetyspics

  Maailmalta tutut poikien äidit -kurkkaa kuvat äideistä ja pojista

  Mikään ei ole hauskempaa kun tajuta, että maailmalla on olemassa supertähtiä, jotka elävät samaa arkea muiden poikien äitien kanssa. Maailmalta tutut poikien äidit tuntuvat jakavan kaikki positiivisen ja rennon asenteen äityteen. Ehkä poikien kanssa pärjää parhaiten huumorilla, oli status tai aikavyöhyke mikä tahansa.

  Poikien Äidit toimitus kokosi tähän tunnettuja ulkomaalaisia poikien äitejä. Mikäli joku tuttu jäi uupumaan, niin pistä viestiä tulemaan, lisätään listaan.

  Maailmalta tutut poikien äidit

  Celine Dion

  Upea laulajatar Celine Dion on yksinhuoltajaäiti kolmelle pojalle, sillä poikien isä laulaja René Angélil menehtyi syöpään vuonna 2016. Celinen esikoispoika syntyi vuonna 2001 ja kaksospojat syntyivät vuonna 2010.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Céline Dion (@celinedion)

  Gwen Stefani

  Laulajakaunotar Gwen Stefanilla on kolme poikaa kitaristi Gavin Rossdalen kanssa. Pojat ovat syntyneet vuosina 2006, 2008 ja 2014.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

  Alicia Keys

  Teinistä asti toisensa tunteneet Alicia Keys ja hip hop artisti Swizz Beatz ovat kahden pojan vanhemmat. Pojat ovat syntyneet vuosina 2010 ja 2014.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

  Lue myös: Äidiltä periytyy älykkyys, isän ansiota on motivaatio

  Coleen Rooney

  Jalkapalloilija Wayne Rooneyn ja vaimonsa Coleen Rooneyn katraaseen kuuluu neljä ihanaa poikaa. Pariskunnan pojat ovat syntyneet vuosina 2009, 20013, 2016 ja 2018.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney)

  Melissa Joan Hart

  Sabrina teininoita tv-sarjasta tuttu Melissa Joan Hart on äiti kolmelle pojalle. Muusikko Mark Wilkersonin ja Melissa Joan Hartin pojat ovat syntyneet 2006,2008 ja 2012.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Melissa Joan Hart (@melissajoanhart)

  Megan Fox

  Näyttelijänä ja mallina tunnettu Megan Fox on kolmen pojan äiti. Pojat ovat syntyneet vuosina 2012, 2014 ja 2016. Poikien isä on Beverly Hilss tv-sarjan Davidina tunnettu näytteljä Brian Austin Green.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Megan Fox (@meganfox)

  Shakira

  Laulaja-lauluntekijä Shakiralla on kaksi suloista poikaa jalkapalloilija Gerard Piquén kanssa. Pojat ovat syntyneet 2013 ja 2015.

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Shakira (@shakira)

  Brtiney Spears

  Laulaja Britney Spears on kahden pojan äiti, lasten isä on Britneyn oma taustatanssija Kevin Federlinen. Britneyn pojat ovat syntyneet 2005 ja 2006.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

  Pamela Anderson

  Playboy tähti/näyttelijä Pamela Andersonin sekä muusikko Tommy Leen kaksi poikaa ovat jo aikuisia. Pojat ovat syntyneet 1996 ja 1997.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Kommentit

  1. Sirinan

   Moikka,
   Valittu 6 kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi, elikkä Lionel Messillä ja hänen vaimolla Antonella Roccuzzolla on 3 poikaa. 😁

   1. Jonna

    Hei kiitos vinkistä! Lisätään listaan!

  Vastaa