• You are currently viewing Mitä on manifestointi?

  Mitä on manifestointi?

  Manifestointi on kasvava trendi, mutta mitä se tarkoitttaa? Se saattaa kuulostaa taikuudelta tai noituudelta, mutta se on hyvin arkinen asia.

  Meillä jokaisella on unelmia. Poikien äitien kyselyssä selvisi, että ihmiset unelmoivat hyvin arkisista asioista. Työpaikasta, terveydestä, rakkaudesta ja asunnosta.

  Voiko unelmien saavuttamiseen eteen sitten tehdä jotain? Kyllä voi, mikäli manifestointiin on uskominen.

  Manifestointi on tiivistettynä asioiden näkyväksi tekemistä, eli sitä, että ihmisellä on ensin ajatus mitä haluaa jonka jälkeen hän ajattelee sitä oikealla tavalla ja päättää, että sen saaminen on mahdollista.

  Sitä voi tehdä ajattelun ja sanomisen kautta, mutta myös esimerkiksi rakentamalla visuaalisen unelmakartan. Karttaan voi leikata lehdistä-  ja piirtää kuvia omista haaveistaan sekä visualisoida se miten haaveista tulee totta.

  Ei riitä, että toivoo, vaan pitää myös tuntea ja elää niin kuin se olisi jo totta.

  Lue myös: Vinkit parempaan yöuneen

  Kenelle manifestointi sopii?

  Manifestointi sopii kenelle tahansa, sitä kuitenkin käyttää eniten naiset.

  Manifestointia voi hyödyntää esimerkiksi unelmien työn saavuttamiseen, parisuhteen löytämiseen tai vaikkapa vaurastumiseen.

  Tunteilla on suuri merkitys manifestoinnissa. Tunteet on hyvä kääntää positiiviselle kehälle jotta manifestointi voi onnistua.

  Positiiviset tunteet edesauttavat manifestointia kun taas negatiiviset tunteet estävät sitä.

  Jos jumitut joskus negatiiviselle kehälle, niin kuuntele hyvää musiikkia, käy kävelylenkillä metsässä tai katso suosikki tv-sarjaasi. Vaikka et ikinä manifestoisikaan, niin tästä on silti hyötyä hyvinvoinnillesi.

  Lisää manifestoinnista

  Jos manifestointi kiinnostaa on netti on pullollaan erilaisia manifestoinnin ammattilaisten kursseja ja kirjoituksia. Hyvä artikkeli aiheesta löytyy Kotilieden sivuilta.

  Ole kuitenkin tarkkana keneltä palveluita ostat. Manifestoinnissa, kuten monessa muussakin trendikkäässä suuntauksessa, on kenen tahansa mahdollisuus alkaa myymään palveluitaan kuluttajalle.

  -Poikien äidit toimitus-

  Vastaa