• You are currently viewing Vihdoin lapsimessut! -poikien äitien tärpit

  Vihdoin lapsimessut! -poikien äitien tärpit

  Kaupallinen yhteistyö: Lapsimessut

  Vihdoin Lapsimessut on täällä! Kahden vuoden tauon jälkeen, Lapsimessut pidetään Helsingin messukeskuksessa 22-24.huhtikuuta.

  Tälläkin kertaa me Poikien Äidit olemme mukana messuilla ja olisi aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia siellä. Tulkaa moikkamaan meitä osastolle 6h100.

  Halusimme koota tähän artikkeliin nimenomaan meidän yhteisön äitejä ja heidän perheitään mahdollisesti kiinnostavia osastoja ja ohjelmia messuilta. Vaikka yhteisössämme on paljon muitakin mukana kuin äitejä ja poikia, yhdistää meitä kaikkia kuitenkin sellainen mutkaton ja vauhdikas elämänasenne. Näistä tärpeistä on toivottavasti hyötyä monelle.

  Ohjelmaa:

  Lasten liikennekaupunki

  Monen pojan suosikki Lapsimessuilla on liikennekaupunki. Siellä saa liikenneopetusta ja mahdollisuuden polkuautoilla.
  Ennen ajoa aikuiset käyvät läpi lasten kanssa tarvittavat liikennesäännöt sekä valvovat niitä ajon aikana.
  Polkuautoja löytyy useampaa eri kokoja ja ne on tarkoitettu 5-8 vuotiaille.

  Opetustuokiot ovat 15 minuutin välein klo 9.15 alkaen.

  Kauan sitten kaukaisessa galaksissa

  Lapsimessuille saapuu vieraita vieraista kaukaisesta galaksista! Nämä pitää tietysti jokaisen pojan nähdä omin silmin!

  Voit napata selfien suosikkihahmosi kanssa! Hahmot messuille tuo Nordic Garrisson, joka tekee tärkeää yhteistyötä Lasten Syöpäsäätiön kanssa.
  Kaukaisessa galaksissa saapuneiden hahmojen kulkue kulkee hallin 6 portailta (oven 6.12 edestä) osastolle 7h120 lauantaina ja sunnuntaina klo 12.00.

  Kesytä ruuhkavuodet

  Tietysti pitää mainita ja suositella meidän omaa ohjelmaamme. Jonna ja Sarianna ovat messuilla antamassa vinkkejä Kasvulavalla ruuhkavuosien kesyttämiseen jokaisena messupäivänä. Suurperheelliset Jonna ja Sarianna ammentavat kokemuspohjaista osaamistaan omasta arjestaan, sekä kasvatusalan ammattitaidostaan.

  Totuus on se, että riippumatta siitä oletko kotiäiti, uraäiti vai vähän molempia, on ruuhkavuodet ennemmin tai myöhemmin väistämätön tosiasia. Kun elämä näyttää kaatuneelta palikkakasalta lastenhuoneen lattialla, miten kasata palikat taas pinoksi?

  Lapsimessut

  Skeittikoulu

  Onko poikasi suunnitellut kokeilevansa skeittaamista? Nyt siihen tarjoutuisi oiva mahdollisuus. HELride skeittikoulussa pääsee tutustumaan skeittauksen alkeisiin. Lainaksi saa laudan ja kypärän. Ammattitaitoiset opettajat näyttävät kirjaimellisesti kädestä pitäen miten pääsee skeittauksessa kanssa alkuun. Osallistua voi myös leikkimieliseen kisaan jossa rullalaudat ovat pääosassa mutta varsinaista skeittitaitoa ei tarvita.

  Ruffle Army jättisaippuakuplashow

  Jättisaippuakuplat kiinnostavat varmasti!

  Maagisten keijujen taikomat sateenkaaren väreissä kimmeltävät jättisaippuakuplat tarjoavat hetken satumaailmassa ja ovat ikimuistoinen elämys!

  Tanssikoulu StepUp School liikuttaa!

  Letkeälanteiset poitsut tykkää varmasti tanssista ja sitäkin on messuilla luvassa innokkaille lapsille. StepUpin upean minishow ja tanssiopetustuokio löytyy Vekara-lavalta.

  Pajulahden peuhualue

  Messuilla parasta on tietysti kaikki toiminta. Liikuntakeskus Pajulahden peuhualue tarjoaa tekemistä niin taaperolle kuin isommillekin lapsille, Peuhualueelta löytyy mm. Ilmavolttipatjan, temppu- ja esteradat, pomppulinnan, palloilualueen ja kasvomaalauspisteen. Lapset temmeltävät alueella huoltajan valvonnassa, jonka lisäksi Pajulahden opiskelijat ohjaavat ja kannustavat lapsia.

  PomppulinnaMaailma

  PomppulinnaMaailma on tietysti POP. PomppulinnaMaailmassa on monta erilaista pomppulinnaa, seikkailurataa ja liukumäkeä. Tiedossa siis hulvattoman hauskaa tekemistä mm. Formula-, Krokotiili- ja Dinosaurus-pomppulinnoissa sekä Hauva-, Mittarimato- ja Ryhmä Hau-seikkailuradoissa sekä myös huiman hienossa Sirkus-liukumäessä. PomppulinnaMaailmaan ei tarvitse ostaa erillistä sisäänpääsylippua vaan se sisältyy kaikille Lapsimessujen vieraille.

  Kiinnostavat osastot

  Tule käymään ainakin Poikien Äidit osastolla 6h100, sillä siellä on luvassa Nerf-ammuntaa, Hengailua Aku Ankka -lehtien keskellä, sekä käsikorujen tekoa. Arvomme myös huikeita palkintoja.  Jonna ja Sarianna on paikalla kaikki kolme päivää. Messuosastollamme myös Tuhat rautaa tulessa-Erika, Äidinvuoro -Ida, sekä mahdollisesti muitakin bloggaajiamme.  (tarkat ajat ilmoitamme myöhemmin). Lasten tunnetaidoista luentoa pitämässä osastollamme Ida Nevalainen- Elämän Akatemia perustaja la ja su klo 14:00.

  Lapsimessut 2022
  Myymme messuilla myös huippu alennuksella omia tuotteitamme! Kirjoja ja vaatteita.

   

  Lapsia varmasti kiinnostaa Helsingin pelastuslaitoksen paloauto 7n128, sekä Helsingin poliisilaitoksen osasto 7n120.

  Käykää kurkkaamassa myös Plus Plus paloja osastolla 6k39, niitä on tulossa myös palkinnoksi meidän osastolle.

  Lapsimessut ovat avoinna:

  perjantai 22.4. klo 9-18
  lauantai 23.4. klo 9-18
  sunnuntai 24.4. klo 9-17

  Nähdään messuilla!

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa