• You are currently viewing Oletko jo kuullut glampingista? Haltia Lake Lodge tarjosi uuden kokemuksen!

  Oletko jo kuullut glampingista? Haltia Lake Lodge tarjosi uuden kokemuksen!

  Kaupallinen yhteistyö: Haltia Lake Lodge 

  Jokainen meistä tarvitsee tietyn väliajoin irtiottoa arjesta. Itse olen usein kiireisen arjen keskellä mennyt lataamaan akkuja metsään – siitä olen aina nauttinut. Myös metsän hyvinvointia tukevat vaikutukset ovat tutkitusti todistetut. Metsässä samoilu on kuitenkin aina jäänyt päiväreissuksi, sillä telttaileminen ei ole houkutellut kaikkine raahattavine tavaroineen. Nyt Haltia Lake Lodge muutti totaalisesti tilanteen! 

  Hotelli, kylpylä, mökki, telttailu vai sittenkin glamping Nuuksion Kansallispuiston sydämessä? 

  Haltia Lake Lodge on sitoutunut toimimaan kestävän matkailun malliesimerkkinä ja vastaanottaneet useampia sertifiointeja aiheeseen liittyen, kuten Green Key -ympäristösertifikaatin. He käyttävät 100% tuulivoimaa ja ja hyödyntävät paljon paikallisia pientoimijoita.

  Luksus luontohotelli keskellä Nuuksion Kansallispuistoa kutsuu latautumaan!

  Miltä tuntuisi viettää yö keskellä luontoa, teltassa, jota ei tarvitse itse pystyttää ja jossa nukutaan oikeassa ja laadukkaassa sängyssä? Kaiken tämän mahdollistaa Haltia Lake Lodge, joka on uusi, mieleenpainuva ja ekologinen majoitusta tarjoava luontohotelli Nuuksion Kansallispuiston sydämessä. 

  Yövyin viikonlopun korkealaatuisessa Lodge Glamping -teltassa, joka ylitti täysin odotukseni. Glamping tulee sanoista glamorous camping – tarkoittaen luksustelttailua. Teltassa oli kaikki mitä tarvitsee, mutta ei mitään liikaa. Sisustus oli kauniin minimalistinen ja siinä näkyi ekologiset arvot. Erityisesti laadukkaisiin sänkyihin oli panostettu ja näin hyvät yöunet ja riittävä lepo olivat taattuja. Aamulla oli upea herätä lintujen lauluun, sillä puukehikon päälle pingotettu telttakangas päästää luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja tuulen ulkona. Iloa toi myös isojen ikkunoiden takaa löytyvä oma terassi, jossa nauttia teetä valitsemassaan seurassa.

  En olisi koskaan voinut uskoa, että telttailu tai tarkemmin glamping voisi tarjota tällaisen kokemuksen. Olisin voinut käyttää aikani ainoastaan isoista ikkunoista aukeavan maiseman ihailuun ja linnunlaulusta nauttimiseen. Ja niin myös suurimmaksi osaksi tein! 

  Lue myös: Äidin oma aika – mistä se löytyy?

  Aamulla tuoreet pullat odottivat aamiaispöydässä. Kaikkiin Haltia Lake Lodge majoituspaketteihin sisältyvät raikas ja laadukas aamiainen, aamusauna ja wi-fi.

  Jokaiselle jotakin – siitä on virkistävä loma tehty

  Haltia Lake Lodge tarjoaa jokaiselle jotakin. Mikäli kaipaat rentoutumista tarjoavat upeat majoitusmahdollisuudet siihen täydelliset olosuhteet glampingin tai perinteisemmän hotellihuoneen muodossa. Mikäli taas toivot aktiivisempaa lomaa, on sitäkin varten erilaisia vaihtoehtoja hyvin tarjolla!

  Hotelli ei voisi sijaita paremmalla paikalla, sillä Nuuksion Kansallispuisto tarjoaa 8 merkattua vaellusreittiä, 30+ km pyöräilyreittejä ja kymmeniä järviä ja lampia sekä nuotiopaikkoja, joiden äärelle jäädä ihastelemaan. Me esimerkiksi toteutimme seuralaiseni kanssa Maahisen vaellusreitin, joka lähti aivan majoituspaikkamme läheltä. Näiden lisäksi Haltia Lake Lodge järjestää myös erilaisia elämyksiä luonnossa. Heidän kauttaan onnistuu muun muassa järjestetyt patikointireissut, fatbike pyöräily tai esimerkiksi melominen Nuuksion kauniissa maisemissa. Lisää aktiviteeteista voit lukea heidän sivuiltaan täältä

  Helppo hymyillä hyvin levätyn ja virkistävän viikonlopun jälkeen! Haltia Lake Lodge ylitti kaikki odotukseni ja kesällä löydän sieltä itseni uudestaan takuuvarmasti. Haluan kokea tämän jokaisena eri vuodenaikana!

  Haltia Lake Lodge kutsuu lataamaan akkuja – yksin tai yhdessä perheen kanssa

  Upean majoituksen lisäksi vierailusta jää mieleen henkilökunnan aito ystävällisyys, laadukas aamupala sekä sauna, joka oli illalla varattavissa omaan käyttöön. Tämä on erityisesti paikka sinulle, joka kaipaat arjen pysäyttämistä ja akkujen lataamista luonnon äärellä. Edelleenkin, kun vain mietin viikonlopun kokemusta, saa se hymyn huulille ja lämpimän tunteen rinnalle. Vaikka kyseessä olikin niin sanottu luksustelttailu, oli majoituksessa huomioitu tyyli, joka arvosti metsä- ja luontoteemaa upeasti. 

  Tämä kokonaisuus todella mahdollisti kiireettömän luonnon kokemisen kaikilla aisteilla. Voin lämpimästi suositella majoittumista Haltia Lake Lodgessa. Nyt huhtikuun loppuun asti saat ti-to tai ke-pe 2 yön yöpymisen yhden hinnalla sisältäen lodge aamiaisen ja tunnin yksityisen saunavuoron. Varauksen pääset tekemään täältä. 

  Oikein rentouttavia ja mieleenpainuvia hetkiä luonnon äärellä! 

  – Ida Nevalainen / Äidin vuoro

  Vastaa