• You are currently viewing Mitä lahjaksi pojalle? Poikien TOP 5 lahjat

    Mitä lahjaksi pojalle? Poikien TOP 5 lahjat

    Mitä lahjaksi pojalle? Poikien lahjat voivat aiheuttaa päänvaivaa. Meidän poikien äitien on kohtuullisen helppoa ostaa omille pojillemme lahjat. Vaikeampaa ostaminen on silloin kun ei ole äiti pojalle, mutta pitäisi ostaa lahja kummipojalle tai siskonpojalle.

    Keräsimme tähän artikkeliin Poikien Äidit yhteisön avulla vinkkejä lahjoista niille aikuisille, jotka eivät ole ihan perillä mikä poikaa missäkin ikävaiheessa kiinnostaa. Mainittakoot kuitenkin, että nämä ovat vain ympäripyöreitä lahjatoiveita, jotka kiinnostavat isoa osaa pojista, mutta ei toki kaikkia. Lahjansaajan mielenkiinnon kohteet on hyvä aina tarkistaa, oli lahjansaaja kuka tahansa.

    Lue myös:  Nerf-pyssyjen panokset hyötykäyttöön. Äideille

    Mitä pojalle lahjaksi?

    Poika 3-6v

    1. Teematuotteet
    Suurin osa pienistä pojista fanittaa jotain teemaa tai hahmoa. Oli se sitten Supermies, Ryhmä Hau, Frozen tai vaikkapa Palomies Sami. Kun selvität lahjansaajan fanituksen kohteen voit ostaa lähes mitä tahansa sen teeman sisältä.

    2. Musiikkilelut
    Pienet pojat rakastavat ääntä. Joten mikäli haluat miellyttää poikaa lahjalla, voit hankkia hänelle jonkin soittimen. Sen ei tarvitse tietenkään olla oikea soitin, vaan esimerkiksi leikkirummut. Niillä saat varmasti pojan hyppimään riemusta. Niillä saat myös vanhemmat hyppimään…et kuitenkaan riemusta.

    3. Jotain hoivattavaa
    Pieni poika pitää pehmoleluista ja muista halittavista otuksista. Moni poika toivoo tässä kyseisessä ikävaiheessa joululahjaksi interaktiivista lelueläintä. Lelukoira onkin paljon halvempi ja siistimpi vaihtoehto perheelle kuin oikea lemmikki.

    4. Parkkitalo tai pikkuautoja
    Moni pojista pitää autoista. Autoteemalla ei voi mennä kovinkaan paljon metsään. Parkkitalo ja potkuautot ovat yksi joulun suosikkilahjoista, mutta edullisemmastakin hintaryhmästä löytyy kivoja autoaiheisia leluja pojille, kuten monster-autot tai erilaiset hälytysajoneuvo pikkuautot.

    5. Luukkukirjat 
    Kirja ovat aina fiksu lahja, mutta pienet pojat pitävät erityisesti luukkukirjoista. Koska sadun kuuntelemisen lisäksi saa myös tehdä jotain.

    Lue myös: Kirjoja ja lukemista pojille

    mitä lahjaksi pojalle

    Poika 7-9v

    1. Legot
    Tämä on poikien kestosuosikki, melkeinpä kaikissa ikävaiheissa. Legoja löytyy monesta eri aihealueesta, on LegoStarWars, LegoCity, LegoTechnic, LegoNinjago ja paljon muuta. Legot ovat myös siinä mielessä hyvä lahjaidea, että paketteja löytyy kaikista hintaluokista.

    2. Älypelit
    Ala-asteen aloittanut poika usein innostuu asioista joissa voi hieman haastaa omaa osaamistaan. Palapelit, lautapelit, Geomag rakennussarja tai rubikinkuutio saattavat olla mieluisia lahjoja.

     3. Konsolipelit
    Pelikonsolit ovat aika arvokkaita, mutta mikäli pojalta sellainen löytyy jo valmiiksi, niin uusi peli pelattavaksi tai lahjakortti on taatusti enemmän kuin mieluisa. Peliä valitessa muista ikärajat. Myös pelikuulokkeet tai uudet ohjaimet voivat olla mieluisia.

    4. Tietokirjat
    Tiedonjanoiset pojat rakastavat erilaisia tietokirjoja sekä ennätyskirjoja. Mitä oudompia ja kummallisempia ennätyksiä kirjat ovat pullollaan, niin sen parempi. Osa pojista haluaa jo lukea hyvinkin tarkkaa tietokirjallisuutta, kuten Titanicista kertovan kirjan.

    5.  Yhteistä tekemistä
    Toiminnalliset lahjat toimivat aina. Pojalle tärkeää on viettää aikaa läheisten kanssa, joten yhteinen tekeminen toimii varmasti. Päivä pulkkamäessä, kylpylässä tai keilaamassa aikuisen kanssa on varmasti yksi mieluisimmista lahjoista.

    Poika 10-13v

    1. Vaatepaketti
    Tämän ikäinen poika alkaa jo arvostamaan pehmeitä vaatepaketteja. Pojan maku pitää tosin tuntea hyvin. Osa pojista on jo todella tarkkoja vaatteidensa tyylistä sekä väreistä.

    2.  Lahjakortti
    Poika ilahtuu varmasti leffalipuista, lahjakortista tavarataloon tai sisäänpääsylipuista superparkkiin. Urheiluliikeen lahjakortti on hyvin todennäköisesti myös menestys.

    3. Elektroniikka
    Yksi lahja hitti on 4D lasit, joihin voi kiinnittää kännykän. Laseja löytyy myös pelikonsoleille. Älypuhelimet, kuulokkeet, soittimet, GoPro kamera ja Langattomat kaiuttimet ovat joka pojalle mieluisia lahjoja.

    4. Sisustusta omaan huoneeseen
    Oman huoneen tärkeys alkaa korostua ja sinne on kiva saada ihan omia henkilökohtaisia juttuja. Juliste tai taulu lempi jalkapallojoukkueesta,  tyylikkäät verhot tai ledivalot koristeeksi. Ison pojan huoneen pieniä yksityiskohtia.

    5. Harrastusvälineet
    Olipa pojan harrastus mikä tahansa, niin tässä vaiheessa harrastus alkaa jo maksamaan enemmän. Poika ja hänen vanhempansa ilahtuvat jos harrastukseen saa helpotusta pukinkontista. Poika pitää taatusti harrastukseensa liittyvästä lahjasta.

    KATSO JOULULAHJAIDEAT POJILLE 2019

    Vastaa