• You are currently viewing Uutta hauskaa trampalle -koripalloteline

  Uutta hauskaa trampalle -koripalloteline

  Koripalloteline trampalle. Kaupallinen yhteistyö ACON

  Tramppa meillä on ollut pitkään ja sillä on tehty näiden vuosien varrella kaikenlaista. On pelattu polttopalloa, menty vesisotaa ja viimeisenä olohuoneeseen rakennetulla trampalla vietetty leffailtaa. (Jep kyllä, yllätettiin pojat ja laitettiin hetkeksi tramppa olkkariin)

  Mutta nyt on jotain uutta. Koripalloteline trampalla! Donkkaaminen onnistuu nyt kaikilta (Myös äidiltä) JES!

  koripalloteline

  Koripalloteline trampalle testissä

  Aconin kanssa tehty yhteistyömme jatkuu nyt trampalle laitettavan koripallotelineen testaamisella. Tämä on muuten tuote, mitä en ehkä olisi itse osannut hankkia meidän pojille. Rehellisyyden nimissä en ollut edes kuullut moisesta ennen. Siksi tästä onkin erityisen kiva kertoa teille muille äideille, koska siellä on varmasti monta muutakin vanhempaa, jolta tämä tuote on mennyt aikaisemmin ohitse.

  Meidän pojat on joskus aikanaan kokeillut säätää ämpäristä trampalle omaa koripallotelinettä, se ei ollut kovin toimiva viritelmä, joten tämä tuote tulee ehdottomasti tarpeeseen täällä

  Pojat eivät malttaaneet odottaa, että pääsevät testaamaan koripallotelineen toimivuutta. Onneksi sen asennus ei vienyt kauaa ja testaamaan päästiin nopeasti.

  Lue myös: ACON Fit trampoliini- helppo treeni kotioloihin

  Koripallotelineen mukana tulee sille sopiva oma pallo. Pallo on pehmeämpi kuin oikea koripallo eikä se aiheuta vaaratilanteita trampoliinilla. Pojat innostuivatkin nopeasti kokeilemaan erilaisia donkkauksia ja hyppyjä pallon kanssa.

  Meidän Ollie pelasi jonkin aikaa koripalloa joukkueessa ja onkin pomputellut ahkerasti palloa meidän pihalla monta kesää. Koska hän on kovin pieni, ei pomppu oikein vielä riitä siihen, että saisi kokeiltua donkkaamista (eli korille hyppäämistä) normaalilla koripallotelineellä. Ollie onkin ollut ihan haltioissaan tästä kivasta uudesta jutusta, mikä meiltä nyt löytyy.

  koripalloteline
  Meillä on kestänyt ACONin trampat ulkona talvet hienosti.

  koripalloteline

  koripalloteline trampalle

  Jotain muuta kuin pelkkää pomppimista

  Niin kiva kapistus kuin trampoliini onkin, niin meillä siihen on jo kaivattu jotain lisämaustetta. Tramppa on löytynyt meiltä jo kohta 10 vuotta ja vaikka pomppimisessa, sekä tempuissa kehittyy koko ajan, niin välillä on kiva tehdä trampalla jotain muutakin.

  Lue myös: Kesän paras tramppa 

  Erilaiset lisävarusteet tekevät trampoliinista monipuolisen paikan temmeltää ja trampalle tulee entistä enemmän käyttöä. Koripalloteline on hauska tuote, sillä sen kanssa voi toteuttaa pelejä ja leikkejä eri ikäisille. Meilläkin on pidetty jo monta korinheittokisaa trampalla ihan lyhyessä ajassa.

  Kiva kun saatiin trampalla pomppimiseen taas uutta virtaa tälle kesälle.

  Koripallotelineitä saa ACON:ilta myös pyöreille trampoille.

  Hauskoja ideoita erilaisiin peleihin löydät ACON:in sivuilta. 

  Kivaa pomppukesää kaikille!

  Vastaa