• You are currently viewing 5 totuutta, jotka jokaisen poikien äidin on hyvä tietää!

    5 totuutta, jotka jokaisen poikien äidin on hyvä tietää!

    Poikien äidin on ehkä hyvä tietää tiettyjä faktoja pojista, jotta ne eivät tule ihan yllätyksenä vastaan sitten myöhemmin. On virkistävää välillä rennosti todeta, että poikien äitiys on hyvin samanlaista, monelle meille poikien äidille. Halusimme tai emme.

    Poikien äitiys voi kasvattaa myös äitiä. Joten siksi, tämä seuraava 5 totuuden-lista on sinulle, joka et ihan vielä tiedä, mitä tulossa on nurkan takaa.

    5 totuutta poikien äideille

    1.Tarvitset paljon vaatteita, paikkausvälineet ja kärsivällisyyttä

    Jostain käsittämättömästä syystä, lähes kaikkien pienten poikien vaatteet ja kengät hajoavat jatkuvasti. Selitystä tähän on vaikea keksiä, koska ihan yhtälailla tytöt liikkuvat ja touhuavat ulkona. Jotain eroavaisuutta siinä liikkumisessa sitten kuitenkin on, kun kengänkärjet hajoavat pienten poikien käytössä viikossa, takki tuodaan kotiin ihan repaleisena ja housunpolvia saa olla paikkailemassa päivittäin.

    2. Jesta ne syövät paljon!

    Varaudu, kukkarosi kevenee kovin nopeasti ruokakauppaan poikien äitinä. Väistämättä lähes jokainen pojan äiti jossain vaiheessa kauhistelee ääneen sitä, kuinka nopeasti täysi jääkaappi on tyhjennetty poikien toimesta. NE syövät ja syövät ja syövät. Ne syövät sinut perikatoon. Vauhti vaan kiihtyy, kun ikää tulee lisää.

    3. Pyörivät jutut kiinnostaa, aina vaan

    Käsittämätöntä mutta totta, joku juttu niissä pyörivissä jutuissa on, miksi poikien kiinnostus pysyy ja pysyy. Pallo, pikkuauton renkaat, kuulat…mikä tahansa liikkuu tai pyörii, niin kiinnostaa vauvasta-vaariin. Tämän huomaat kotonakin toistuvasti, kun kaapit ja lattiat pursuavat toinen toistaan ärsyttävämpää pikkuautoa ja palloa. Roska-auton ihailua pihalla ja penkkiurheilua sohvalla, huomaat, että tämä kiinnostus ei lähde välttämättä koskaan pois.

    4. Pieru, pylly ja kakka naurattavat

    Jaa, kukapa tietäisi miksi? Vessahuumori ilmestyy piirroksiin, tarinoihin ja keskusteluihin. Pierut eivät lakkaa naurattamasta koskaan. Poikien äitinä huomaat ennemmin tai myöhemmin nauravasi poikiesi mukana vessahuumorille, vaikka vielä keltanokkana ne jutut eivät sinua olisi naurattanut tuon taivaallista. No nauru pidentää ikää, joten anna mennä vain.

    5. Nakut pojat kuuluvat sisustukseesi

    Vaikka poikien vaatteiden pukeminen voi olla joskus tuskaisen hidasta, niiden pois saaminen ei tuota mitään ongelmia. Pieniä naukuja poikia tulee vilisemään talossasi. Pojat tykkäävät usein olla boksereillaan tai ilkosisillaan aina kuin mahdollista. Näet helikopterit ja muutkin mielenkiintoiset moovit, ihan tahtomattasikin. Hanki ennen tätä vaihetta kotiisi hyvät verhot ikkunoihin, säästääksesi naapurit yllättäviltä viuhahtavilta pikkumiehiltä.

    PS. Ja hei, jokainen poika on omanlaisensa. Älä ylläty mistään mitä poikasi on, sillä ihan jokainen poika on hyvä omanlaisenaan. Tämä lista on koostettu huumorilla, eikä sitä tule ottaa liian vakavasti. 

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa