• You are currently viewing Näin vältät kaaoksen ja pidät kodin siistinä kesähelteilläkin!

  Näin vältät kaaoksen ja pidät kodin siistinä kesähelteilläkin!

  Kaupallinen yhteistyö: iRobot

  Kun aurinko paistaa ja kelit ovat kaikin puolin kesäiset, ei siivous paljon huvita! Mutta jokainen lapsiperhe arkea elävä tietää mitä on edessä, jos jättää kodin pariksikin viikoksi siivoamatta! KAAOS!

  Poikien äidit toimitus koosti helpot ja nopeasti toteutettavat vinkit, joilla vältät kaaoksen ja joiden tekemiseen lapsetkin voivat osallistua.

  NÄILLÄ VINKEILLÄ PIDÄT KODIN SIISTINÄ KESÄHELTEILLÄKIN

  TISKIT
  Lautasia, kuppeja, juomalaseja, ruoanjälkeisestä tiskin määrästä puhumattakaan. Likaisten astioiden tuijottaminen ei saa fiilistä ylöspäin, mutta siisti keittiö saa! Vaikka ruoan jälkeen olisikin ihana siirtyä ruokalevolle aurinkoon, kannattaa jokaisen kattauksen jälkeen siirtää likaiset tiskit koneeseeen. Siistissä keittiössä on kiva aloittaa kokkailu eikä ruoanjämät lautasilla ala haisemaan.

  SÄNGYN PETAAMINEN
  Pedattu sänky saa koko huoneen näyttämään siistimmältä.

  SIIVOA SOTKUJA MENNESSÄSI
  Jos olohuoneen lattialla on kasa lasten sukkia, leluja ja käytettyjä juomalaseja, niitä kannattaa napata matkaan aina ohimennen ja viedä oikeille paikoilleen.

  Nämä kaikki yllä luetellut vinkit ovat sellaisia, joihin lapsetkin voivat osallistua. Voit pyytää heitä laittamaan tiskit samantien koneeseen, ottamaan oman sängyn petaamisen yhdeksi aamurutiineista ja pyytää vaikka iltaisin tai ennen peliaikaa heitä keräämään kaikki omat tavarat kodin yhteisistä tiloista paikoilleen. Jos tämä taito on vasta harjoitusasteella tai sinä olet se, joka vastaa kodin siivouksesta yksin, on meillä vinkata sinulle vielä yksi vinkki.

  Lue myös: Vinkit toimivaan pyykkihuoltoon

  ROBOTTI-IMURI VAPAUTTAA KÄDET
  iRobot Roomba i7 -robotti-imuri hoitaa imuroinnin puolestasi.
  Laite tuntee kotisi ja pitää sen täydellisen puhtaana kolmivaiheisen puhdistuksen avulla.  Kolmivaiheinen puhdistus pyörivillä sivuharjoilla takaa erinomaisen puhdistustehon ja nappaa mukaan pölyn, lian, lemmikkien karvat sekä isommatkin esineet, esimerkiksi murot. Kumiset harjat mukautuvat ja taipuvat puhdistettavan pinnan mukaan, joka takaa erinomaisen tuloksen sekä matoilla että kovilla lattioilla. Pestävä pölysäiliö tekee huollosta vaivatonta.

  Tilaa täältä omasi -10 % alennuksella, syötä kassalla koodi: poikienaidit10  

  Voit hallita robotti-imuria äänikomennoilla tai älypuhelimen kautta.

  iRobot HOME App -sovellus: iRobot HOME -sovellus mahdollistaa puhdistuksen aikataulutuksen jopa kaikkina viikonpäivinä, tai voit vain painaa Clean-nappia ja aloittaa imuroinnin välittömästi.

  Myyntipakkaukseen sisältyy:
  – Home Base -latausasema
  – Linjakaapeli
  – Suodatin
  – Litiumioniakku

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa