• You are currently viewing Huh hellettä – 5 vinkkiä selviytymiseen

  Huh hellettä – 5 vinkkiä selviytymiseen

  ”Huh hellettä” – jo 25 hellepäivää pelkästään kesäkuussa ja loppua ei ole näkyvissä. Mitä tehdä ilman tuuletinta tai ilmastointia? Poikien äidit toimitus koosti heinäkuun helteisiin soveltuvia viilennys kikkoja selviytymiseen, joko olet testannut näitä?

  VIISI VINKKIÄ SELVIYTYMISEEN

  TUULETA ASUNTO KUN ILMA ON VIILEIMMILLÄÄN
  Ilma on viileimmillään aamuyöllä, joten jos mahdollista, tuuleta silloin.

  VIILENNÄ PETIVAATTEET
  Joko olet luopunut peitosta ja nukut pelkällä pussilakanalla, mutta sinun on silti hankala saada unta? Petivaatteet voi kokeilla laittaa muovipussiin ja pussi jääkaappiin paria tuntia ennen nukkumaanmenoa. Nukahtaessa ihmisen ruumiinlämpö laskee, mikä tekee kuumassa nukahtamisen vaikeaksi. Kylmät petivaatteet voivat auttaa saamaan unen päästä kiinni nopeammin.

  AFTER SUN VOIDETTA IHOLLE
  After sun voide mielletään useimmiten käytettäväksi auringossa olon jälkeen, mutta mikään ei estä sinua sivelemästä sitä ihollesi muulloinkin. Voiteen viilentävä vaikutus tuntuu iholla välittömästi.

  JALKAKYLPY
  Kylmä jalkakylpy. Helteellä on mahtava tunne upottaa jalat pesuvatiin, jossa on kylmää vettä.

  KÄÄRIYDY KOSTEAAN PYYHKEESEEN
  Kylmällä vedellä kostutettu tai pakastimessa pidetty froteepyyhe jäähdyttää oloa mukavasti. Pyyhe kannattaa asetella esimerkiksi otsalle tai jalkoihin, joista lämpö haihtuu nopeasti. Kostealla pyyhkeellä voi viilentää myös perheen lemmikkejä.

  Lue myös: Mansikkakakku kuuluu kesään, nappaa talteen resepti

  Loppukevennyksenä; ajattele talvea. Hetkeä kun odotat bussia siinä 25 asteen pakkasessa tai kun harjaat autoa lumesta, lunta tuiskuaa kasvoille ja sinulle on ihan liian vähän vaatetta tilanteeseen nähden. Se aika on taas ihan pian. 😉

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa