• You are currently viewing Luonnonkosmetiikkatestaus / Natural Goods Company
  ptr

  Luonnonkosmetiikkatestaus / Natural Goods Company

  ”Luonnonkosmetiikka testiin”

  Kaupallinen yhteistyö Natural Goods Companyn 

  Testaajat: vauva (3-4 kk), perhe (äiti, isä, tyttö 18 v, poika 8v ja poika 6v), teinit (pojat 17v ja 15v), äiti ja pojat (38v ja 10v sekä 12v), jääkiekkojoukkue (2010- ja 2011-syntyneitä poikia)

  Saimme yhteistyökumppanimme Natural Goods Companyn kanssa hauskan idean testata luonnonkosmetiikkaa Facebook-yhteisön joukosta valittujen testaajien avulla. Testaajat saivat heille sopivat tuotteet kuukaudeksi käyttöönsä, jonka jälkeen he lähettivät käyttökokemuksensa meille. Toki myös tuttu testiryhmämme osallistui omalla panoksellaan testiimme. Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntämme ja mielellämme esittelemme niitä myös teille!

  Testattava luonnonkosmetiikka

  Vauva-testaus

  luonnonkosmetiikka vauvalle

  Äidin poika (testauksen aikaan 3-4 kk) sai testattavakseen Sophie le Girafin tuotteita: Baby SOS Cream -suojavoide vauvoille ja herkälle iholle, Baby Bubble Bath -kylpyvaahto, Baby Oil -vartaloöljy vauvoille ja herkälle iholle, Hair & Body Wash -hellävarainen pesuaine lasten hiuksille ja vartalolle ja Baby Body Lotion -vartalovoide vauvoille ja herkälle iholle.

  Mikä äidin poika?

  Heille entuudestaan tuntemattomasta merkistä tulikin hitti. Eniten käytössä ovat olleet vartalovoide, suojavoide ja hellävarainen pesuaine. Voiteet ovat todella kosteuttavia ja toimivat hyvin pienimmän kuivalle iholle, joten niitä käytetään päivittäin. Jos jotain pitäisi muuttaa tuotteissa,  se olisi tuoksu. Pistää jonkin verran nenään, mutta kuivuessaan häviää. Pieni miinus siis siitä. Pakkauksien ulkonäkö on kaunis, yksinkertainen ja ajaton. Vaaleat sävyt ihastuttavat, joten nämä purkit voivat huoletta olla esillä muidenkin nähtävillä eivätkä vain kaapin perällä pölyttymässä. Jos tuotteille pitäisi antaa arvosana olisi se 9,5. Näitä ei vaihdeta, ihania tuotteita!

  Sportti-testaus

  luonnonkosmetiikka

  Poikien testiryhmän jääkiekkojoukkue sai Natural Goods Companylta testattavakseen Santen Bio-Caffeine & Acai – sekä Homme 365-suihkusaippuat. Kemikaalikuorma huolettaa, joten lapsille tarjoaa mielellään luonnonkosmetiikka-vaihtoehtoa sen perinteisen miesten hajupommin tilalle, jota jo aika nuoresta iästä ryhdytään käyttämään matkien isompia veljiä, isää tai juuri harrastusporukkaa.

  Hyvin oli kuulemma vaahdonnut suihkuhuone ja tyytyväistä, hyvälle tuoksuvaa porukkaa tuli ulos suihkuhuoneesta. Tuoksuu kuulemma ihan samanlaiselle kuin perinteiset versiot eli luonnonkosmetiikka ei jäänyt kakkoseksi. Tuoksu on itseasiassa paljon luonnollisempi eikä niin pistävä. Isot peukut tulivat kiekkopojilta näille ihon pehmeäksi jättäville suihkusaippuoille!

  Perhe-testaus

  lapsille luonnonkosmetiikka

   

  Perhe-testaajaryhmään kuuluivat äiti, isä, tyttö 18v, pojat 6v ja 8v. He saivat testattavakseen Sante Family -merkin tuotteita: Kookos & vanilja suihkugeeli, Granaattiomena-Viikuna Soft Cream -yleisvoide kaikille ihotyypeille, kiiltohoitoaine, Ananas & sitruuna suihkugeeli, Ginko & oliivi shampoo, Aloe & sitruuna käsisaippua ja Ananas & sitruuna vartalovoide.

