• Lapsiperheen ällöttävät löydöt- katso kuvat (tai sittenkin älä)

  En oikein enää edes muista sitä aikaa kun olin lapseton ja voirasiani oli siisti eikä oksettavan lähmäinen. Olen miettinyt, että onnistuuko pienten juttujen siistinä pitäminen paremmin niissä perheissä joissa on vähämmän lapsia, vai voiko se oikeasti onnistua myös perheissä joissa paljon lapsia? Onko meidän lapset vain super sotkuisia ja vanhemmat laiskoja?

  Miksi? Voi miksi nämä asiat löytyvät meiltä aina tämän näköisenä?

   
  Margariinirasia, nami…

  Hammastahnatuubi ja kaverit. Tuohon onkin kiva pistää kätensä…

  Me laitetaan nää huomenna päälle. Kaikki tietää varmaan tämän tuolin…?

  Mattoa jos uskaltaa raottaa…

  Missä kaikki meidän astiat on? Esiteinin huoneen sohva näyttää viihtyisältä…

   
  Lapsen sänky johon on varmasti kiva kiivetä illalla nukkumaan…

  Ruokapöydän alus iltapalan jälkeen, koira ei valita…

  Ruokaa lavuaarissa…miksi?

  Toistan…MIKSI?

  Sanokaa nyt, että niin meilläkin!!!
  Lue myös:
  Näin nopeasti neljä poikaa sotkee olohuoneen

  Nämä 8 asiaa äidin pitäisi oppia pojalta

  Kommentit

  1. Anne

   Kyllä! Ja mies ihmettelee toisinaan, miksi mun on joka päivä pakko järjestellä paikkoja/ siivota. Pakko, jottei kaaos valtaa!

   1. Jonna-Emilia

    Sinä sentään järjestelet! Samaa ei ole nähtävissä meillä. Olen jo luovuttanut. Kun siivosin kämpän katosta lattiaan niin seuraavana päivänä taas räjähti.

  2. Eevu

   Juuri näin, teini, esiteini ja 9v. miehenalku ja tulos tuo ja jopa pahempi. Unohtui likapyykit lattialla, tyhjentämättömät roskikset (edellyttäen että teini aivotoiminta riittää sen käyttöön), eteisen lattia täys kenkiä ja lattialle ”tippuneita” takkeja. Kylppärin mystisesti tyhjentyneet tyhjän shamppoopullot ja meikkikaaos ja sen tahrat vessassa ja äidin laukuasta lainatut meikkituotteet. Jääkaapissa tyhjiä maitotölkkejä tai vaihtoehtoisesti niiden sijoitus keittiön ruokapöydällä. Tiskari tyhjänä ja tiskit tiskipöydällä vaikka samalla vaivalla ne sinne koneeseen menee…. puhtaat viikatut vaatepinot levällään teinin lattiall…. lista ois loputon. =)

   1. Jonna-Emilia

    Juu näinhän se on, meillä tuo esiteini onneksi välillä saa vimman siivota huoneensa putipuhtaaksi, mutta voisi saada sen vähän useamminkin.

  3. Enni

   Meillä kans. 😀
   Uutena ongelmana lapsi joka vaihtaa vaatteita unissakävelyn aikana ja yrittää aina samalla vetää likaiset vaatteet alas pöntöstä. 😀
   Ja mitä ällöttävyyksiin tulee, niin miks flunssakautena nenä pyyhitään aina jonnekin muualle kuin sinne paperiin. Omat hihat taitaa olla se yleisin ja alle kaksivuotias pyyhkiin nenänsä mun housuihin!!
   Pojat????

   1. Jonna-Emilia

    APUA!!! Meilläkin kävellään unissaan ja kerran meinasi yksi pojista pissata keittiön kaapistoon unissaan kun käveli.

  4. Sonja

   Pitikö nyt sanoa, että niin meilläkin. No niin meilläkin! Vieraita ei uskalla päästää sisään ennenkuin on ainakin pöydän alta isoimmat ruuantähteet siivottu pois ja the tuoli käyty kippaamassa vaatehuoneen lattialle (ja vedetty ovi perässä kiinni). Tosin eipä noi varmaan kovin haittaisi kun eteinen on jo sen näköinen ettei tiedä onko saapunut jonkun kotiin vai hiekkalinnaan.

   1. Sanna

    Lohduttavaa kun muuallakin tällaista. ????

  5. Niina

   Jep. Neljä alle kouluikäistä. Eikä ees kaiken syövät koiraa. ???????? Kylöä se helpottaa.. Sitten vaan tulevat lapsenlapset. ????

  6. Kirsi

   Naurahdin joka kohdassa koska ne vain täsmää! ???????? tuohon lisäksi vielä riisuttuja sukkia, vaatteita missä milloinkin ja 3 v lelut liikkuu itsestään ympäri taloa. Valkoista seinät ja valkoinen sohva on myös saanut osansa taiteesta eli värikynistä. En vain enää ehdi enkä jaksa joka sotkua siivota. Tuhlattua aikaa. Pääasia että suuret linjat kunnossa ❤️

   1. Jonna-Emilia

    Meillä entinen valkoinen sohva! Kunhan saadaan laajennus tehtyä niin poltamme tuo läikykkään ja tahmean sohvan roviolla.

