• You are currently viewing Lahjaideoita pojille -Olkaa hyvä
    Tässä tämän joulun kovin juttu

    Lahjaideoita pojille -Olkaa hyvä

    Monen äidin pulma: mistä keksisi lahjoja pojille. Ei ole aikaa kierrellä kauppoja ja monessa perheessä pojat eivät niin kovasti edes huutele ääneen mitä toivoisivat lahjaksi. Lahjatoiveita joutuu välillä vähän onkimaan.

    Yksi toimiva kikka on mennä kaupoille poikien kanssa.

    Sitten kuuntelee niitä ilon huudahduksia, mitä kaikkea kukakin haluaisi saada.

    Joululahjaideoita voi saada hyvin ongittua Joulupukin-kirjeellä.

    Jos sinulla ei ei riitä aika kierrellä poikien kanssa kauppoja, niin tässä, me helpotamme vähän.

    tonttuhattu jumbo flamingo

    Tässä alla nyt ideoita, mitä kaikkea voisi pojille käydä hankkimassa. Muista kuitenkin, että jokaisella pojalla on omat kiinnostuksen kohteensa ja lisää ideoita voit ammentaa esimerkiksi pojan harrastuksesta. Sellaista lahjalistaa on mahdoton tehdä, joista jokainen poika tykkäisi. Arvioi siis itse vielä pojan luonteen mukaan lopullinen lahja ja ota tästä lähinnä ideoita lahjan hankintaan.

    Lahjaideoita pojille

    1. Lelufiguurit

    Jos poika ei innostu barbeista tai Pet Shopeista, on olemassa muunlaisia lelufiguureja niille, joita ei edellämainitut kiinnosta.

    Toy Story -elokuvan tai Minions– elokuvan hahmot ovat kivoja tai suosikkipelien Fortniten ja Overwatchin hahmoja.

    Harry Potter -figuurit saattaavat myös kiinnosta.

    Fortnite lahjat

    Harry Potter Lahjat

    2. Koottavat jutut

    Legot on varmasti tuttu juttu. Suurin osa pojista tykkää tosi paljon legoista. Legoista löytyy teemoja ja vaikeusasteita kokoamiselle laidasta laitaan. Ei muuta kuin katselemaan valikoimaa.

    Plus Plus palat on pieniä pehmeitä koottavia paloja, joista voi oman mielikuvituksen avustuksella tehdä vaikka mitä kuvioita. Rakenteluun on myös olemassa ohjeita, mutta pojat tykkäävät rakennella niillä enemmän omia ideoitaan.

    GeoMag on myöskin yksi poikien suosikeista. Niistä voi rakennella erilaisia muotoja magneetteja apuna käyttäen. Paketteja on erilaisia ja eri kokoisia, paloja voi yhdistellä toisiinsa myös eri paketeista.

    Lahjat pojalle

    3. Teematuotteet

    Jos tiedät, mistä aiheesta poika tykkää, voi siihen liittyen ostaa lähes mitä vain. Paitoja, sukkia, mukeja, lakanoita, tossuja, pehmoja, you name it.

    Pokemon, yksisarvinen tai Fortnite. Oli teema melkein mikä tahansa, valikoimaa löytyy. Jos poika on hulluna esimerkiksi Ryhmä Hau -teemaan, voit vuorata vaikka koko pojan ja pojan huoneenkin teemaan sopivilla jutuilla.

    Lue myös: Poikien TOP 5 lahjat

    Lahjoja pojille

    4. Lautapelit

    Poikien suosikkipelejä ovat Monopoli, Afrikantähti, Alias, Shakki ja erityismainta pelille, joka pitäisi kaikilla olla: Blokus. lautapeli pojalle

    5. Kulkupelit

    Miten olisi perinteinen potkukelkka tai Skeittilauta? Erilaiset mäenlaskuun tarkoitetut välineet toimivat melko varmasti talvella, Stiga, pulkka tai liukuri löytyy taatusti monen lapsen toivelistalta.

    pojille lahjoja

    6. Elämykset

    Yksi parhaimmista lahjoista, oikeastaan melkein minkä ikäiselle tahansa, on elämys. Se on siinäkin mielessä helppo, että sen voi esimerkiksi kirjoittaa vaan korttiin, ja maksaa sitten, kun menee paikalle sitä lunastamaan. Tai sitten ostaa ihan perinteisen lahjakortin etukäteen.

    Esimerkkejä: keilailu, leikkipaikka, minigolf, lasersota, vankilapako, virtuaalilasit, leffa, vesipuisto ja kylpylä.

    lahjaksi elämys

    Lahja pojalle

    7. Lelupyssyt, parkkitalot, nuket, pehmot ja leikkikeittiöt

    Lahjaideoita pojille on helppo keksiä, jos tietää, mistä poika tykkää. On tietysti olemassa ne lahjat, jotka ovat erityisen sopivia tietylle lapselle.

    Autoista kiinnostunut poika varmasti olisi onnensa kukkuloilla uudesta parkkitalosta. Kotileikkiä alituisesti leikkivä pikkuinen taas ilahtuisi leluhellasta tai nukesta, sitten taas jotkut pojat tykkää leikkisodasta.

    Yleensä huumori toimii. Esimerkiksi vessapaperia ampuvaToilet Paper Blaster.

    Perinteiset Nerf-aseet toimivat tietysti aina. Niihin liittyen voit osaa panoksia, suojalaseja tai vaikka panosliivin. Tämän hetken kovin juttu taitaa olla Fortnite Nerf-pyssy.

    Jos poikasi tykkää pelata, niin varmistele onko hänellä hyvät pelikuulokkeet, ohjaimet ja pelit. Pelimaailmastakin voit saada ideoita lahjapakettiin. vessapaperi pyssy

    lahjoja pojille

     

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa