• Jos poika on tosi Extreme

  Kaupallinen yhteistyö: ExtremeRun

  On olemassa niitä poikia, jotka rakastavat kaikkea extremeä. Jotkut heistä ovat sellaisia vielä aikuisenakin, olen nimittäin naimisissakin yhden sellaisen kanssa. Ehkä se on sisäsyntyistä? Toisilla se vain on ja toisilla ei. Jos vertaan omia poikiani, niin Ossian on kiivennyt jo 1-vuotiaana ihan mihin vain. Hän on luontainen kiipeilijä ja onkin nyt 11-vuotiaana taitava seinäkiipeilyssä. Sitten taas kuopukseni Ollie on selvästi arempi, eikä edes kaipaa mitään jännitystä elämäänsä. Hän on oikein tyytyväinen ihan perus touhuiluunkin.

  ExtremeRun sopii kaikille lapsille

  Sain juuri kuulla, että hauskaan Lasten ExtremeRun tapahtumaan Vantaalle ensi viikonlopulle tuli villejäkortteja myyntiin. Lupasin kertoa tästä teille lukijoillekin, sillä monella varmasti olisi innokkaita poikia lähdössä kisailemaan mukaan! Viikonlopuksi on luvattu myös hyvää säätä, joten sinne! Kilpailu on leikkimielinen ja siellä suoritetaan hauska esterata. Sarjat on jaettu syntymävuosien mukaisesti ja pienimpien sarjoissa voi vanhemmat mennä lapsen mukana radan läpi. Jokainen osallistuja saa oman mitalin.

  Ollienkin nautti viime vuoden toukokuussa Lasten ExtremeRun tapahtuman tunnelmasta ja kisailuista oikein paljon, vaikka ei yhtään extreme olekaan. Ei hän ehkä ihan niin tosissaan ollut kuin isoveljet, mutta radan suoritti hymyssä suin. Veljekset pohtivat tänäkin vuonna kisaan mukaan lähtemistä, mutta kiireinen viikonloppu estää osallistumisen meidän poppoolta tällä kertaa.

  Menkää te muut poikienne kanssa edustamaan Poikien Äitejä ExtremeRuniin ja laittakaa kuvia tunnelmista Poikien Äidit Facebookiin. Julkaisemme ne siellä viikonlopun aikana!

  Villejäkortteja voi ostaa:TÄÄLTÄ

  Kuvia viime vuoden fiiliksestä

  extremerun

  extremerun

   

  Kommentit

  1. Mimmi

   Hei! Hyvä kun muistuttelit, tämä meinasi unohtua. Toivottavasti saamme vielä lipun.

   1. Jonna-Emilia

    No sama kävi meille kun vasta viikon alussa herättiin tähän. Hauskoja kisoja teille.

  Vastaa