• You are currently viewing vanhemmuuden horoskoopit
  photo: Vedrana Filipović

  vanhemmuuden horoskoopit

  Millainen vanhempi sinä olet? Horoskoopit kertovat. Mamas Uncut listasi vanhemmuuden horoskoopit, joista jokainen voi kurkata millainen vanhempi itse on. Osuuko sinulla tämä oikeaan?

  Vanhemmuuden horoskoopit

  oinas vanhempi

  Oinas

  Tämä intohimoinen ja päättäväinen vanhempi auttaa lapsiaan menestymään. Ei ole epäilystäkään; Oinas tekee melkein mitä tahansa saadakseen lapsilleen hyvän elämän. Oinas-vanhempien on kuitenkin oltava varovaisia. Heidän tulee huolehtia siitä, etteivät tee kaikkia päätöksiä lastensa puolesta. Tärkeää on, että vanhempi ei korosta liikaa kilpailua lastensa elämässä.

  härkä vanhempana

  Härkä

  Härkävanhempi on luonteeltaan tavoitteellinen ja keskittynyt. Tämän vuoksi voit luottaa siihen, että Härkä-vanhemmat palkitsevat lapsensa hyvin tehdystä työstä. Heidän on kuitenkin varottava, etteivät he tee siitä tapaa. Muuten heidän lapsensa tekevät asioita vain palkkion vuoksi, eivät tehtävän luontaisen arvon vuoksi.

  kaksoset

  Kaksoset

  Kaksonen on sosiaalinen vanhempi. Kaksosvanhemmat rakastavat lastensa kanssa leikkimistä ja touhuamista. Keskustelut lasten kanssa ovat kaksosvanhemmille myös mieluisia hetkiä. Vaarana on, että kaksosvanhemmat ryhtyvät lastensa kavereiksi. Siksi kaksosvanhempien on muistettava, että heidän on tarjottava lapsilleen rajat. Rajat ovat rakkautta.

  rapu vanhempi

  Rapu

  Rapuvanhemmat muodostavan vahvan kiintymyksen lapsiinsa. Rapuvanhemman persoonallisuus saa heidät kuitenkin ottamaan roolin hieman liian vakavasti. Rakkauden lisäksi, rapuvanhemman pitäisi oppia antamaan lapselleen tilaa. Olisi hyvä jos vanhempi yrittäisi rentoutua hieman eikä tukahduttaisi lapsia rakkaudellaan.

  leijona vanhempi

  Leijona

  Leijonat viihtyvät vanhemman roolissa! Edellyttäen tietysti, että he ymmärtävät, ettei kyse ole vain auktoriteetista. Ylpeys on yleinen piirre leijonavanhemmissa, joten heidän on hillittävä tätä. piirrettään ja lähestyttävä lapsiaan hieman nöyremmin. Yritä ottaa askel taaksepäin vanhemmuudesta päivittäin ja rentoutua. Ulkoilu yleensä auttaa.

  neitsyt vanhempi

  Neitsyt

  Huomio yksityiskohtiin ja muisti ovat Neitsyt-vanhemman keskeisiä piirteitä. He tietävät kaiken lapsen syntymäpäivästä hänen suosikkipehmoihinsa. Valitettavasti tämä huomio yksityiskohtiin voi tarkoittaa, että Neitsyt-vanhempi keskittyisi hyvin kaikkiin asioihin. He eivät ole yhtä tehokkaita kuin muut vanhemmat.

  vaaka vanhempi

  Vaaka

  Vaakavanhemmat näkevät kauneutta aivan kaikessa! He ovat hyviä luomaan rauhallisia ja kauniita ympäristöjä lapsilleen. Heidän on kuitenkin opittava joskus myös se, että ulkoinen kauneus ei riitä ja asiat eivät mene aina halutulla tavalla. Joskus pitää pystyä toimimaan myös epätäydellisessä tilanteessa ja  ylläpitää tavallista arkea.

  skorppiooni

  Skorppiooni

  Skorpionivanhemmat eivät halua muuta kuin menestyä vanhemina. Kukapa sitä ei haluaisi? Skorpioneilla on kuitenkin etunaan voimakas intuitio, heidän on helppo puhua lapsilleen asioista. Tämä voimakas intuitio voi  johtaa skorppioonin kuitenkin myös harhaan ja haluun hallita kaikkea. Skorppioonin tuleekin muistaa antaa vastuuta asioista muillekin perheessä.

  jousimies vanhempi

  Jousimies

  Jousimiesvanhemmat ovat luultavasti aina noudattaneet omien vanhempiensa asettamia sääntöjä, joten he odottavat samaa lapsiltaan. Tämä luo turvallisen pohjan heidän lastensa elämään, mutta jousimiehen pitää varoa ettei ole liian ehdoton säännöissään. Pitää muistaa, että spontaanisuudella ja hauskuudella on paikkansa lasten ja vanhempien elämässä.

  kauris vanhempana

  Kauris

  Kaurisvanhemmilla on valmis tehtävälista, ja he tekevät päivässä paljon enemmän kuin moni muu. Kaurisvanhemmalle ei ole koskaan tarpeeksi aikaa suorittaa kaikkea mihin pyrkivät. Kauriille olisikin tärkeää osata asettaa vähemmän vaatimuksia itselleen. Kauris on ahkera ja aikaansaava vanhempi, mutta suorittaa helposti liikaa.

  vesimies vanhempi

  Vesimies

  Vesimiesvanhemmat ovat luonteeltaan kapinallisia ja humanitaareja Vesimiesvanhemmat ovatkin usein omalaatuisia. He myös todennäköisesti ajattelevat paljon omilla aivoillaan ja rohkaisevat lapsiaan tekemään samoin. Rajojen asettaminen omille lapsilleen on vesimiehen haaste vanhemmuudessa.

  kalat vanhempi

  Kalat

  Luovat Kalatvanhemmat keksivät mahtavia tarinoita ja leikkejä lapsilleen. Yhteys lapseen ja lapsen mielikuvituksen ruokkiminenn on heille helppoa. Kalat voivat upota liikaa vanhemmuuteen ja unohtaa itsensä. Kalatvanhemman pitäisikin muistaa varata itselleen myös aikaa ja opettaa lapsiaan itsenäiseksi. Se helpottaa tulevaisuutta kovasti.

  Lue myös: Tällaisia on pojat horoskoopeittain

   

  Vastaa