• Viime hetken isänpäivälahja

    Tuliko Isänpäivä liian nopeasti ja et ole ehtinyt valmistautumaan siihen ajoissa? Ei hätää me keräsimme sinulle nopeat ideat toteuttaa Isänpäivä iloisissa merkeissä. Tässä artikkelissa isänpäivälahja, mikä on nopea hankkia.

    Kysyimme aikanaan suoraan isiltä itseltään mitä he toivoisivat Isänpäivälahjaksi ja listan kärkeen nousseet toiveet eivät suinkaan olleet kalliita tavaroita, vaan hyvin helppoja asioita toteuttaa.

    isänpäivälahja

    Isien ykkös toiveet

    Päivä kun saisi vain olla

    Isien kyselyssä ykköseksi nousi päivä jolloin isän ei tarvitsisi tehdä yhtään mitään. Eli voisi vain olla ja nauttia, eikä kukaan siitä myöskään valittaisi.

    Tämä toive on hyvin helppo toteuttaa lahjaksi isälle ja jos sinulla ja lapsilla riittää huumorintajua, niin voisitte toteuttaa tämän lahjan oikein kunnolla. Aamukahvi sänkyyn tai herkullinen brunssi, toimisitte isälle palvelijana, antaisitte niskahierontaa, toisitte juoma suoraan kylmästä sohvalle ja sitä rataa.

    Harrastuspäivä

    Korkealle nousi myös toive harrastustuspäivästä joko yksin tai yhdessä perheen kanssa. Muunlainen yhdessä puuhastelu perheen kanssa oli myös korkealla isien toiveissa.

    Nämä ovat helppoja toteuttaa.

    Lähtekää yhdessä kartingiin tai jäähalliin luistelemaan. Lähtekää heittämään frisbeegolfia tai suunnatkaa maastopyöräilemään yhdessä. Mikä ikinä onkaan se isän lemppari juttu. Voi myös olla, että isästä olisi kivaa käydä muutama tunti treenaamassa ihan yksin. Tehkää hänelle silloin herkulliset eväät mukaan.

    Voitte puuhastella paljon muutakin yhdessä, kunhan ette lähde tekemään asioita missä isä joutuu raatamaan koko perheen edestä. Eli unohtakaa erilaiset talkoohommat pihalla ja kotona. Tällä kertaa yhdessä tekeminen voisi olla eväsretki metsässä, keilailu tai leffailta.

    Vaimon kanssa kivaa

    Isien toiveissa esiin nousi myös kumppanin kanssa vietetyt intiimit hetket. Kyllähän ne jotenkin etäisesti isänpäivään liittyykin.

    Jos isänpäivä tuli kiireellä, niin tämä on helppo tapa saada isänpäivälahjasta varmasti onnistunut. Anna isälle rentouttava ilta, laittaudu kauniiksi ja tee hänelle jotain kivaa. Uskomme, että yksikään isä ei ole pettynyt tähän lahjaan. Lahjaksi voi myös antaa esimerkiksi 5 erilaista erotiikka-korttia, joissa on aina yksi kiva yhteinen eroottinen tekeminen. Kortin isä voi ottaa käyttöön halutessaan.

    Mitä muuta isälle nopeasti?

    Jos hypätään hetkeksi isien toiveista eteenpäin, niin nopeita tapoja muistaa isää ovat erilaiset lahjakortit joita saa ostettua internetistä tai kaupoista helposti.

    Autoon talvirenkaiden vaihto voisi myös olla isälle kiva yllätys (jos isä on tottunut tekemään sen itse), tai jos isä on se joka tekee yleensä ruuan kotona, niin tehkää te hänelle ihana ruoka tällä kertaa.

    Kirja, paita tai bokserit on helppo tapa hankkia jotain isälle nopeasti. Ehkä niitä jännittävämpi lahja voisi kuitenkin olla lasten itse isälle valitsemat yllätykset kaupasta (mitä pienempi lapsi, sen hauskempi idea).

    Lasten itse tekemät askartelut on tietysti aina ihana lahja isälle. Niiden tekeminen nopeasti voi olla aika haasteellista, mutta esimerkiksi jalankuvat painettuna paitaan on suht nopea toteuttaa.

    Oikein hyvää isänpäivää kaikille isille! Olette SUPER

    -Poikien Äidit toimitus-

     

    Vastaa