• You are currently viewing Imurista leviää paha haju – mikä avuksi?
  Photo by No Revisions

  Imurista leviää paha haju – mikä avuksi?

  Moni meistä on jossain vaiheessa elämäänsä todennäköisesti ollut tilanteessa, jossa imurista lemahtaa huoneistoon epämiellyttävä ja tunkkainen haju. Voiko asialle tehdä jotain? Kyllä voi! Poikien äidit toimitus vinkkaa.

  VIISI KEINOA, JOILLA EHKÄISTÄ IMURISTA LEVIÄVÄÄ PAHAA HAJUA

  Pölypussi – jos imuroit perinteisellä imurilla, jossa on pölypussi, niin milloin viimeksi olet vaihtanut pussin uuteen? Tiesitkö, että pölypussia ei koskaan suositella imuroitavan täyteen asti. Sen sijaa pussi tulisi vaihtaa kun 3/4 pussista on täyttynyt. Liian täydessä pussissa ilma ei enää pääse kulkemaan ja imurin imuteho heikkenee.

  Lue myös: Tiesitkö, että myös nämä kodin tavarat voi pestä astianpesukoneessa?

  Omistatko lemmikin – syy saattaa löytyä karvoista. Lemmikkien karvat alkavat herkästi haista, joten lemmikkitaloudessa pölypussia kannattaakin vaihtaa useammin.

  Mitä tulikaan imuroitua – ruoantähteet ja esimerkiksi kostean suihkun lattialta imuroidessa saatat aiheuttaa tilanteen, jossa imuripussin sisältö alkaa homehtua ja haista.

  Imurin säännöllinen huoltaminen – saattaa edesauttaa siinä, että se ei alkaisi haista niin herkästi. Monissa malleissa esimerkiksi suodattimet voi pestä tai vähintään ainakin vaihtaa. Tarkista oman imurimen käyttöohjekirjasta imurikohtaiset ohjeet.

  Lisää pölypussiin tuoksua – marketeissa on nykypäivänä tarjolla erilaisia valmiita hajupatruunoita pölypusseihin laitettavaksi, mutta mikään ei estä sinua sujauttamaan pölypussiin esimerkiksi teelusikallista vaniljajauhetta.

  Poikien äidit toimitus

  Vastaa