• You are currently viewing Uusi käsityönä tehty ruokapöytä, perheen yhteisiin hetkiin

  Uusi käsityönä tehty ruokapöytä, perheen yhteisiin hetkiin

  Käsityönä tehty ruokapöytä. Kaupallinen yhteistyö: Anttiina

  Sisustajana meidän perhe on sellainen ”kerralla kuntoon” tyyppinen perhe. Ei jakseta kauheasti vaihdella kalusteita tai sisustusjuttuja, ellei edelliset hajoa käsiin. Toki tätä sanelee myös tiukka talous.

  Se missä ollaan tehty koko ajan iso virhe, on ollut kalusteiden laatu. Jos on näin laiska vaihtamaan kuin me, niin silloin erityisesti pitää ostaa laatua. Sellaista mikä säilyy ja kestää. Sellaista mikä ei heilu ja huoju. Sellaista mikä pysyy hyvän näköisenä pitkään. Onhan se tietysti samalla myös ekologinen teko.

  Uusi upea ruokapöytä

  Nyt on myönnettävä, että meidän ruokapöydät on olleet ennen aivan kamalia.

  Ollaan ostettu pääasiassa ketjumyymälöistä tai käytettynä (mutta nekin ketjumyymälästä alunperin). Niissä on se huono puoli, ettei kalusteen valmistuksen eettisyydestä tiedä tuon taivaallista. Niin ikään se, että laatu on mitä on. Kaikki pöydät on heilunut ja natissut liitoksistaan meidän käytössä. Pienikin osuma, niin pöydässä on ollut lommo.

  Lue myös: 5 + 1 syytä hankkia poreallas pihalle

  Kun Anttiinan kotimainen käsityönä tehty Provinssi-ruokapöytä ja kahdeksan Kartano-tuolilla saapui meille, niin laadun eron edellisiin huomasi heti. Pojatkin sanoi ”nämä ei heilu” kun tuolit oli kasassa. Näen jo nyt, että tämä ruokaryhmä pysyy laadukkaana ja kestää aikaa!

  Totuus on se, että ruokapöydän pitää lapsiperheessä kestää paljon muutakin kulutusta kuin ruokailua. Siinä usein pelaillaan lautapelejä, sen alle rakennetaan majoja, sen päällä tehdään läksyjä ja sen päälle saatetaan jopa kiivetä. Miksi siis edes harkita ruokailyryhmää, mikä ei kestä?

  Anttiinan Provinssi-ruokapöytä on kauniisti viimeistelty ja sen pinta on virheetön. Upeat yksityiskohdat, kuten H-jalka kulmapaloilla, tekee ruokapöydästä tyylikkään sijoittaa jopa olohuoneeseen. Sinne se meillä nyt päätyikin, vaikka aluksi oli mietitty ruokaryhmän sijoittamista takkahuoneeseen. Mutta ei näin kaunista pöytää voi paraatipaikalta pois viedä. Kartano-tuolien tukevuus mahdollistaa eri kokoisten ihmisten viihtymisen ruokapöydässä.

  ruokapöytä ja tuolit

  anttiina

  Anttiina -kotimainen huonekaluvalmistaja

  Anttiina on kotimainen huonekaluvalmistaja, jolta voi tilata mittatilaustyönä juuri omaan tarpeeseen sopivan pöydän. Tämä on loistava juttu, koska perheet ja huoneet ovat erilaisia. Esimerkiksi meillä on hyvä, että pöytään mahtuu paljon väkeä, suurperhe kun olemme. Kuitenkin liian syvä pöytä olisi meille liian tilaa vievä. Tämä on juuri sopiva!

  Anttiinan tuotteet ovat käytännöllisiä sekä helppohoitoisia. Tuotteissa on vahakäsittely pinnassa, jonka voi uusia säännöllisin välein, näin käyttöikä pidenee ja laatu pysyy hyvänä. Pöydän mukana tulee aina vaha ja hoito-ohjeet.

  Ruokapöytä isolle perheelle

  perheelle ruokapöytä

  Jos jotain olen nyt oppinut, niin lapsiperheen ei kannata ruokapöydän laadussa tinkiä. Anttiinan jälleenmyyjät löydät Anttiinan verkkosivuilta. 

  Vastaa