Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Äitien ja Poikien kesäristeily 12.-13.6.

12.06.2018 @ 00:00 - 13.06.2018 @ 00:00

Risteily

Tule mukaan

Poikien Äidit järjestävät jo toisen kerran suositun Äiti ja poika -risteilyn. Tällä kesäisellä risteilyllä äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa.

Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Risteilyllä on mukana myös suositut tubettajat Miska, Roponen ja Glyffi, jotka vetävät menoiltana hauskan Huumori & Gaming Shown ja Meet&Greet -tapaamisen paluumatkalla.

Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa ohjelmaa esim. koko kokousosasto on muuttunut kesän ajaksi lasten omaksi maailmaksi ja mukana on myös vatsastapuhuja Sari Aalto. Äidit voivat tällä risteilyllä tutustua myös toisiin poikien äiteihin yhteisen tapaamisen merkeissä.

HUOM. Poikien äitien alennushinnalla voi ostaa risteilyliput koko perhe. Osa ohjelmasta on kuitenkin suunnattu vain äideille ja pojille. Jos ostat liput muilla alennuksilla, niin ilmoittaudu kuitenkin Äitien ja Poikien risteilylle mukaan. LIPUT

Poikien äitien ohjelma on sopivin yli 6 vuotiaille pojille ja heidän äideilleen, mutta laivan omassa ohjelmassa on huomioitu myös pienimmät matkustajat.

Risteily

Menneet tapahtumat Galleria

TAPAHTUMA GALLERIA