  Koko perhe kokeili tuotteita. Tyttö piti eniten vartalovoiteesta, sen koostumuksesta ja tuoksusta, mutta shampoo ja hoitoaine eivät olleet tarpeeksi ”jytkyjä” hänen todella pitkille ja paksuille hiuksille. Miehelle kävi kaikki tuotteet (hoitoainetta ei käyttänyt). Pojat pitivät erityisesti shampoosta ja hoitoaineesta, koska ne tekivät hiuksista sileät ja kevyet. Vartalovoiteen tuoksu oli liian voimakas. Äiti piti kaikista tuotteista ja suosittelisi niitä ystävilleenkin. Erityisesti kasvovoide oli ihana ja tuoksu raikas. Hän ostaisi jatkossa tuotteita. Pakkauksissa on koko perheen mielestä onnistunut design.

  Teini-testaus

  Mádaran tuotteet tiukassa testissä

   

  Teinipojilla (15v ja 17v) oli testattavana Mádaran tuotteita: Purifying Foam -puhdistusvaahto sekaiholle, Nokkonen Daily Defence Body Lotion, Herbal Deodorant, Mint and Absinthe Moisture Soap, Deep Moisture Gel -syväkosteuttava geeli rasvoittuvalle iholle, Clarifying Toner -kirkastava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sekä Hyvän olon maailman Magical Konjac Sponge Bamboo & Charcoal -kasvojenpesusieni rasvoittuvalle ja sekoiholle.

  Sieni herätti epäluottamusta eniten, muuten tuotteet olivat samantyyppisiä, mitä pojat muutenkin käyttävät. Ulkonäkö herätti positiivisen mielikuvan tuotteista ja tuoksu oli miellyttävän mieto. Puhdistusvaahto on testaajille mieluinen tuote. Mádaran puhdistusvaahto sai paremman arvostelun, mitä tällä hetkellä käytössä oleva vastaava. Muutaman käyttöpäivän jälkeen innostus ei ollut enää yhtä suurta, mutta molemmat pojat suosittelisivat kuitenkin puhdistusvaahtoa kavereillensa. Nuorempi testaaja piti myös kasvovedestä. Mádaran nokkosvoide oli miellyttävän rauhoittava herkälle iholle, joka pysynee myös aktiivisesti jatkokäytössä. Yleisarvosana oli ytimekkäästi ok, eli tuotteita testaajat käyttävät mielellään päivittäin, mutta uutta hankkiessa todennäköisemmin kallistuvat aiemmin käyttämiinsä tuotteisiin.

  Äiti ja poika -testaus

  luonnonkosmetiikka

   

  Äiti ja pojat halusivat kokeilla tuotteita, jotka sopivat niin äidille kuin pojillekin. Kun perheen äitikään ei ole mikään innokas kosmetiikan käyttäjä, on helpointa löytää tuotteita, mitkä toimivat myös kasvaville pojille. Mádaran tuotteet pääsivät kokeiluun myös tässä testiryhmässä. Poikia miellytti tuotteiden kevyt tuoksu ja ajattelevina poikina he arvostavat äidin tavoin sitä, että tuotteita ei ole testattu eläimillä. Miellyttävän kuohkea puhdistusvaahto sopi hyvin poikien kevyempään kasvojenpesuun sekä äidin meikinkin poistamiseen. Tämä testiryhmä testaili Mádaran tuotteita yli kuukauden. Mádarasta tulikin nopeasti koko perheen suosikki tuotesarja.

  Ensi-deodoranttina pojat pääsivät kokeilemaan Balidin biodeoa, jonka tuoksu on hieman sitruunainen. Deodorantti sopii tuoksun ja tehonsa puolesta hyvin sekä miehille että naisille. Sitä suihkuttelivat päivittäin rohkeasti testiryhmän äiti ja pojat kainaloihinsa. Poijille sitä suihkautettiin myös varpaisiin, ennen sukkien laittamista treeneihin. Äitikin kelpuutti tämän raikkaan deodorantin, vaikka onkin tottunut käyttämään voidemaisempaa deodoranttia. Aivan loistava tuote, jota voi käyttää hyvin äidit ja pojat molemmat.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Pääsääntöisesti neutraalit ja hyvät tuoksut.
  2. Tuotteiden ulkonäkö.
  3. Ei testattu eläimillä. Nykypäivän nuoret ovat jo tästä tarkkoja, mikä on hienoa.

  Äitien TOP3

  1. Ihanaa antaa pojille käyttöön hyvällä omallatunnolla luonnonkosmetiikkaa kun tietää, että se on lasten iholle paras vaihtoehto.
  2. Ei testattu eläimillä, iso plussa tästä.
  3. Ihanat koostumukset.

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa