• You are currently viewing Perhesuunnistus yhdistää ja liikuttaa perheitä

  Perhesuunnistus yhdistää ja liikuttaa perheitä

  Poikien Äidit järjestävät yhdessä Vantaan, Jyväskylän, Seinäjoen ja Espoon kanssa hauskan Perhesuunnistus-kiertueen tulevana kesänä 2021. Koska ajat ovat hieman normaalista poikkeavat, on suunnistus suunniteltu turvallisesti niin, että kontaktia muihin osallistujiin tai järjestäjiin ei tule kuin virtuaalisesti.

  Kiinnostuneiden kannattaa suunnata ensimmäiseksi kietueelle luodulle Facebooksivustolle, mistä saat lisätietoa, sekä ohjeet suunnistamiseen lähempänä tapahtumaa, sekä varsinaisena suunnistuspäivänä.

  Mitä Perhesuunnistuksessa tapahtuu?

  Perhesuunnistus suunnistetaan Vantaalla 12. kesäkuuta ja Jyväskylässä 16. kesäkuuta. Seinäjoen vuoro on 31. heinäkuuta ja kiertueen päättää Espoo 7. elokuuta.

  Jokaisen kaupungin suunnistuspäivänä kiertueen Facebooksivuille tulee klo 10:00 ohjeet suunnistusrastien suorittamiseen. Suunnistusrasteja voi suorittaa omaan tahtiin, iltaan asti.

  Tarvitset osallistuaksesi puhelimen, millä voi kuvata. Tehtävät palautetaan joko hästägein (hästägit ilmoitetaan myöhemmin) someen, tai whatsapp viestein järjestäjälle (Poikien Äidit).

  Rasteja on erilaisia

  Ennen kun tiiminne aloittaa suunnistamisen, on hyvä keksiä tiimillenne nimi, tiimin voi esitellä Facebooksivustolla halutessaan, mutta tiimin nimeä tulee vähintäänkin käyttää aina kisavastausten palautuksessa.

  Suoritettavia suunnistusrasteja on erilaisia.

  Osa rasteista kannustaa tiimiänne liikkumaan ympäri kaupunkia sekä tutustumaan kaupungin upeisiin kulttuurikohteisiin. Osan rasteista voi suorittaa täysin etänä, esim kotoa käsin. Osa rasteista vie suunnistajat tutustumaan kaupungin omiin yrityksiin, jotka ovat järjestäneet jotain hauskaa kisailijoiden iloksi. Osa rasteista vaatii heittäytymistä, osa uskallusta ja osa mielikuvitusta. Suunnistusrastit sopivat kaikille ikään katsomatta.

  Suunnistamaan voi lähteä koko päiväksi tai käydä suorittamassa esimerkiksi vain muutaman rastin.

  perhesuunnistus
  Mainos

  Pääpalkintona PlayStation 5 -pelikonsoli

  Kaikkien kiertueelle osallistuneiden kesken arvontaan upea pääpalkinto: PlayStation 5 -pelikonsoli (Mikäli tuotetta ei ole saatavilla kiertueen päättyessä, lahjoitetaan voitto lahjakorttina). Mitä enemmän rasteja suoritatte, sitä suuremmat mahdolisuudet tiimillänne on voittaa pääpalkinto.

  Jokaisessa kaupungissa palkitaan myös upeita erityispalkintoja. Erityispalkinnot jaetaan kaupungin oman suunnistuksen jälkeen (seuraavana päivänä ilmoitetaan voittajat) ja joka kaupungissa on omat erityispalkintonsa. Palkinnon voi voittaa esimerkiksi hauskasta kuvasta, rohkeasta heittäytymisestä tai vaikkapa iloisimmasta tiimistä. Emme kutienkaan paljasta palkintojen teemoja, vasta kun tapahtuman jälkeen.

  Upeat palkinnot ovat vain kiva lisä tähän hauskaan tapahtumaan. Osallistua kannattaa joka tapauksessa. On hauska tehdä yhdessä, mutta turvallisesti. Osallistujat kokevat yhteisöllisyyttä somen välityksellä ja vaikka rastit suoritetaankin oman tiimin kanssa, on yhteisöllisyys mukana tapahtumassa somen kautta.

  Tervetuloa mukaan!

  Lisää tapahtumasta TÄÄLTÄ

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa