• You are currently viewing Ilo irti marraskuusta
    Photo by Mael BALLAND on Unsplash

    Ilo irti marraskuusta

    Ensi viikolla se starttaa.  Lyhyiden, harmaiden ja syyssateiden täyttämä marraskuu, joka saattaa aiheuttaa mielialanlaskua. Ei hätää, Poikien äidit toimitus koosti vinkit, joilla saat ilon irti myös marraskuusta!

    ILO IRTI MARRASKUUSTA

    Ne innokkaimmat kotipuutarhurit ovat marraskuuhun mennessä jo haravoineet lehdet, pystyttäneet lintujen talviruokintapaikat ja valmistelleet pihan kaikin puolin talvea varten. Mikäli pihalla riittää vielä puuhaa, kannattaa ne tehdä viimeistään nyt, ennen lumien tuloa!

    Lyhdyt ja valosarjat tuovat tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Kiva ja paloturvallinen sisustusidea sisätiloihin on laittaa valosarja lyhtyyn.

    Lue myös: Väsymys vai uupumus

    Pimenevät illat suorastaan huutavat heittäytymään sohvalle hyvissä ajoin. Kuppi kuumaa ja kirjastosta lainatun kirjan pariin tai jos olet innokas käsitöiden harrastaja, kudo läheisten joulupaketteihin vaikkapa lämmittävät villasukat.

    Korttipaja. Vieläkö lähetät perinteisiä joulukortteja? Kutsu innokkaat, askartelevat ystävät koolle ja pitäkää korttipaja. Tarjolle glögiä ja pientä purtavaa ja kortit valmistuvat kuin itsestään. Tai askartele kortit yhdessä lasten kanssa.

    Rakentakaa lasten kanssa maja olohuoneeseen. Pakatkaa keittiöstä pienet eväät mukaan ja voitte leikkiä olevanne retkellä. Jos majasta rakentaa tarpeeksi tilavan, voi siellä jopa lukea iltasadun ja nukkua.

    Hiljalleen on myös aika alkaa kääntää ajatuksia jouluun. Ideoi lapsille itsetehty joulukalenteri tai vaihtoehtoisesti käykää lasten kanssa kaupasta valitsemassa ne mieluisat. Ethän tänä jouluna unohda itseäsi! Myös aikuisille on vaikka minkälaisia kalentereita nykypäivänä tarjolla, joten muistathan tänä vuonna hemmotella myös itseäsi.

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa