• Vesivahinko keittiössä. Hyvää uuttavuotta vaan

  Meillä on nyt sitten vesivahinko keittiössä. Voi hyvää päivää.

  Suunnittelin kirjoittavani vuoden viimeisen postaukseni siitä, että kuinka upea vuosi 2017 on minulle ollutkaan. En ollut ehtinyt kirjoittamaan vielä lausettakaan, kun Pekka huusi samalla keittiöstä ”täällä on märkää lattian alla”. Ajattelin….niinpä tietysti.

  Huomasimme joulun aikoihin, että keittiön lattiamme alkoi nousemaan kummallisesti. Lattia nousi lisää ja Pekka purki tällä viikolla laminaatin löytääkseen yllätyksen sen alta. Vettä! Kosteuskartoittaja kävi meillä eilen perjantaina ja mittasi kosteutta reilusti keittiössä ja eteisessä. Hip hei, meillä kun ei tässä ole muutakaan hommaa (ja tämä oli sarkasmia) kuin tämä, nyt pitää alkaa purkamaan sitten keittiötä ja eteistä. Arvio remontille on 2kk.

  Uudenvuoden vietto meni pipariksi

  Meidän talomme laajennus eteneminen on seissyt nyt jonkin aikaa, sillä Pekalla meni peukalo rikki ja hän on joutunut ottamaan sairaslomaa myös työpaikaltaan. Ilman toimivaa peukaloa on hankala rakentaa ja meidän laajennuksemme on ollut samalla tolallaan nyt jonkin aikaa. Vesivahinko keittiössä ei tietenkään helpota tätä asiaa.

  Eikä siinä mitään, meillä ei ole hätää onneksi. Pystymme asumaan tässä vanhalla puolella asuntoamme ja koska seinää uuden ja vanhan puolen välistä ei ole vielä puhkaistu, joten mitään kiirettä tässä ei ole. Lämmöt ovat päällä uudessa osassa taloa, routaeristeet on laitettu maan alle ja kaivot ja sadevesijärjestelmät ovat valmiina.

  vesivahinko keittiössä
  Tältä se näyttää nyt

  Loistava vuosi 2017

  Todellisuudessa en ole tästä asiasta moksiskaan. Tällaiset ”pienet jutut” eivät minua paljoakaan hetkauta. Meille nyt tuntuu aina tapahtuvan kaikenlaista pientä ja tämä sopii siihen kuvioon oikein osuvasti. Vuosi 2017 oli silti aivan loistava! Saimme aloitettua laajennuksen mistä olemme haaveilleet jo vuosia. Se on edennyt hienosti, yhden miehen voimin. Välillä on ollut tukalia paikkoja kun Pekka on ollut kiinni työmaalla ja minun on pitänyt hoitaa lapset harrastuksiin ja omat työni päällekkäin. Olemme kuitenkin selvinneet tähän asti.

  Lue myös: Talon laajennus alkaa nyt

  Sain käydä tänä vuonna kahdella rentouttavalla ulkomaanmatkallakin mikä on aika luksusta meille. Toinen reissu oli perheen kanssa Espanjaan ja toinen ystävän kanssa Kroatiaan. Jatkoin myös harrastustani muodostelmaluistelua, vaikka kesän jälkeen mietin pitkään riittääkö aikani siihen tämän kaiken muun ohella. Hyvä, että jatkoin, se on antanut minulle todella paljon taas tänäkin vuonna. Jokaisen äidin ja isän pitäisi pitää kiinni omista harrastuksistaan, edes jossain määrin.
  Lue: Lomalla poikien kanssa

  Isoin positiivinen muutos oli se kun minä tein rohkean päätöksen ja hyppäsin turvallisesta vakityöpaikastani epävarmaan yrittäjyyteen. Päiväkään en ole katunut. Ollie saa olla kotona päivät kanssani, hän ei koskaan oikein viihtynyt päiväkodissa. Myös koululaiset tykkäävät kun täällä on joku heitä vastassa kun tulevat koulusta. Paitsi se vähän harmittaa kun ei voi enää salaa pelata videopelejä. Minä olen saanut tehdä uuden työni myötä niitä asioita mistä oikeasti pidän, kirjoittaa, tavata mahtavia uusia ihmisiä, testata tuotteita ja ennen kaikkea järjestää tapahtumia. Aivan huippua, että uskalsimme Sannan kanssa lähteä yrittäjyyteen.

  Lisää uuttakin on tulossa kun tammikuussa alkaa meidän podcast Suplassa. 🙂

  Lue: Bloggaamisesta ammatti vuodessa ja yrittäjäksi puolivahingossa

  Joten plussan puolella ollaan reippaasti. Kiitos vuosi 2017 ja tervetuloa vuosi 2018.

  Kiitos teille 85 000 lukijalle, että olette mukana!

  Lisää talon laajennuksesta kirjoituksia

  Vastaa