• You are currently viewing Opas vauvan talvipukeutumiseen
  Photo by Christopher Luther on Unsplash

  Opas vauvan talvipukeutumiseen

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä. Ilmat ovat viilenneet ja ensimmäiset hankinnat vauvan talvipukeutumiseen alkavat olla käsillä. Miten vauva sitten tulisi pukea, jotta hän ei palellu, muttei kuitenkaan hikoile?  Tämä opas on suuntaa-antava, sillä vauvat, kuten me kaikki olemme yksilöitä ja niissä varustuksissa missä yksi jäätyy, toinen saattaakin jo hikoilla.

  VINKIT VAUVAN TALVIPUKEUTUMISEEN

  Ihan perus maalaisjärjellä pääsee pukeutumisessa jo pitkälle ja kun lähtee ulos, kannattaa ainakin katsoa lämpömittariin ja onko mahdollisesti kylmä tuuli vielä lisämässä pakkasen purevuutta? Toisaalta, jos vauva tulee olemaan koko ulkoilun ajan vaunuissa, hyvin suojattuna tuulelta, hänellä on todennäköiesti mukavammat oltavat mitä sinulla siinä myräkässä vaunuja työntäessä. Kuten isommillekin lapsille, myös vauvoille suositellaan kerrospukeutumista.

  Aluskerrasto Body ja housut, jotka vauvalla muutenkin sisäkäytössä, myös villaiset käy.
  Välikerrasto – Housut ja paita tai helppokäyttöisempi haalari, fleeceä tai villaa.
  Ulkovaatteet – Lämmin tuulenpitävä talvihaalari, koko pitkä vetoketju helpottaaa pukemista.
  Päähine – Kypäpämyssy on näppärä, sillä se peittää kunnolla korvat.
  Hanskat – Villalapaset, jos haalarissa ei ole käännettäviä hihansuita.
  Sukat/tossut – Villasukat, fleecetossut tai toppatossut.

  Vinkkinä vielä kerrottakoon, että *Lindexillä nyt aivan ihania kuoseja vauvojen syys – ja talvipukeutumiseen. Kurkkaa*verkkokauppa.

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa