• Teinipojan elämä pähkinänkuoressa

  Halusimme tehdä tämän teinipojan elämä-artikkelin oppaaksi jo etukäteen pienten poikien äideille, jotta tiedätte mitä on hyvin todennäköisesti luvassa tulevaisuudessa.

  Teinipojan kanssa eläminen kulkee usein tiettyä kaavaa (poikkeuksiakin löytyy, tottakai!) joten oli helppoa koostaa tämä artikkeli meidän äitien kokemusta hyväksi käyttäen.

  teinipoika

  Teinipojan pukeutuminen

  Teinipojilla on vain yksi väri ja se on musta. Tietyssä ikävaiheessa vaatteiden tulee olla ainakin kaksi numeroa liian isoja. Huppu on myös suosittu asuste, sen voi vetää syvälle päähän, jotta on mahdollisimman piilossa muulta maailmalta.

  Teinipojat eivät tunne kylmää alakropasta, siitä syystä samat kesälenkkarit menevät kesät talvet. Sukat on lähtökohtaisesti aivan turhat ja shortseissa voi mennä tarvittaessa ulos myös pakkasella. Yläkroppaa komistaa kuitenkin paksu untuvatakki tai huppari ja päässä on pipo tai lippis, niin sisällä kuin ulkona.

  Jos teinipojalta sukat löytyy on se todennäköisesti reikäiset ja haisevat. Silti ne on aina JUST otettu kaapista.

  Teinipojan tuoksut

  Teinipojan lempi tuoksut ovat Axe, kakstahti, hiki ja pierut. Jostain kumman syystä teinipoika ei haista näitä ”tuoksuja” itse lainkaan. Axea suihkitaan kerralla päälle kokonainen purkillinen ja muut luetellut tuoksut eivät pojan menoa häiritse.

  Kun avaat teinipojan huoneen, niin vastaan leijailee epäpääräinen haju kaikkea edellämainittua, sekä vanhojen sipsipussien ja karkkikääreiden lemahdus ylitäydestä roskiksesta (jos ne on edes roskiin asti päätyneet).

  Jos ja kun tämä teinipojan ”tuoksu”vaihe menee ohitse, on kyseessä todennäköisesti se, että kuvioihin on tullut tärkeä ystävä.

  Teinipojan olemus

  Teinipojan yleisin ääni on ”örähdys”, joskus voit kuulla teinipojan karjaisevan, mutta se tapahtuu todennäköisimmin kun hän pelaa tietokonepelejä, katsoo urheilua tai urheilee itse.

  Teinipoika ei ota katsekontaktia muihin ihmisiin ja harvemmin myöskään hymyilee toisille. Teinipojan käteen on liimaantunut älypuhelin ja ryhti muistuttaa enemmän alkuihmistä kuin nykyihmistä.

  Teinipoika on TAAS  joutunut tekemään kotitöitä ja JATKUVASTI joutunut syömään perheen kanssa ruokapöydässä yhdessä ja EI MUUT VAAN ajatuksella tullut kotiin illalla kotiintuloaikana.

  Teinipojan liikehdintä

  Teinipoika nukkuu lähes koko päivän. Iltapäivällä hän herää ja laahustaa ensimmäisenä jääkaapille. Yleisin kommentti äidille ”Mitä ruokana?”

  Teinipoikaa ei juurikaan näy perheen yhteisissä tiloissa, eikä teinipoika halua lähteä perheen kanssa yhdessä myöskään kyläilemään. Teinipoika viihtyy parhaiten huoneessaan ja vessassa. Teinipojan suihkut kestävät ikuisuuden, silti puhdasta ei tule, kumma juttu.

  Teinipoika näkee ystäviään eniten netin välityksellä, mutta kun he kokoontuvat fyysisesti samaan paikkaan, on heillä puhelimet kädessään ja he juttelevat sitä kautta vieressä istuvien kavereiden kanssa.

  Jos teinipojalle tulee yökylään kaveri, niin mukana raahataan tietokone ja teinipojat pelaavat koko yön vierekkäin tietokoneilla, kauhean kätevää.

  Teinipojat on!!!!

  Tämä artikkeli on koostettu huumorilla, eikä sitä tule ottaa vakavasti. Jokainen teinipoika on tietysti omanlaisensa, mutta jokainen heistä on ihana!

  Vastaa