• You are currently viewing Miten ja mistä voisin aikuisena löytää vielä uuden ystävän?
  Kuva: Katie Treadway

  Miten ja mistä voisin aikuisena löytää vielä uuden ystävän?

  Ystävän kaipaus. Miten ja mistä voisin löytää vielä uuden ystävän?

  En edes tiedä miten tätä kaikkea tähän kirjoitan..

  Minä, 3 lasta, (4v,10v.,12v).aviomies, lemmikkejä. Pieni paikkakunta Länsi-Suomessa. Olen aivan tavallinen perheen äiti,37v. omaan mielestäni ihan kohtuullisen hyvän huumorintajun,järki kutakuinkin päässä ja jalat maassa.

  En ole suuna päänä vaan mieluusti ehkä katselen ja kuuntelen sivusta isommassa porukassa. Ehkä hieman introvertti?

  Lue myös: Suoritan äitiyttä niin, että väsähdän

  Tunnen itseni yksinäiseksi

  Olen tähän astisen elämäni viettänyt lasten tultua asettaen miltein kokonaan heidän etusijalle ja ajatellen vain heitä. Mieheni on yrittäjä ja tekee pitkiä päiviä, sekä arkena ja viikonloppuisin ja lomia on niukasti.

  Töissä käyn ja hoidan lapset ja kodin. Kavereita on mutta viimeisen vuoden-kahden aikana olen tuntenut itseeni välillä hyvin yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi, harvoin kukaan kysyy mitä kuuluu, kutsuu minua/meitä mihinkään.

  Kaikilla on tietysti omat menot ja juttunsa niin arkena kuin lomallakin…

  ystävyys aikuisena
  kuva: Joshua Sazon

  Missä voisin tutustua uusiin ihmisiin?

  Harrastuksia minulla ei juuri ole, ryhmäliikunta paikkoja en ole kokenut omiksi. Aikanani kulutan Kotona, pidän paikat siistinä (=siivoan), pidän estetiikasta joten sisustan, leivon, hoidan lemmikit, ja autan poikani koulutehtävissä päivittäin, jolla Add -diagnoosi on viittä vaille valmis…

  Oletteko vielä aikuisena löytäneet jostain oikean ystävän? Mistä olette ystävän löytäneet ja miten?

  Lue myös: Miniäni teki saman kuin Meghan Marklen

  Vastaa