• Toiminnallisia joululahjoja lapsille

  Toiminnallisia joululahjoja; Kaupallinen yhteistyö ACON

  Onko sinulla etsinnässä toiminnallisia joululahjoja lapsille? Jos vastaat kyllä, niin tämä postaus on sinulle!

  Monella perheellä on nurkat väärällään erilaista tavaraa ja lelua. Tavaraa on monesti liikaa ja joululahjaksi tekisi mieli hankia lapsille jotain isompaa ja kestävämpää. Tämä on myös ekologisempi vaihtoehto.

  Tästä syystä suosittelemme lahjaksi lapsille jotain sellaisia josta voi nauttia pitkään yhdessä koko perhe ja jotain mistä on lapsille ilon lisäksi myös paljon hyötyä.

  polkuauto
  BERG Buzzy Fiat

  Valitse lapsen motorista kehitystä tukeva joululahja

  Motorinen kehitys on tärkeä osa lapsen kasvua ja kokonaiskehitystä. On olemassa kolme motorista taitoa; karkeamotoriset taidot, hienomotoriset taidot ja havaintomotoriset taidot.

  Keskitymme nyt tässä yhteydessä karkeamotorisiin taitoihin, joiden kehittymistä voimme kotona helposti tukea ja joiden kehittymiseen tässä artikkelissa esiin nostetut tuotteet antavat tukea.

  Tasapaino, liikkuminen, juoksu, kiipeily ja hyppiminen kehittyvät kun niitä pääsee tekemään turvallisessa ympäristössä säännöllisesti. Lapsen kuuluu saada kiivetä ja hyppiä joka päivä. Koti on hyvin harvoin kuitenkaan siihen turvallinen ja sopiva paikka, ellei toiminnalle järjestä sopivaa paikkaa. Kotiin ja kodin pihalle voi hankkia lapselle turvallisia tapoja toteuttaa karkeamotorisia harjoitteita.

  Toiminnalliset lahjat lapsille

  Keräsimme tähän hyviä Black Friday tarjouksia ACON:ilta, tukemaan lasten liikkumista kotioloissa.

  • Monesta perheestä löytyy jo trampoliini, mutta jos sitä eri vielä ei löydy, niin esimeriksi se olisi loistava joululahja lapsille. Trampoliini tuottaa paljon iloa koko perheelle ympäri vuoden. ACONin Black Friday tarjouksena on useita erilaisia ACON Air-trampoliineja ja trampoliini settejä.  Säästät parhaimmillaan jopa yli 600€.

   

   

  • Kotipihalle voi ostaa myös erilaisia kiipeilytelineitä ja keinuja hyvällä Black Friday tarjouksella. Esimerkiksi Leikkikeskus Penthouse 2.0 rakennussarja nyt vain 328,30€ (norm 469€). Meillä tällaiset olivat suuri hitti kun pojat olivat pieniä.
  pihalle leikkiteline
  Leikkikeskus Penthouse 2.0 rakennussarja

   

  Lue myös: Näin suojaat trampoliinin talvella

   

  • Sisätiloihin (toki myös ulkotiloihin) super hauska tapa lisätä lapselle mahdollisuuksia kehittää motoriikkaa on AIR Track -voimistelumatot, jotka niin ikään ovat hyvässä Black Friday tarjouksessa. 

   

  Vastaa