• Äidin Poika 6kk, ONNEA

  Äidin Poika 6kk.

  Muistatteko vielä, kun etsimme yli puolivuotta sitten äitiä, joka odottaa poikaa syntyväksi. Ajatuksena seurata pienen pojan elämää kohdusta…ties kuinka pitkälle tulevaisuuteen, yhdessä kaikkien Poikien Äitien kanssa. Innokkaita odottavia äitejä ilmoittautui useita, mutta kohtalon saattelemana valinta kohdistui lopulta Joeliin, joka siinä vaiheessa vasta kölli äidin masussa.

  Lue: Äidin Poika on valittu

  6kk ja mitä on tapahtunut

  Joel, eli Äidin Poika, syntyi 10.12.2017. Joel syntyi perheeseen jossa oli entuudestaan yksi poika, vanhemmat ja yksi koira. Äidin pojalla on siis isoveli, mikäs sen parempaa! Esittelimme Äidin Pojan heti hänen syntymäpäivänään teille, jonka yhteydessä esiteltiin myös Joelin ensimmäiset valokuvat. Sen jälkeen Joelia on seurattu aktiivisesti facebookissa sekä instagramissa.

  Nyt Joel on jo 6kk. Aika on mennyt mieletöntä vauhtia, kuten aina pienten vauvojen kanssa. Kohta saamme jo seurata Äidin Pojan rippijuhlia. Kiva kun olette olleet mukana Äidin Pojan matkassa!

  puolivuotis kuvat

  ”Hei äidit, tänään täytän 6kk ja näin hienot kuvat minusta otettiin 6kk kunniaksi. Sain myös ensimmäiset hampaanikin (alahampaat) muutama päivä sitten. Enkö olekin super söpö? Tänään minulle pidetään pienet juhlat. 

  Joka päivä opin jotain uutta ja ihmeellistä maailmasta ympärilläni. Äiti sanoo, että olen helppo vauva, enkä turhasta älähdä. Huomiota kaipaan paljon, mutta nyt viime aikoina olen jo vähän malttanut itseksenkin puuhastella ja isoveljen seura on minusta valtavan hauskaa.

  Valitettavasti olen sairastellut paljon. Kuukauden välein on flunssaa ja ensimmäinen rankka koitos minulla oli jo heti 2kk iässä influenssaa sairastaessa. Nytkin 6kk juhlaviikonloppua varjostaa minun pitkään kestänyt flunssa ja todella kova yskä, mikä ei ota loppuakseen. 

  Eteenpäin liikkumista harjoittelen kovasti, joten eiköhän se kohta luonnistu, sitkeys palkitaan varmasti. Pian pääsen käsiksi veikan autojonoihin, joita olen havitellut jo pitkään. Ruoka minulle maistuu, ja hyvin. Suurta herkkua on varsinkin makeat, eli hedelmäsose jossa on päärynää, banaania, persikkaa. Kalaruuat eivät ole suosikkejani,  mutta muuta lihaa syön.

  Kiva kun seurailette minua!”

  Äidin terveiset: Kaikin puolin viimeinen puolivuotta on ollut antoisaa aikaa. Täynnä naurua, itkua, huolta ja rakkautta. ❤️ Tämä pieni mies on täyttä kultaa ❤️

  Vastaa