• You are currently viewing Mitä jos kuukautiset ovat myöhässä?

  Mitä jos kuukautiset ovat myöhässä?

  Myöhässä olevat kuukautiset eivät aina välttämättä johdu siitä, että olisit raskaana. Vaikka kierto olisi normaalisti kellontarkka, kuukautisten myöhästymiseen voi olla monta syytä.

  KUUKAUTISET OVAT MYÖHÄSSÄ, RASKAUSTESTI NEGATIIVINEN

  Kuukautiskierto on herkkä häiriintymään. Kuukautisten väliin jääminen voi olla stressaavaa. Saatat miettiä, oletko ehkä raskaana tai onko terveydentilassasi ongelmia. Vaikka raskaus ja sairaudet voivatkin aiheuttaa kuukautisten myöhästymisen tai väliinjäämisen, sen voivat aiheuttaa muutkin tekijät, kuten stressi tai kuukautiskierron luonnollinen vaihtelu, jonka seurauksena kuukautiset voivat myöhästyä. Poikien äidit toimitus koosti yleisimmät syyt kuukautisten poisjääntiin.

  STRESSI
  Kierto voi olla stressin takia pidempi tai lyhyempi, tai kuukautiset voivat loppua kokonaan. Jos uskot stressin olevan syynä kuukautishäiriöön, kokeile jotakin rentoutumismenetelmää. Keskustele lääkärin tai hoitajan kanssa, jos kuukautiset eivät ala.

  Vastaa