• You are currently viewing Uusi äitiyspakkaus -eläimiä ja monenlaisia värejä
  Kuva: Kela

  Uusi äitiyspakkaus -eläimiä ja monenlaisia värejä

  Uusi äitiyspakkaus on nyt julkaistu. Uudessa äitiyspakkauksessa seikkailee eiläimiä ja näkyy monenlaisia värejä. Pakkauksen värimaailma ei ole ehkä ihan niin yhdessä linjassa, kuten aikaisempina vuosina, nyt siinä on enemmän jokaiselle jotain.

  Äitiyspakkaus suunnitellaan joka vuosi asiakaspalautteen perusteella. Tuotevalikoima säilyy kuitenkin vuodesta toiseen pääasiassa samanlaisena, tekstiilien värit ja kuosit vaihtelevat, ja pakkaukseen valitaan myös täysin uusia tuotteita.

  Pakkauksessa on yhteensä 43 erilaista tuotetta, lisäksi äitiyspakkauslaatikkoa voi käyttää vauvan vuoteena.

  Äitiyspakkaus

  äitiyspakkaus
  äitiyspakkaus 2022

  Vuodelaatikko

  Vuodelaatikon ilmeen on suunnitellut Aya Iwaya. Ilmeen nimi on Perhe. Laatikon kuvituksessa seikkailevat erilaiset kotimaiset eläimet perheineen. Pakkaus valittiin vuonna 2017 suunnittelukilpailussa, jonka Kela järjesti nuorille suunnittelijoille ja kuvittajille 80-vuotiaan äitiyspakkauksen kunniaksi.

  Ulkohaalari-makuupussi

  Tummansinisessä Reima Oy:n ulkohaalarissa seikkailee Muumit. Äänestyksen voittanut kuosi, joka sai 59,2 % kaikista 4 912 äänestä.

  Muut tuotteet

  Pakkauksesta löytyy jarrusukkaa, ruokailukaukaloa, sideharsoliinoja, ensilelu, peitemakuupussi, housuja, bodeja myssyjä ja vaikka mitä. Kurkkaa Kelan sivuilta yksityiskohtainen esittely.

  kuva äitiyspakkauksesta
  Kuva: Kela

   

  Toimituksen suosikki tuote

  Tuttuun tapaan valitsimme äitiyspakkauksesta Poikien Äidit toimituksen suosikkituotteen. Tänä vuonna se on mustat Lazy housut, joissa on eläinkuviointi. Käännettävä resori vyötäröllä ja lahkeensuissa.

  Mikä on sinun suosikkisi?

  Lazy

  Lue myös: Miksi äitiyspakkaus, eikä perhepakkaus

  Lähde: Kela

  -Poikien Äidit toimitus-

   

  Vastaa