• You are currently viewing Lantionpohjalihakset kuntoon tai jopa tiukaksi -Perfect PFE laitteella

  Lantionpohjalihakset kuntoon tai jopa tiukaksi -Perfect PFE laitteella

  Lantionpohjalihakset tiukaksi, Yhteistyössä: Tenslaite.fi

  Niin se vain on, että raskaudet ja ikä heikentävät meillä naisilla lantionpohjalihaksia. Halusimme tai emme. Raskaana olevan naisen hormonitoiminta löystyttää kehon sidekudoksia. Siksi silläkään ei ole merkitystä, oletko synnyttänyt lapsen alakautta vai sektiolla, lantionpohjalihakset kärsivät silti. Ikääntymisen myötä lihakset alkavat heikentyä puolestaan niin lantionpohjassa kuin muuallakin kehossa.

  lantionpohjalihas

  Tyypillisiä merkkejä lantionpohjan ongelmista ovat

  • virtsankarkailu liikunnan, nauramisen, yskimisen tai aivastamisen yhteydessä
  • äkillinen virtsaamistarve; vaikeudet ehtiä WC:hen
  • tihentynyt virtsaamistarve
  • virtsaamis- tai ulostusvaikeudet
  • äkillinen virtsarakon tai suolen hallinnan menetys
  • pierujen pääseminen tahattomasti
  • kipu lantion alueella
  • yhdyntäkivut
  • laskeuma

  Lantionpohjalihakset

  Lantionpohjan lihakset ovat tahdonalaisia lihaksia. Se tarkoittaa sitä, että niitä voi treenata kuten muitakin kehon tahdonalaisia lihaksia. Treenaaminen saattaa olla haastavaa, ei siksi, että itse treeni olisi vaikeaa, vaan siksi, että sen aina unohtaa.

  Aloittaminen on hidasta, ei ehdi, ei jaksa…aloitan sitten huomenna. Lantionpohjalihasten treenaaminen on vielä helpompaa jättää väliin, kuin kaikki muu treenaaminen. Eihän sitä edes kukaan huomaa ulospäin, onko treeni tehty vai ei. Mutta kuten kaikessa muussakin liikunnassa, myös lantionpohjalihaksia harjoitettaessa, suurin hyöty siitä tulee sinulle. Treenata kannattaa itsensä takia.

  Lantionpohjalihasten helppo treenaaminen

  Netti on pullollaan toinen toistaan parempia lantionpohjalihastreeniohjeita. Toimituksemme sai testiin Perfect PFE -laitteen jossa emätinelektrodin tekee työn minun puolestani. Pystyt yhdistämään television katselun tai vaikkapa työkoneella istumisen harjoitusten tekemiseen.

  Perfect PFE on helppo käyttää. Paketissa on suomenkieliset ohjeet. Elektrodi asetetaan emättimeen ja laitteesta käynnistetään ohjelma. Ohjelma kestää aina 20 minuuttia kerrallaan ja sen jälkeen loppuu automaattisesti. Ohjelman tehoa voi säätää itse sopivaksi. Sen kuuluu tuntua, mutta ei pahalta. Paketissa oli mukana myös osoitin, jolla pystyy testaamaan miten lantionpohjalihaksiaan osaa käyttää.

  lantionpohjalihas treeni

  Tulokset

  On hassua miten treenistä on saanut tuloksia, vaikka ennen treeniä ei ollut erityistä syytä treenata. Poikien Äidit toimitus myöntää, että jotain on tapahtunut. Kuukauden Perfect PFE-laitteella harjoittelu helpitti aivastamista,  aivastin, enää ei joutunut pinnistämään aivastuksen aikana lihaksia “yhteen”.

  Tuloksia on muitakin, esimerkiksi yhden äidin pitkään jatkunut lantio/alaselkäkipuni on poissa.  Lantionpohjalihaksethan tukevat lanneselkää ja ne ovat yhteydessä syvien vatsa- ja selkälihasten kanssa. Lantionseutu saattaa harjoittelun jälkeen tuntua rennommalta ja kevyemmältä, aivan kuin se olisi “hierottu auki”.

  Testiryhmän seksielämä koki myös positiivisia muutoksia!

  Voimme lämpimästi suositella Perfect PFE laitetta erityisesti kaikille niille, joiden on ollut aikaisemmin vaikeaa aloittaa lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tämän helpommaksi se ei enää tule ja kokemuksemme perusteella tuloskin on taattu.

