• You are currently viewing Uusi äitiyspakkaus -eläimiä ja monenlaisia värejä
    Kuva: Kela

    Uusi äitiyspakkaus -eläimiä ja monenlaisia värejä

    Uusi äitiyspakkaus on nyt julkaistu. Uudessa äitiyspakkauksessa seikkailee eiläimiä ja näkyy monenlaisia värejä. Pakkauksen värimaailma ei ole ehkä ihan niin yhdessä linjassa, kuten aikaisempina vuosina, nyt siinä on enemmän jokaiselle jotain.

    Äitiyspakkaus suunnitellaan joka vuosi asiakaspalautteen perusteella. Tuotevalikoima säilyy kuitenkin vuodesta toiseen pääasiassa samanlaisena, tekstiilien värit ja kuosit vaihtelevat, ja pakkaukseen valitaan myös täysin uusia tuotteita.

    Pakkauksessa on yhteensä 43 erilaista tuotetta, lisäksi äitiyspakkauslaatikkoa voi käyttää vauvan vuoteena.

    Äitiyspakkaus

    äitiyspakkaus
    äitiyspakkaus 2022

    Vuodelaatikko

    Vuodelaatikon ilmeen on suunnitellut Aya Iwaya. Ilmeen nimi on Perhe. Laatikon kuvituksessa seikkailevat erilaiset kotimaiset eläimet perheineen. Pakkaus valittiin vuonna 2017 suunnittelukilpailussa, jonka Kela järjesti nuorille suunnittelijoille ja kuvittajille 80-vuotiaan äitiyspakkauksen kunniaksi.

    Ulkohaalari-makuupussi

    Tummansinisessä Reima Oy:n ulkohaalarissa seikkailee Muumit. Äänestyksen voittanut kuosi, joka sai 59,2 % kaikista 4 912 äänestä.

    Muut tuotteet

    Pakkauksesta löytyy jarrusukkaa, ruokailukaukaloa, sideharsoliinoja, ensilelu, peitemakuupussi, housuja, bodeja myssyjä ja vaikka mitä. Kurkkaa Kelan sivuilta yksityiskohtainen esittely.

    kuva äitiyspakkauksesta
    Kuva: Kela

     

    Toimituksen suosikki tuote

    Tuttuun tapaan valitsimme äitiyspakkauksesta Poikien Äidit toimituksen suosikkituotteen. Tänä vuonna se on mustat Lazy housut, joissa on eläinkuviointi. Käännettävä resori vyötäröllä ja lahkeensuissa.

    Mikä on sinun suosikkisi?

    Lazy

    Lue myös: Miksi äitiyspakkaus, eikä perhepakkaus

    Lähde: Kela

    -Poikien Äidit toimitus-

     

    Vastaa