  7. Anna

   Aina yhtä lohdullista nämä tällaiset kuvat 😀 Meillä on ERITTÄIN heittämisintoinen 2-vuotias ja kaksi koiraa, joten esimerkiksi ruokalautasia ei VOI jättää alakerrssa lojumaan tai päiväksi mitään sukkamyttyjä lattialle, sillä toinen koirista järsii ne. Tämä on ollut meidän pelastus, sillä paikat tulee pidettyä suht. siistinä. Toista onkin sitten kun kurkkaa esimerkiksi keittiön kaappeihin, jonne kaikki on vain tungettu isoon, romahtamispisteessä olevaan läjään tai kun kiipeää yläkertaan, missä on niin tahmeaa ja roskaista että mielummin pysyn alakerrassa 😀

  8. nuppunen

   Voi kyllä meilläkin… Taapero ja leikki-ikäinen kuskaavat tavaroita ympäri kämppää niin, että ruokapöydän alta löytyy välillä kokoelma topparukkasista legoihin ja ruoanjämiin. Vanhempien sängystäkin saa raivata milloin mitäkin roinaa nukkumaanmennessä. Kerran mies löysi meidän sängyn alta hyvin kattavan kokoelman kauhoja :,D Vähän väliä joku kaataa maidot, vedet tms. pitkin lattioita ja paperisilppua on luovuuden iskettyä joka paikassa. Varmaan joka toinen päivä meinaa mennä hermot, joka toisena sit jaksaa siivota 😉

   1. Jonna-Emilia

    Rukkasia ja hanskoja muuten löytyy ihan joka paikasta! Ja sukkia! Parittomia 🙂

    1. Sanna

     Tämä on niiiin totta. Välillä jopa naurattaa et miten voi olla mahollista. Meil oli ennätys yks päivä pesukoneessa oli vaan 1 pariton sukka kymmenen sijaan.. ???? Ja pesukoneen rumpu pitää aina tarkistaa et mitä se on syönyt. Nim. pesin vähä paremmin kuopuksen tutin. ????

  9. Sinikka

   Aivan samannäköistä kuin meilläkin… Ja meillä vain kaksi poikaa!

  10. Roosa

   Meillä on vaan yksi lapsi ja silti kaaos on kamala… Joka päivä koitan jotain tehdä, vaikka turhalta se tuntuu 😀

  11. Nimetön

   Jäin vaan ihmettelemään missä ne ällöttävät kuvat on? Meillä 2 tyttöä ja tuon näköstä vaikka kuinka yritän pitää paikat kunnossa ????

   1. Jonna-Emilia

    Minäkin olen luovuttanut, ei jaksa enää siivota kun kämppä näyttää samalta jokatapauksessa taas seuraavana päivänä.

  12. Johanna

   Aivan sama meilläkin!!! Kolme vuotias ja esiteini-ikäinen on mainio kombo, ei yhtään sotkutonta päivää 😉 Teinin sängynalla on käntty jos toinenkin ja uhmaikäisen pissa löntti saattaa löytyä mistä hyvänsä..näillä mennään 🙂

  13. sanna

   Meillä on löytynyt pilaantuneita nakkeja sängyn alta ????

  14. Mikko

   Mikä helvatta teitä vanhempia vaivaa? Ei ihme, että lapset ovat sekaisin kuin seinäkello, kotona niin paskaista, että taudit tarttuvat, ruokaa ja kusta ympäri kämppää ja haloo, kyseessä esiteinejä tai jopa teinejä!!!!!!! Eivät nämä apinat osaa vielä edes petiään pedata, kun ovat kaikesta kodinhoidosta yhtä kuutamolla kuin vanhempansa. Totta helvatassa lapsi ja nuori sotkee, kun sen annetaan ja aina joku korjaa jäljet, sitten on pinna kireällä ja rähistään viimeistään viikonloppuna kupin ääressä. Kyllä minä osasin jo tarhaiässä syödä sotkematta ja käyttää ihan itse vessaa, nämä ovat henkiseltä tasoltaan aivan jotain 2-3v luokkaa. Tämä selittää erittäin paljon, miksi suuri osa nykynuorista ei tajua/ tiedä/ kiinnosta juuri mistään mitään, kun kotona ei tarvitse tehdä mitään, koulussa niin rauhatonta,että haistatellaan maikoille, mistä ennen sai potkut koulusta ja sos. viranomaisen. Luokkien taso niin alhainen, että 6-7 oppilaille pitää antaa kiitettäviä, että ne vajakit pääsevät edes luokalta tukkimasta seuraavia vatipäitä ja suunta vaan pahenee. Vanhemmille soitettaessa kuulee pelkkää haistattelua ja uhkailua. On tämä yhteiskunta niin mätä tänään kuin ikinä.

   1. Jonna-Emilia

    Ehkä osasit tarhaiässä syödä sotkematta ja käyttää itse vessaa, mutta vielä ei näytä onnistuvan asiallinen kirjoittaminen ainakaan. No ei hätää, kaikki ajallaan.

  15. Nimetön

   Näin myös meillä ja vain kaksi poikaa ja yksi neiti!Lisäksi sängyn alta & lavuaariin alta vessasta löytyy likaisia alushousuja(??) ja treenikasseista ties kuinka vanhoja muumioituneita banaaneja & leipiä.
   -MaKEVK

   1. Jonna-Emilia

    Noi banaanit….miksi niitä ei voi ottaa niistä treenikasseista pois.

  16. Anna

   Yksi vinkki: Ruoka syödään PÖYDÄN VIERESSÄ!! Tiedän, että vaatii kyttäämistä, muistuttamista ja komentamista. On kuitenkin sen arvoista. Siedän vielä jotenkin ne muut sotkut, mutta ruuan jämät ja likaiset astiat pitkin kämppää. Yök.

   1. Jonna-Emilia

    Joo ehdottomasti. Usein nuo astiat ja ruuat raahataan muualle silloin kun vanhemmat eivät ole kotona… Ärsyttävää!

  Vastaa