• You are currently viewing Äitien unelmapäivä -mitä kaikkea tapahtui?

  Äitien unelmapäivä -mitä kaikkea tapahtui?

  Äitien Unelmapäivä sponsorit: Consult Lady Oy ja Meritta Bra

  Yhteistyössä myös: Busmo, Allas Sea Pool, Leso ja Instyleout

  Järjestyksessään ensimmäinen Äitien Unelmapäivä järjestettiin viime viikolla. Päivään haki pelkästään sähköpostitse 500 äitiä, lisäksi kaikki somehaut. Äidit selvästikin tarvitsevat vapaata ja unelmapäivää. Tämä tuli tarpeeseen monelle, olisi ollut kiva ottaa mukaan teidät kaikki.

  Torstaina oli  hurjan jännittävää tavata kuusi päivään valittua äitiä, sillä jokaisen kanssa oli jo jonkin verran valinnan jälkeen vaihdeltu sähköpostiviestejä, mutta ketään ei tietenkään tunnettu etukäteen. Yritimme Sannan kanssa valita päivään hyvin erityyppisiä äitejä. Tarkoitan sitä, että jokaisella oli takanaan erilainen tarina.  Yhdellä yksinäisyyttä, toisella ikäviä taphtumia elämässä, kolmannella ihan vain kiireistä lapsiperhearkea. Mukaan äitien unelmapäivään valikoituivat Sarianna, Jenni, Susanna, Marjukka, Jutta ja Sirkku. 

  Kauneudenhoito Vantaa
  Äidit nautiskelevat Consult Ladyn tiloissa.

  consult lady tilat

  Consult Lady ja aamiainen

  Päivä alkoi Vantaan Korsosta. Siellä sijaintina Consult Ladyn liiketilat ja mahtavat tilat olivatkin. Olimme Sannankin kanssa aivan häkeltyneitä, kuinka upeat puitteet meille oli järjestetty. Liiketilan alakerrassa oli isot oleskelutilat, jossa jokainen päivään osallistunut äiti sai kulmien- sekä ripsien kestovärjäyksen, sekä mielettömän upean meikin. Samalla heille tehtiin käsihieronta. Kateeksi kävi! Me Sannan kanssa järjestimme äideille samaan aikaan aamiaisen kuohuvan kera.

   

  Saimme juteltua rauhasta poikien äitiydestä ja laskimme, että yhteensä meillä kaikilla on 27 poikaa. On se hyvä, etteivät pojat olleet tällä kertaa mukana, jo pelkästään ajatus 27 pojasta samassa paikassa monta tuntia alkoi väsyttämään. Välillä äitejä sai toppuutella, että ”älkääs nyt siivoilko siinä”, kun meinasivat alkaa järjestelemään. Onneksi äidit uskoivat kuitenkin lopulta ja nauttivat päivästä, tekemättä mitään.

  Lue myös: ”Hyi mikä ruipelo.” Kehonpositiivisuus ei ole helppoa laihallekaan.  

  Olemme tehneet Consult Ladyn kanssa yhteistyötä ennenkin ja joka kerta yhteistyö heidän kanssaan on ollut suuri ilo. Tälläkään kertaa emme olisi mahtavampaa yhteistyötä voineet saada äitien iloksi. Ihanien käsittelyiden lisäksi Consult Lady antoi äideille matkaan mukaan ripsivärin ja kätevät magneettiripset. (Mitkä magneettiripset?)

  consult lady
  Äideille esitellään heille annettava ripsiväri ja magneettiripset.
  magneettiripset
  Lahjat

  Siirryimme Korsosta Helsinkiin, kuinkas muuten kuin tyylikkäästi limusiinilla. Tällä kertaa vielä astetta kovemmalla limusiinilla, sillä meitä kuljetti Hummer H2 Limusiini. Busmon mukava kuski tuli hakemaan meidät Consult Ladyn ovelta ja ajoi turvallisesti seuraavaan kohteeseen Helsinkiin. Osa meistä oli limusiinissa ekaa kertaa ikinä. Olihan se melkoisen hienoa kyytiä. Autossa nautitiin tietysti kuohuvaa. Äidit eivät tienneet minne heitä viemme, arvauksia oli monia. Pelottelimme benji-hypyllä ja ulkomaan matkalla, ihan sellaista ei kuitenkaan ollut luvassa.

  limusiinin vuokraus
  Valmiina kyytiin.
  limusiini pääkaupunki
  Me Sannan kanssa ahkeroitiin töissä!

  Meritta Bran lahja, sekä rentoutumista

  maailmapyörä helsinki
  Allas Sea Pool

  Siirryimme seuraavaksi Helsinkiin meren äärelle, Allas Sea Poolille syömään lounasta. Allas Sea Pool on merikylpylä ja hyvinvointikeidas, missä voi uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Hyvin me söimmekin! Tällä kertaa emme menneet uimaan, jotta äitien upeat meikit säilyisivät pidempään, vaan lounaan jälkeen pääsimme rentoutumaan venyttelytunnille. Siellä hauskana lisänä saimme nauttia viiniä venyttelyn päälle. Viiniä & Venyttelyä -tunti onkin yksi suosituimmista tunneista Allas Sea Poolilla. Hauska idea esimerkiksi polttareihin.

  Lue myös: 5 totuutta, jos olet talouden ainoa tyttö.

  Äidit venyttelytunnille vaatetti Leso.fi. Leso on asenne, se on sinussa, sinun tarvitsee vain näyttää se. Ole ylpeä itsestäsi. Leson urheilvaatteita käytän minäkin ja niiden kanssa venyttelytunti sujui kuin tanssi.

  Viini ja venytttely
  Viini & Venyttely, Leson urheiluvaatteissa.

   

  Ennen Äitien Unelmapäivää valitut äidit saivat valita Meritta Bran urheiluliivi-valikoimasta itselleen mieluisat ja sopivan kokoiset urheilurintaliivit. Ennen venyttelytuntia me annoimme äideille nuo ihanat paketit ja pääsimme hypistelemään sekä ihastelemaan kauiita ja tukevia urheiluliivejä. Äidit tykkäsivät todella paljon valitsemistaan liiveistä. Isorintaisimmat sanoivat, että eivät ole koskaan aiemmin pystyneet pitämään urheilurintaliivejä, koska tuki niissä ei ole vain riittänyt. Tällä kertaa sitä ongelmaa ei ollut.

  Anitta bra
  Lahja äideille Anitta Bra

  urheilurintaliivit isoille rinnoille
  Rintaliivit tukivat myös isoa povea

  Miksi hyviä urheiluliivejä tulisi käyttää ja miten valita ne oikeat? Lue kattava kirjoitus urheiluliivien valinnasta Meritta Bran blogista.

  Meritta Bra on suomalainen perheyritys, jonka elämäntehtävä on yhdistää hyvin istuvat rintaliivit ja alusasut sekä asiakkaat yhteen. Meritta Bran erikoisuutena on tarjota alusasu-valikoima, joka palvelee kattavasti kaikenkokoisia asiakkaita. Valikoimasta löytyy yli 500 eri rintaliivimallia. ​Tuotevalikoima on rakennettu huolella ja tavarantoimittajiksi on valittu tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, jotka valmistavat tuotteensa kunnioittaen luontoa ja työntekijöidensä työoloja. Nämä seikat ovat tärkeitä myös meidän arvoillemme, joten yhteistyö Meritta Bran kanssa oli täydellinen lisä Äitien Unelmapäivään.

  ALE koodilla POIKIEN saa kaikesta -10% (30.3 asti)
  www.merittabra.fi 

  Ekologisuus on nykypäivää

  Tottakai jokainen äiti ansaitsee unelmapäivänään uusia ihania ja vähän turhiakin asioita itselleen, mutta halusimme päättää kuitenkin päivän ekologisia arvoja kunnioittaen ja veimme viimeisenä  äidit stailattavaksi uniikkiin Instyleout vaatestailauspalveluun. Viihtyisällä ullakolla sijaitseva stailauspalvelu, tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös kierrätettyjä vaatteita. Äidit saivat ensin leikitellä heille ennakkoon valittuja vaatteita sovittelemalla ja sen jälkeen valita itselleen mukaansa 3 mieluisinta kierrätysvaatetta. Moni innostui ostamaan vaatteita enemmänkin, kuten allekirjoittanut. Sannalle tarttui mukaan kokonainen pussi.

  stailaus
  Ekologinen stailaus

  kierrätysvaatteet

  Nautiskelimme vielä viiniä ja päätimme ihanan päivämme suuntaamalla Helsingin keskustaan, mistä jokainen äiti suuntasi kotiin poikien luokse. Kauniina ja onnellisena.

  Käy muuten tutustumassa Instyleout-palvelun suosittuihin Style Swap tapahtumiin, jollainen on tulossa ainakin 22. maaliskuuta Apollossa.

  Instyleout
  Koko porukka!

  Kiitos sponsorit ja yhteistyökumppanit tästä mahtavasta Äitien Unelmapäivästä!

  Vastaa