  Pitäkäähän naiset alapäästänne huolta!

  lantionpohjalihas harjoitus

  -Poikien Äidit toimitus-

  Kommentit

  1. Yogini

   Niin, tekee työn puolestasi…
   Laittaisin itse tuon 110€ astangajoogan peruskurssiin, jonka jälkeen jatkaisin harjoittelua kotona. Juurikin joogassa käytettävät “mula bandha” ja “uddiyana bandha” harjoittavat “alakerran lihaksia” oikealla tavalla, lisäksi saa lukuisia muita positiivisia vaikutuksia. Niin fyysisiä kuin psyykkisiä.
   Fyysisistä mainittakoon lantionpohjan lihasten vahvistuminen, virtsankarkailun loppuminen, orgasmien huomattava vahvistuminen, hyvät yöunet, hyvä fyysinen kunto. Ei löysät anaali- tai pimppipierut pörähtele omia aikojaan jne mikäli sellaisista kärsii..
   Tietysti jooga ei ole sohvaperunan laji, joka haluaa saada aikaan tuloksia sohvalla maaten. Ja kuten astangan kehittäjän lausahdus sen toteaakin:
   “Anyone can practice. Young man can practice. Old man can practice. Very old man can practice. Man who is sick, he can practice. Man who doesn’t have strength can practice. Except lazy people; lazy people can’t practice Ashtanga yoga.”

   1. Jonna

    No tuskin nyt ihan jokainen joka ei joogassa käy on sohvaperuna kuitenkaan? Voi olla, että ihmisellä on esim muita maksullisia harrastuksia (kuten minulla) ja enempään ei rahat tai aika riitä. Sitten on nämä muut jumppajutut hoidettava muin keinoin kuin joogatunnilla. Jokainen tavallaan… kunhan nyt jumppaa jos tarvetta on.

    Jooga on muuten tosi kivaa, kävin joskus säännöllisesti voimajoogassa eli juuri tuossa Ashtanga joogassa ja tykkäsin tosi paljon.

  2. Minde

   Hei, ymmärsinkö oikein ettei tässä itse lihaksilla puristella tuota elektrodia vaan hermostimilaatio saa lihakset jännittymään?

  3. Minde

   Hei, ymmärsinkö oikein ettei itse puristella lihaksilla elektrodia vaan hermostimulaatio saa lihakset jännittymään?

   1. Mink

    Oletko vielä käyttänyt säännöllisesti ja mitä tuloksia tähän mennessä tullut?

  4. Nani

   Ihan uusi tuttavuus tällainen laite mutta kokeilla haluaisin. Tämän kanssa siis todella voi esim. Istua ja tehdä kirjoittaa koneella? Kattelin tota sivua, minne noi linkit vei niin siinä kolmannes kuvas elektroidis oli kuheen pitkä antenni kiinni. Ymmärsinkö oikein et sen saa pois siitä ni ei tarvi vaa jossai sängyllä maata illalla sen kanssa tuota aikaa? Tuntus aika hullulta jos se siinä oikeesti tököttäs vaa… 😀 Tuo sivusto on varmaan turvallinen paikka tilata ko. laite?
   Kiitos jo etukäteen vastauksista 🙂
   Ps. Toivottavasti tää teksti tulee vaa kerran ku puhelimella on hankala käyttää tätä sivuston kommentointia ?

  5. Seija Korpi

   Sama laite oli joskus ebay:ssä jotain 50 €:n paikkeilla. Nyt näytti hinta siellä nousseen yli Suomen hintojen. Wishillä taas on lähes ilmainen, n. 24 €.

   Ainoa, mikä noissa ihmetyttää, että johto on tosi ohutta eikä sitä pysty vaihtamaan.

  6. Hilkka Heikinheimo

   Laite on ollut kohta kahden kuukauden ajan käytössä 5-6 päivänä viikossa aina tunnin verran per kerta. Valitettavasti en ole saanut siitä apua ponnistusinkontinenssiin. Tilanne on jopa huonompi kuin aikaisemmin. Virtsaa karkailee, vaikka wc:ssä käynnistä olisi vasta puolisen tuntia, eikä aikaisemmin käyttämäni inko-suoja enää riitä, vaan pitää siirtyä paksumpiin tuotteisiin. Harmillista, investoin jopa toiseen =kullattuun emätinelektrodiin, mutta se toimii huonommin kuin laitteen mukana tullut.
   Aion pyytää lähetettä inko-leikkaukseen.

   1. Kristiina Lahelma

    Hei, kysyisin mistä johtuu kun valitsee minkä tahansa ohjelman voimakkuus menee välillä nollaan ja takaisin valittuun voimakkuuteen. Voimakkuuta en saa kun max 20 ohjeessa 99 asti? T.Kristiina

  Vastaa