• Poikien Äitien yhteisön tykätyimmät jutut vuonna 2017

  Meidän yhteisö on aivan huippu! Kävin lävitse vuoden 2017 tykätyimmät julkaisut Poikien Äitien facebookista ja aivan ihania juttua sain napattua tähän koosteeseen 🙂 Tästäkin koosteesta näkee kuinka erilaisia juttuja pojista löytyy ja kuinka me äidit pidämme niistä kaikista!

  Vuosi 2017

  Silloin kun sanat eivät riitä, otetaan kuvat apuun… 6-vuotiaan poikani 12 minuutin tunnemyrsky.
  -Kirsi-

  -Hanna-

  Vaikka olen periaatteessa sitä mieltä että kotityöt kuuluu kaikille eikä niistä makseta,mutta nyt on pakko tukea tuon lapsen kekseliäisyyttä,intoa ja motivaatiota. Eikä ole hinnoilla pilattu idea,pisnesmieshän tuosta murusta vielä tulee. 🙂
  -Heidi-

  Aamun parhaat naurut. Kun avasin jääkaapin oven
  Poika vähän valistaa äitiä…
  -Marjo-

   
   Ekaluokkalainen poikani oli päätellyt, että tähän sopii myös kakkila. Oikea sana olisi kattila ???? ????
  -Tiina-
  Tämä oli niin hauska tilanne, että pakko jakaa tännekkin. 3-vuotias poikani tuumaili kihlasormukseni merkitystä ja selitin hänelle, että sellainen annetaan niin rakkaalle ihmiselle kenen kanssa haluaa olla aina. Poika kävi huoneessaan, tuli hetkenpäästä takaisin autonrenkaan kanssa ja laittoi sen sormeeni..katsoi silmiin ja kysyi: ”Äiti minun kantta aina?” ????
  -Eija-
   Esikoispoikani oli pienenä kovasti rimpsujen ja glitterin perään. Siivutin silloin puheenaiheet hienotunteisesti (ainakin omasta mielestäni). Viimeviikolla keskimmäiseni hypisteli marketissa mekkoja ja halusi niin kovasti sellaisia. Minä päätin ostaa hameen ja sain lapsen niin onnelliseksi. Hame päällään hänestä tuli tanssahteleva keijukainen, jolle kaikki maailmassa on mahdollista. Sen tunteen haluan hänen säilyttävän hyvin hyvin pitkään
  -A-
   -Poikien Äiti-
  Pojat ????
  Mökillä viiden pojan kanssa; 4-17v. Toivat kukkia aamulla. Yhtäkään en heistä ole synnyttänyt: Yksi tuli miehen mukana, kaksi muutti meille lastenkodista, yksi on veljenpoika, jonka elämä heitti myös meille asumaan ja kesää viettämässä meillä myös tämän velipuoli.
  Se ainoa oma poika katselee pilvien päältä ja elää sydämessä.
  Poikien äidiksi voi päätyä monella tapaa, tarvitaan vain rakkautta.
  -Katja-
  Me pussaillaan ainakin ???? ????
  Pussaillaanko teillä poikia suulle?
  Ei ole kuulemma sopivaa.
  -Poikien Äiti-
   

  Pojat menossa nukkumaan
  -Sari-

   
  -Päivi-


   
  -Poikien Äiti-
  Äidin Poika syntyi! 

  Kiitos vuodesta 2017 jo etukäteen. Toivottavasti vuonna 2018 saadaan vähintään yhtä loistavia julkaisuja jaettavaksi! 
  Lue myös:
  Tue pojan emotionaalista kehitystä -5 kohtaa

  Hyvästi äidin pallomaha

   

  Vastaa