• You are currently viewing Tiimin virkistyspäivä Långvikissa

    Tiimin virkistyspäivä Långvikissa

    Mainos: Kokous- ja kylpylähotelli Långvik 

    Meillä oli juuri virkistyspäivä Poikien äidit sivuston ja somekanavien sisällöntuottajille. Asumme kaikki hyvin eripuolilla Suomea, joten kasvotusten tapaamiset ovat harvinaisia, vaikka puhelimien välityksellä olemmekin lähes päivittäin tekemisissä. Tästä syystä meillä on tapana tavata livenä muutaman kerran vuodessa ja näin kesän alkajaisiksi päätimmekin lähteä porukalla tekemään töitä ja rentoutumaan Långvikiin. Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

    VIRKISTYSPÄIVÄ LÅNGVIKISSA – saatavilla kaikki palvelut, mitä yritys tarvitsee onnistuneeseen virkistyspäivään

    Meitä oli kuuden hengen porukka ja majoituimme kahden hengen huoneissa, joskin yksi huoneista oli sviitti, jossa oli hyvät ja idylliset tilat porukalla kokoustamiseen. Långvikista löytyy myös isompia tiloja suuremmille porukoille, mutta pienemmälle, alle 10 hengen porukalle tuo sviitti kokouspöytineen ja sohvaryhmineen oli varsin passeli ja toimiva tila. Myös kaikki päivän ruokailut onnistui kätevästi Långvikin tiloissa, siksi kyseinen paikka varmasti onkin niin suosittu työporukoiden keskuudessa.


    Långvik tarjoaa jokaiselle jotakin. Kun päivän viralliset osuudet on saatu hoidettua, voi työporukalla lähteä nauttimaan vaikkapa luonnonrauhasta. Sen jälkeen heittää kovat löylyt rantasaunalla ja pulahtaa uimaan. Myös ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla, joista me testattiin skumppajoogaa. Noin tunnin mittainen jooga sisälsi helppoja, jokaiselle sopivia joogaliikkeitä yhdistettynä kuohuvaan. Tunnin aikana tuli naurettua paljon. Mikä parasta, nämä hetket ja tilanteet ovat juuri niitä, joita tulevina työviikkoina ja sitten seuraavilla tapaamisilla taas lämmöllä muistellaan.

    Kiitos Långvik onnistuneesta ja hauskasta vuorokaudesta.

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa