• You are currently viewing Lahjaideoita pojille -Olkaa hyvä
  Tässä tämän joulun kovin juttu

  Lahjaideoita pojille -Olkaa hyvä

  Lahjaideoita pojille, Kaupallinen yhteistyö:  Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo

  Monen äidin pulma: mistä keksisi jouluksi lahjaideoita pojille? Ei oikein olisi aikaa kierrellä kauppoja ja esimerkiksi meillä pojat eivät niin kovasti edes huutele ääneen sitä, mitä toivoisivat lahjaksi. Lahjatoiveita joutuu välillä vähän onkimaan.

  Yksi toimiva kikka on mennä kaupoille poikien kanssa. Esimerkiksi Jumbon ja Flamingon tyyppiseen viihdekauppakeskukseen, mistä löytyy kaikki yhden katon alta!

  Siellä sitten kuuntelee niitä ilon huudahduksia, mitä kaikkea kukakin haluaisi saada. Toinen on joulupukin-kirje, tosin meillä ainakin pojat tuppaavat sitä kirjoittaessa selailemaan vain lelulehteä, eikä toiveisiin ole ehkä käytetty ajatusta niin paljon, kuin pitäisi.

  Jos sinulla ei ei riitä aika kierrellä poikien kanssa kauppoja, niin tässä. Teimme sen puolestasi ja lähdimme päiväksi Suomen suurimpaan viihdekauppakeskukseen Jumboon ja Flamingoon Vantaalle.

  tonttuhattu jumbo flamingo
  Ihania pitkiä tonttuhattuja löytyy Flamingon Pihapihlaja liikkeestä.

  Me yhdistettiin tämän lahjaideareissu Sannan kanssa, poikien Lapset päättää -päivään. Pojat saivat touhuta omiaan ja me saatiin onneksi hetki aikaa kierrellä kaksin ja hankkia jopa muutamia lahjoja valmiiksi pukinkonttiin.

  Okei, istuttiin me aika pitkään kahvillakin.

  Tässä alla nyt ideoita, mitä kaikkea voisi pojille käydä hankkimassa. Muista kuitenkin, että jokaisella pojalla on omat kiinnostuksen kohteensa ja lisää ideoita voit ammentaa esimerkiksi pojan harrastuksesta. Sellaista lahjalistaa on mahdoton tehdä, joista jokainen poika tykkäisi. Arvioi siis itse vielä pojan luonteen mukaan lopullinen lahja ja ota tästä lähinnä ideoita lahjan hankintaan.

  Poikien Äidit Jonna ja Sanna
  Flamingon viihtyisä Espresso House tarjoaa miellyttävän hetken pienelle levähdykselle shoppailun välissä.

  Lahjaideoita pojille

  1. Lelufiguurit

  Jos poika ei innostu barbeista tai Pet Shopeista, on olemassa muunlaisia lelufiguureja niille, joita ei edellämainitut kiinnosta.

  Toy Story -elokuvan hahmot ovat ehdottomasti yksi tämän joulun hitti pojille. Meillä hahmoja oli aikanaan esikoisellakin, kun elokuvan ensimmäinen osa ilmestyi. Nyt uusimman osan myötä hahmot ovat taas kaupoissa. Niitä voit löytää esimerkiksi Jumbon Prismasta.

  Lisää lelu figuureja löytyy ainakin meidän poikien suosimasta pelikaupasta Game Stopista Jumbosta. Sieltä löytyi suosikkipelien Fortniten ja Overwatchin hahmoja.

  Meidän poikia kiinnostaa nyt myös erityisen kovasti Harry Potter -figuurit. Ne ovat tosi hienoja, enkä ainakaan itse ole törmännyt niihin aikaisempina vuosina. Hahmoja saa ainakin Stockmannin XS Lelukaupasta, mutta olen törmännyt niihin myös muissa isoissa tavarataloissa. Meidän poikien innostus näihin johtunee leffoista ja kirjoista, mitä on nyt katsottu ja luettu.

  Fortnite lahjat
  Game Stopista löytyi hauskoja pelihahmoja
  Harry Potter Lahjat
  Harry Potter leluja löytyi XS Lelukaupasta, Stocmannilta

  2. Koottavat jutut

  Legot onkin tuttu juttu. Niitä löytyy meillä ainakin joka joulu paketeista. Legoista ei sen enempää, varmasti lähes jokainen tietää, että suurin osa pojista tykkää tosi paljon legoista. Legoista löytyy teemoja ja vaikeusasteita kokoamiselle laidasta laitaan. Ei muuta kuin katselemaan valikoimaa. Jumbossa legoja löytyy monestakin eri kaupasta.

  Plus Plus palat on sellaisia pieniä pehmeitä koottavia paloja, joista voi oman mielikuvituksen avustuksella tehdä vaikka mitä kuvioita. Rakenteluun on myös olemassa ohjeita, mutta meillä ainakin pojat tykkäävät rakennella niillä enemmän omia ideoitaan. Erityisesti Oscar 9v on nyt näistä innostunut. Plus Plus paloja löydät esimerkiksi Jumbon alakerran tavarataloista.

  GeoMag on myöskin yksi poikien suosikeista. Niistä voi rakennella erilaisia muotoja magneetteja apuna käyttäen. Paketteja on erilaisia ja eri kokoisia, paloja voi yhdistellä toisiinsa myös eri paketeista. Lisähuomiona mainittakoot, että ne kuulat ovat oikeastaan pahempia jalkapohjan alla kuin legot. GeoMag paketteja löytyy tavarataloista ja esim Jumbon Stockmannin XS-lelumyymälästä.

  Lahjat pojalle
  GeoMag on meillä ainakin yksi poikien toivelista jutuista

  3. Teematuotteet

  Jos tiedät, mistä aiheesta poika tykkää, voi siihen liittyen ostaa lähes mitä vain. Paitoja, sukkia, mukeja, lakanoita, tossuja, pehmoja, you name it.

  Pokemon, yksisarvinen tai Fortnite. Oli teema melkein mikä tahansa, valikoimaa löytyy. Jos poika on hulluna esimerkiksi Ryhmä Hau -teemaan, voit vuorata vaikka koko pojan ja pojan huoneenkin teemaan sopivilla jutuilla.

  Lue myös: Poikien TOP 5 lahjat

  Me löydettiin Game Stopista aika hauskat teemamukit jokaisen pojan makuun. Siellä oli vaikka ja mitä mukivaihtoehtoja hankittavaksi pukinkonttiin. Ajattelin, että olisi hauska hankkia meidän perheelle omat teemamukit.

  Tsekkaa myös Flamingoa ja Jumboa yhdistävältä käytävältä löytyvä MaraKatti, missä on laajasti erilaisia rooliasuja. Sieltä löytyy varmasti myös tuttujen hahmojen asukokonaisuuksia. Sieltä löytyi myös söpöjä tossuja.

  Lahjoja pojille
  Tämän Oliverin kädessä olevan (vasen) mukin haluan minäkin joululahjaksi! Pitää varmaan sitten samistella Oliverin kanssa 🙂 Mukit löytyvät Game Stopista.
  Yksisarvis-tossut
  Näistä tossuista ei meidän pojat innostuneet, mutta ehkä joku muu teema. MaraKatista löytyy.

  4. Lautapelit

  Joka joulu on saatava ainakin yksi uusi lautapeli. Meidän poikien suosikkeja ovat Monopoli, Afrikantähti, Alias, perinteinen Shakki ja erityismainta pelille, joka pitäisi kaikilla olla: Blokus. Se on meidän perheen suosikkipeli. Sitä on pelattu niin paljon, että nyt on pakko pitää  jo vähän taukoa. Huomasin, että Blokuksesta on tullut uusikin versio, jossa on uudet muodot. Ehkä toivomme sitä tänä jouluna poikien kanssa.

  Lautapelejä löytyy hurjasti eri liikkeistä Jumbosta. 

  lautapeli pojalle
  Jos teillä ei vielä ole Blokusta kotona, niin suuri suositus!

  5. Kulkupelit

  Miten olisi perinteinen potkukelkka? Se olisi aika retroa. Erilaiset mäenlaskuun tarkoitetut välineet toimisivat melko varmasti myös. Stiga, pulkka tai liukuri löytyy taatusti monen lapsen toivelistalta. Niitä löytyy ainakin hurjan suuri valikoima Jumbon alakerran tavarataloista. Onko lapsella haaveita laskettelusta? Voisiko laskettelusukset tai lumilauta olla mukava yllätys pukinkontissa? Jumbosta löytyy myös urheilutarvikeliikkeitä useampikin.

  pojille lahjoja
  Isot paketit on kivoja, erityisesti pienenä. Kelkka tai pulkka tulisi varmasti mieluisana lahjana.

  6. Elämykset

  Yksi parhaimmista lahjoista, oikeastaan melkein minkä ikäiselle tahansa, on elämys. Se on siinäkin mielessä helppo, että sen voi esimerkiksi kirjoittaa vaan korttiin, ja maksaa sitten, kun menee paikalle sitä lunastamaan. Näin saa myös hieman tasoitettua joulun kustannuksia pidemmälle aikavälille.

  Tai sitten ostaa ihan perinteisen lahjakortin etukäteen.

  Elämyksiä Flamingosta löytyy, vaikka muille jakaa. On keilailua, leikkipaikkaa, minigolfia, lasersotaa, vankilapakoa, virtuaalilaseja, leffaa, vesipuistoa ja kylpylää.

  Minä olen ostanut useastikin lahjaksi lapselle (esim kummilapselle) elämyksen Flamingoon. Lapsi saa päättää mihin mennään, ja missä syödään Jumbon ja Flamingon sisällä. On ollut aina tosi tykätty lahja.

  lahjaksi elämys
  Elämystä parempaa lahjaa on vaikea kuvitella. Yksi parhaimmista, kylpylä Flamingossa.
  Lahja pojalle
  Vähän isommat pojat arvostavat varmasti leffalippuja, jotka voi käyttää vaikka kaverin kanssa. Finnkinon lahjakortteja saa Flamingosta.

  7. Lelupyssyt, parkkitalot ja leikkikeittiöt

  Lahjaideoita pojille on helppo keksiä, jos tietää, mistä poika tykkää. On tietysti olemassa ne lahjat, jotka ovat erityisen sopivia tietylle lapselle.

  Autoista kiinnostunut poika varmasti olisi onnensa kukkuloilla uudesta parkkitalosta. Kotileikkiä alituisesti leikkivä pikkuinen taas ilahtuisi leluhellasta ja sitten taas me hullut poikaperheet tykätään leikkisodasta.

  Tämän joulun hauskin löytö onkin ase, joka ampuu vessapaperia. Luit oikein, Toilet Paper Blaster ampuu vessapaperia pitkin kämppää! Jos haluat löytää tämän lelun, vie lapsesi Stockmannin XS Leluosastolle.

  Perinteiset Nerf-aseet toimivat tietysti aina. Niihin liittyen voit osaa panoksia, suojalaseja tai vaikka panosliivin. Tämän hetken kovin juttu taitaa olla Fortnite Nerf-pyssy. (kuva tästä jutun ensimmäisenä)

  Jos poikasi tykkää pelata, niin varmistele onko hänellä hyvät pelikuulokkeet, ohjaimet ja pelit. Pelimaailmastakin voit saada ideoita lahjapakettiin. Teknik Magasinet Jumbossa, tarjoaa näihin aika kattavan valikoiman.

  vessapaperi pyssy
  Tässä se nyt on, ehkä hauskin lahja tänä jouluna. Pyssy, joka ampuu vessapaperia 🙂 Löytyy ainakin Stockmannin XS Lelukaupasta.
  lahjoja pojille
  Sannan poika sai pakettiin pelikuulokkeet Jumbon Teknik Magasinet liikkeestä.

  Ajoissa jouluostoksille!!!

  Toivottavasti näistä vinkeistä oli jotain apua. Ajoissa kannattaa lähteä ostoksille, sillä silloin voi rauhassa katsella ensin ja tehdä päätöksiä vasta sitten. Jos haluat päästä helpolla, suuntaa Jumboon ja Flamingoon. Ei tarvitse palella ulkona ja kaikki löytyy samasta paikasta.

  Jalkoja voi shoppailun välissä lepuutella lukuisissa Jumbon ja Flamingon kahviloista ja ravintoloissa. Jumbon puolelta löytyy esimerkiksi herkullinen Hanko Sushi sushin ystävälle ja yksi meidän lemppareista on Amerikkalaistyyppinen Classic American Diner– ravintola. Siellä istuminen tuntuu, kuin olisi vanhassa jenkkileffassa. Näin vegaanina tykkään myös erityisesti Jumbon puolen Fafa´sin valikoimasta. Se mikä on parasta, niin ravintoloita löytyy laidasta laitaan, ihan jokaiseen makuun.

  Shoppailun jälkeen sitten vaikka Flamingon vesipuiston Spa:n puolelle nauttimaan viinilasillinen. Jos ette ole ikinä käyneet siellä, niin suosittelen. Siellä on AIVAN ihanaa. Alue on K-18 joten siellä saa äitikin rentoutua.

  Ihanaa joulun odotusta kaikille! Terkuin Jonna ja Sanna.

  Flamingo
  Saatiin lahjoja jo vähän pakettiin. Hyvä me!

   

  Vastaa